Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Saç egzaması sorunu / Yaşamış olan var mı acaba?

Bunu okuyan bir kaç arkadaşta da vardır bu olay ama benim çevremde yoktu hatta bu yüzden bunun beyaz kepek olmadığını anlatmakta baya güçlük çekmiştim. Aklımda hep egzama mı diye geliyordu şimdi baktım belirtileri vs. net saç egzamasına sahipmişim. Misal sürekli saç kaşıma isteği. Aslında asıl...
  2. Aybars Han

Papara vs. İninal ve bilgi

Beyler ben burada hem papara kartı mı ininalı mı tercih ettiğinizi merak ettim hem de 13 yaşında biri olarak nasıl kullanabileceğim hakkında bilgi almak istiyorum. Öncelikle anket hakkında fikrim papara çok daha profosyonel çalışıyor gibi geliyor. İninal bir şey alsan 2 tl ayda 2 tl nefes alsan...
  3. Aybars Han

Kurtlar Vadisi müthişliği

Beyler valla en başından beri biliyordum Kurtlar Vadisi'nin bir kalitesi olacağını ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Değinmek istediğim bir kaç şey var, 1: dizi çok zinanın yapıldığı ailecek hiç izlenemeyecek ve çok mafyatik bir dizi gibi anlatılırdı hep bize ama özellikle ilk...
  4. Aybars Han

Euro 2024 kadromuzu kuralım

Beyler çok az kaldı euro'ya ve hafiften havaya girelim. Son 2 euro'daki gibi kriz ortamında giriyoruz biraz ama 2002'de baya krizli bir girişti. Hatta kısmen 2008'de. Umarım gene benzer şeyler yaşarız. Benim ilk 11: Mert Günok Zeki Çelik (formuna göre Mert Müldür de olabilir) Abdülkerim Ahmetcan...
  5. Aybars Han

Helal olsun Fenerbahçe!

Beyler Beşiktaşlıyım maçı tarafsız, hatta arkadaş etkeniyle Galatasaraya yakın izliyordum. Taa ki 21. dakikaya kadar. Gerçekten rezalet bir karttı. Sonra desteklediğim taraf değişti tabii. Ve harbiden helal olsun diyorum. 19 Mayısa böyle bir derbi az çok yakıştı. Keşke sahaya madde vs. de olmasaydı.
  6. Aybars Han

Ülkenin durumunun çok kötü olması??

Ya abi seçim sürecinde apolitik takılıyordum insanlar basit sebeplerden radikal siyaset yapıyordu. Uzun sürede politikayı pek ciddiye almayarak geçiriyordum günlerimi de Allah aşkına şimdi bir ülkenin siyasetiyle ilgilenme isteği bastı, peki boşuna mı? Bu ülkede siyasi figürler, fikirler ve...
  7. Aybars Han

Balkonuma düşen kuş!! ACİL CEVAP

Arkadaşlar yavru araştırdığımıza göre avrupa saksağanı bir kuş geldi. Kuş uçuyor ama bir türlü pencereden çıkamamıştı. İşin kötü yanı çamaşırlı suya düştü. Gördüğüm kadarıyla su yutmadıkça bir şey olmuyormuş ki öyle oldu biraz kurulandı ama hala korkuyorum. Üstelik direkt salalım mı uçabilir mi...
  8. Aybars Han

Fenerbahçe Beşiktaş kim alır?

Bence derbinin favorisi net Fnerbahçe ama her sezon fenere olan düşüş belki geçen senelerden bile beter olaraktan bu ay oldu. Süper kupa olayları, olmpiacos maçları, sivas maçı... O yüzden belki beraberlik olabilir ancak ben beraberlik ya da fener galibiyeti bekliyorum. Beşiktaşın galibiyet...
  9. Aybars Han

Atatürk'e karşı sunulan argümanlara argümanlar.

''Döverek öldürülen kadın mevzusunda neden bir şey yapmadı? Ek olarak o zamanlarda kadınların siyasete girmesi mevzusuyla alay ediliyordu kemalist kesimden birileri tarafından. Cumhuriyet gazetesi ilk kadın parti başkanı mı ne onunla alay edip duruyordu. Ciddiye alınmıyordu o kadın. Evet...
  10. Aybars Han

GALATASARAY V GALATASARAY Kimi destekliyorsunuz?

Yelekli gs as takım acımayacak, Barış Alper fiziğine kurban golünü attı. Siz kimi destekilyorsunuz?
  11. Aybars Han

Fenerbahçe'ye yakışmayan hareketler

biliyorsunuz ki fenerbahçe maçta oyuncuları sakatlık bahanesiyle vs. çıkıp maçı oynamayacak. Nereden baksan rezil hareket. Mesela bu hareketi adana demir spor 22 23'de 2. olsaydı ve kendisine yapılanlardan sonra yapsaydı duruşunu tebrik ederdim ancak fenerbahçenin köklü bir klüp olmasına, şanına...
  12. Aybars Han

Ergenlikte bıyık kesimi nasıl olmalı.

Valla yaklaşık 13 yaşımdayım, çoğu arkadaşımda az çok çıkmaya başladı tabii de ben de daha fazla bıyık. Aslında 1 2 sene kesmeyi falan düşünmüyordum ama gerçekten çok arttı he dışarıdan gören birinin direkt dikkatini çekeceği kadar değil belki ama herhangi bir iletişimde olduğum kişinin gayet...
  13. Aybars Han

Seçim süreci garip şekilde sakin

ya abi yerel seçim olmasının etkisi kesinlikle var ama 2023'de tam bu sürelerde kıyamet kopuyordu. hele hiç siyaset konuşulmayan bizim evde bile bu meral masadan çekildiğinde kahvaltı da siyaset konuşuluyordu ki bir çok arkadaşımda da öyleymiş. zaten herkesin gergin olması ve bir çok olayı...
  14. Aybars Han

Beşiktaş Galatasaray Kim alır?

Derbiyi kim alıyor sizce?
  15. Aybars Han

Galatasaraylılarla fenerbahçeli taraftarların çok toxic olması?

Konu genelleme içermektedir, bir topluluğun hepsine aynı şey dememektedir. Dostlar belki linçleyeceksiniz ama beşiktaşın her zaman dışlandığını falan düşünmeye başladım. Şu an beşiktaşa köy takımı, küçük takım diyen fb ve gs'liler var ancak ben bunun 16 17, 17 18 zamanlarında herhalde yoktur...
  16. Aybars Han

Atatürk filmini bilgisayardan izlemek?

Atatürk filmini bilgisayardan izleriz herhalde demiştim hiç bulamadım hepsi kaldırtılmış. Anladığım kadarıyla imkansız ancak belki izleyen ve yolunu bulan vardır şansımı deneyeyim dedim.
  17. Aybars Han

1200 TL Kulaklık önerisi

1200 tl ye gaming kulaklık önerisi istiyorum tavsiyeleriniz neler? 1702230419 @EFI Shell Yardım artık arkadaşım -a dese bütün ev ahalisi hoaparlör yüzünden arkadaşın ne diyor diye kapıma dayanmasın
  18. Aybars Han

12 Yaşında biri ne tür spor yapabilir?

Dostlarım bu video uygun geldi bugün bu hareketleri yaptım güzel bir program. Ancak hareketleri yaparken de aklımdan geçen bir şey vardı o da tam gelişme çağında olduğum için bunların yan etkisinin kalıcı ve büyük olma ihtimaliydi. İnternette bu yüzden şınav mekik barfiks önerilmiş, bu arada...
  19. Aybars Han

Mevzu basit sizce ileriye gider mi? (Kavga''msı) fldkgfdjfddgsd

Selam arkadaşlar kavgacı biri değilim olmadım olmayacağım da. Ancak kendisini savunamayacak biri de değilim. Konuyu açma sebebim tecrübelerinizden olay büyüyebilir mi vs. diye çünkü karşıma gelen kişiler hepsi benden korkuyor hepsini de pis döverim ama arkaları sağlam. Bir çocukla kavga ettim...
  20. Aybars Han

Mc bedwars arkadaş var mı?

Arkadaşlar bed wars için oyun arkadaşı arıyorum. Yaş farketmez. Sesliyi müsait zamanlarda yapabiliriz. Genelde sese gelemem.
Top Bottom