Arama sonuçları: *

1. D

Eve Gelmeyen Kurye Problemi. Nereye Nasıl Şikayet Ederim

Selam dostlar Trendyol İade kargom var biraz büyük taşıyamıyacağım bir ürün arabam da yok. 2 Haftadır kurye çağır sistemi bekliyorum gelmiyorlar. Şube bilerek göndermiyormuş aradım konuştum. Israrla eve iade kargo için gelmiyoruz dediler ama sitelerinde sistemlerinde böyle bir şey var. Personel...
  2. D

İş Yeri Darp Edildim Şikayet Geri Çekmem İçin Israr Ediliyor.

İş yerinde bir kişi tarafından darp edildim. Şiddetli şekilde bacağıma darbeler aldım. Benim sorumluluğum dışında ki bir yeri temizlemediğim için. Tahrik edici şeyler söylemiş olabilirim ama bana vurabiliceği tehdit edebiliceği anlamına gelmeyeceğini düşünüyorum. Bu konuda şuan sizce ne yapmalıyım?
  3. D

Nays App Nedir Güvenilir Mi?

Kız arkadaşım link attı kaydolur musun diye ama nedir ne değildir bilmiyorum TC No gibi bilgiler istiyormuş emin olmadan kayıt olmak istemedim güvenilir mi acaba? Trip bile yedim şu şey yüzünden. :mad:
  4. D

Saat ve Saat Pilleri

Çok fazla saatim var severek kullanıyorum ama çoğu zaman bazılarının pili boşa akıp gidiyor. Şuanda saat pilleri değişimi 70-80TL civarı. Ve bana biraz pahalıya patlıyor bittiklerinde. Pilleri kendim değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi marka ve nasıl pil alıcam bilmiyorum. Bir de saatlerin arka...
  5. D

Traş Makinesi Önerisi Vücut

Tüm vücut için güzel sıfır ayarında alabilen gerçekten profesyonel bir ürün biliyor musunuz? Olası ıslanma durumuna karşı suya dayanıklı olanları varsa bildiğiniz öneri alabilirim. Yurt dışı ürünü de olabilir gerçekten güzel ürün olduktan sonra gümrük vergisi falan öderim problem değil...
  6. D

Led Ampül Önerisi RGB-Normal

Eve yeni avizeler taktırdım ampüller evde çok patlıyor kabloları falan kontrol etti bir sıkıntı göremedi sadece led ampül kullanmamızı söyledi. Bunlar fazla ısınmaz dedi denedim ısınıyor elimle tutamadım ama yine de bilemedim. Kendi odama RGB ampül diğer odalara beyaz renk ampül alıcam. Marka...
  7. D

VİVENSE.COM GÜVENİLİR Mİ?

Eve koltuk takımı almayı düşünüyoruz Bellona gibi yerler 25.000 ile 35.000 arası fiyat vermişler. Bu karşılayabiliceğimizden biraz fazla. Vivense sitesinde gezindim güzel modeller var mağazaları da var bulunduğum şehirde mağazası mevcut gezilebilir ama malzeme kalitesi ve güvenilirliği hakkında...
Geri