Arama sonuçları: *

1. F

Turknet musteri Hizmetlsrine ulasamiyorum

Internetim yok kesikti hizmetiniz kapatildi mesaji geldi 15 gun icinde aras kargoya iade edin asagidaki tutar kadar faturalandirilicaksiniz mesaji geldi bende yatirinca acilr sandim acilmadi suan kirmizi isik yanip sonuyor faturamda yok neden musteri hizmetlerinede ulasamiyorum dogru giriyorum...
  2. F

R5 5600X zarar gormusmudur

2 senedir 96 derecede bu hafta sogutucu alicam almadigima pismanim sizce cok zarar gormusmusudur islemcj 2 sene icinde ara sira hats Veriyo
  3. F

L-carninitn yağ yakarmı

Hardline thermo l carnitin gerçekten yağ yakıyormu spor ve diyet ile
  4. F

Yag yakmak icin split antrenmani onerisi

Split anternmaninda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nasil ne yapmaliyim 1 ay full body calistim splite gecicem simdi ne yapmaliyim
  5. F

Seyrek saç problemii

Merhabalar 3 senedir seyrek saç problemi yaşıyorum 17 yaşındayım çocukluğumda saçlarım çok gürdü 14 yaşımdan beri saçlarım dökülüyordu şuan önler çok seyrek genetik olduğunu düşünüyorum dayılarım kel babamında seyrek genetik saç seyrekliğinin ektirmekten başka tedavisi yokmudur
  6. F

Orjinal Ayakkabilar nerede satilir

Orjinal ayakkabilar nerede satilir 1k ya aldigim ayakkabilar hemen curuyup çöp oluyor orjinaller nerede satilir sneaks up orjinalmidir mesela
  7. F

Genetik saç seyrekliği

Merhaba daha 17 yaşındayım saçımın önleri seyrek 3 e vurdum fayda etmedi 0 a kazıttım sarımsak sürdüm hiçbir fayde etmedi bu saç seyrekliğinin ektirmekten başka çözümü yokmudur dayılarım kel çok az saçları var babamında arkasında boşluk var saçkıran olmuştu öyle kaldı şampuanda denedim kaçkere...
  8. F

Sırt ön kol aleti hanigisi

Sırt ön kol var , göğüs arka kol bu aletler hangisi oluyor
  9. F

Steame 5 dolar yatırıcam bakiye yetersiiz diyor

5 Dolar 161 tl kartımda 168 tl var ama 5 dolar yatırmaya çalışınca bakiye yetersiz diyor steam dahamı fazla para alıyor
  10. F

Yenibosnadan gungorene nasil giderim

Merhabalar bahcelievler Yenibosnadan Gungorene nasil gidebilirim hangi iett ile giderim gidecegim yer burasi Mehmet Nezih Özmen Mh Fatih Cad, Yüksel Sk Güngören/İstanbul
  11. F

Göbeğimi nasıl eritebilirim

Merhaba daha önce 100 kiloydum diyetisyenle beraber 73 kiloya düştüm şuan saldım ama hala göbeğim var 27 kilo vermeme rağmen göbeğim çoktu yüzümde baya kiloluydu ama sanki daha var gibi ama daha ne kadar kilo vermeliyim yüzdende kilom var göbeğim ve yanlarım birazda sarkmam var diyet yaparken...
  12. F

ilk mesajı erkeklermi atmalı

Sanalda bı kızla tanistim o bana yazdı daha doğrusu ilk konusmaya basladık bı sure sonra sovmeye başladım beni isletiyo sandim ama öyle degilmis engelledim sonra geri actim özür diledim affettirdim kendimi ama hala sinirli whatsaptan felanda konuşuyoruz konusmalarimizda çok iyi ama ilk mesajı...
  13. F

çok iyi bir bilgisayarınız olsa hangi oyunları oynarsınız ilk önce

merak ettim ne oynardınız
  14. F

Spor psikoloji kaygı panik atağa iyi gelirmi

Psikolojik sıkıntılar geçiriyorum anksiyete krizi gibi spora gitsem azalırmı yada iyi gelirimi
  15. F

Bana neler oluyor.??

Pc başında otururken bi anda nefes alamadım heyecanlandım dilim dönmedi sanki dililmi yutcak gibi oldum bana ne oldu durduk yere arkadaşlar çok korktum geceleri hiç uyumuyorumya ondan olabilir mi
  16. F

IP Adresi nasıl değişir

IP Adresi nasıl değiştiricem modemimi değiştirmek lazım interneti felan birtane oyunda moderatör bana kafayı taktı yeni hesap açsam IP me bakııyo banlıyo 2-3 sene önceki olay için kafayı taktı şu IP Adresini nasıl değiştiricem ya
Top Bottom