Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

TEMU LİMİTLERİ HAKKINDA

1. Bizim ayda 5 ürün mü yoksa 5 kere 30 Euro sipariş hakkımız mi var ? 2. Kendi hesabımdan 1 adet mouse aldım daha sonra annemin tc si ile 2 adet mouse aldım ve kendi hesabımdan yaptım başka bir telefondan veya hesaptan değil bu hak TC sahsindan mi kullanilan temu hesabından mi gider ? 3. Aynı...
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

FİLM BAĞIMLILIĞINDAN KURTULAMİYORUM YARDIM

Transformers filmlerinden kopamıyorum sürekli her ay izliyorum bazen ayda bazı bölümleri 2 kere izlediğim oluyor artık diğer filmler haz vermiyor sonuna kadar izleyip bitiremiyorum (çoğu filmi izledim IMDb ilk 100 bitirdim) bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum sürekli megatronu görmek istiyorum...
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

CIMBIZ VEYA ELLE KOPARILAN KIL KALİNLASİRMİ?

Omuzlarda veya sırttaki kelebek taraftaki kılları el ile koparinca kıl kalinlasir mi ? 1712516738 @Kürşat Kütükçü
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Çok kötüyüm mutsuzum:(

Uzun bir iliskimden ayrıldım bitti tamamen öğrendiğim şeyler oldu çok üzülüyorum öğrendiğim şeylere ve onca anıya onca şeye nasıl unuturum ne yapabilirim :(
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

E-TİCARET NASİL YAPILIR?

60-70k sermaye ile yapabilecegim bir e - ticaret varmı ?
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

FİLMİ BULMAMA YARDIM EDİN LÜTFEN

Yıllar önce bir film izlemiştim eski bir filmdi çocuk Darülaceze gibi biryerdi yatılı kalıyorlardı ismini bulamıyorum 2 gündür arastiyorum bulamadım filmi bilen vs varmı ya
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

N11 den 200 250tl ye ne alınır

Kupon var aktif etmek için kupon destekli 200 250 TL veya daha ucuza ne alınır
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

GARİP BİR İCRA MESAJI

Böyle bir mesaj geldi bu nedir doğru mu
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Adak orucu zamanında tutulmazsa ne olur

Peş peşe 3 gün adak orucu adadik diyelim ve aşarken bu sene tutucam diye dedik ama seneye tutsak olurmu bu sene tutmak zorunlu mu?
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Gözlük köprüsü buruna değmeli mi ?

Gözlük köprüsü tarafı takınca buruna deymeli mi deymemelimi yeni aldım taktigimda şaşı bakınca gözünüz ağrır ya öyle bir ağrı vardı bende azıcık oynadım gözlükle havada duruyodu biraz artık durmuyo ve köprü kısmı neredeyse burnuma değiyor ilk aldığımda baya yukardaydi böyle mi olması lazım ?
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ekonomi konusunda din tartışması yapanlar

Ekonomi teknoloji gibi konularda din tartışması yapanlar:
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Papara keydrop yasakmi

Keydrop sitesine para yatırmak istiyorum papara ile yatirirsam sorun olur mu cezai işlem vs var diyenler var
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bu durumdan nasil kurtulurum

Durmadan aklima fortinaytiii ila babaciiii geliyor bagirarak soyluyorum bazen moralim bozuluo bazen lucitik diyorum artik hyperx diyemiyorum haypir iks iks iks iks diyorum cidden bagimlilik yapti kurtulamiyorum bide buna sardim her gun izlemeden duramiyorum yardim 1678377113 1678377262...
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Evdeki şerit metre (klasik metre) boyu doğru ölçer mi ?

Evdeki bu alet boyu doğru ölçer mi 3 4 cm fark eder daha kısa gösterir diyen var bu doğru mu ? 1673618933 İnternette mezura 5 6 cm daha kısa ölçer yazıyor her yerde mezura şerit metre ile aynı değil mi ?
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

İnternet cafe açmak mantıklı mı ?

Herkese iyi forumlar düz hesaptan gireceğim Elimde 350bin TL den fazla bir ücret mevcut 20 adet kasa sistem alıp koymayi düşünüyorum kısaca şöyle bir hesap yaptım Saati 10 TL den bir süre vericegim 10x20 her gün 8 10 saat aktif tutulacağını düşünüyorum çünkü işlek bir yerde açılacak yani...
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Güvenilir uygun fiyatlı Instagram takipçi sitesi

Uygun fiyatlı böyle 1 2k veya 10k alabileceğim yer varmı butik hesabı için soruyorum 1663922532 https://medyamtakip.com/instagram/takipci-satin-al/ Bu site güvenli midir fiyatları uygun
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Aldığım bilgisayarı 2 ay dan fazla kullanamıyorum

Hastalık oldu aldığım bilgisayarı 2 3 ay sonra kullanamıyorum elim otomatik letgo ve sahibindende ilan açıp satmaya gidiyor istemiszce veya parça degsitiriyorum nasıl kurtulurum ( her sattığım ürünü kârina satıyorum zararına satmıyorum )
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

TAKAS YAPTIM TEHDİT EDİLİYORUM YARDIM?

Merhaba, 16 gün önce 6800XT'li kasa ile laptop takasladim. Kasamdaki parçalar garantiliydi, 16 gün sonra yani bugün mesaj attı takas yaptığım kişi babası avukatmış. Eğer laptopu geri vermezsem dava açacakmış. 16 gün içinde işlemcisi bozulmuş ben verdiğimde herşeyi sağlamdı, herhangi bir şey...
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

HANGİ SETİ ALMALIYIM?

https://www.ykskitap.com/urun/tyt-sifir-seti https://ty.gl/ddjgoq13si Yardımcı olur musunuz? Hangisini almalıyım?
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

4 AYDA SAYISAL 200 250BİN GİRİLİRMİ?

2 aydır az çok tempolu şekilde çalışıyorum 4 ayım kaldı 200 250bin e girebilir miyim sayisalda sizce ?
Top Bottom