Arama sonuçları: *

1. n7cati

19 Yaşında Askere Gidilir mi?

Selamlar , şuan 19 yaşındayım , doğum tarihim 3 aralık 2005 doğumluyum ve normalde 31 aralık'a kadar muayene olmam gerekiyordu fakat ben muayene gelmeden erteledim. 2 yıl erteledim ancak şimdi bozsam tekrar acaba bu yıl içinde mi giderim yoksa 20 yaşımdan gün almam zorunlu mu? Herkes farklı...
  2. n7cati

Skolyoz ve halluks valgus askerlikten muaf sebebi midir?

Selamlar , ayak parmaklarımda halluks valgus ve omurgamda skolyoz var. Doktor ayak parmağıma baktı ve askerlikten muaf sebebi olabilir dedi , aklıma takıldı. Bilenler yazabilir mi bu iki problemden dolayı muafiyet olurmu sizce?
  3. n7cati

Philips MG7720 alınır mı??

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B074WDYBS6/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  4. n7cati

Duvar Kağıdı Önerileri

Selamlar wallpaper engine için güzel duvar kağıtları önerir misiniz anime içermeyen.
  5. n7cati

Kız arkadaşımın telefonu çalınmış ne yapabiliriz?

Kız arkadaşım telefonunu çaldırmış , karokola gitmişler ama 18 yaşından küçük olduğu için çocuk şubeye yönlendirmişler , ifade almışlar ama kamera kayıtlarına bile bakmamışlar , kendisi çok kötü durumda elimdende bir şey gelmiyor size danışmak istedim , çalan kişi hattı çıkartmış sanırım...
  6. n7cati

İlkokul Aşkımı Buldum Ama..

Selamlar beyler, ilk okulda çok hoşlandığım bir kız vardı normalde kimseyi umursamayan hemen unutan birisiyim ama o gün aklıma takıldı, kızı araştırdım kızın ailesi kendisi adresi vs herseyi var anne babasınında numarasını buldum ablasının instasını bile buldum ama kızın ne instagramı var ne...
  7. n7cati

Forumda İllegal Konu Açmak Yasakmı?

Forumda illegal yöntemler ile insanlara yardımcı olmak istiyorum fakat bu ban sebebimi bu tür konular açmak?
  8. n7cati

Öneri / Tavsiye Verebilir Misiniz ?

Selam , yıllardır e ticaret üzerinde satış konusunda çok fazla çalıştım ve bilgim yeterli düzeyde , genel olarak bir çok konuda bilgi sahibiyim . Aklımda e ticarete ebay yada amazonda başlamak var fakat henüz 17 olduğum için başlayamıyorum , aklımda 18 olunca bu işe tam anlamıyla girmek var...
  9. n7cati

Blade-5600 Sistem Aldım, Hayırlı Olsun Geçmiş Olsun?

Birçoğunuzun bildiği üzere aylardır konu açıyorum sistem arıyordum yılbaşını da beklemek istemedim sistem fiyatları git gide artıyordu dayanamayıp aldım yükseltip. Link ...
  10. n7cati

Pc Alamayanlar Kulübü

Aylardır sistem arayıp bir türlü alamayanlar buradamı? Ne olacak bu halimiz arkadaşlar 😂
Top Bottom