Arama sonuçları: *

1. M

Askerlik ile bir sorunum var

Bu ay askere gidecektim ama ailevi sorunlar ve kpss süreci yüzünden askerde sekteye uğrayacağı için kasıma kadar bakaya kalsam bir sorun olur mu para cezası öderim hapis cezası olur mu kasımda başvuru yapacağım gideceğim
  2. M

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

Normalde kredi kartı ekstremi ödeyecektim genelde ekstre kesildiği gün ödüyorum bi arkadaş borç istedi maaşa kadar zaten dün maaşını aldı bugünde son günü ekstrenin kanka eksik yattı önümüzdeki ay versem olur mu diyor gerçekten çıldırmalık bir olay eksik yatacağı önceden bellidir maaşın niye...
  3. M

İlk defa aktarma ucacağım

Aktarma bileti aynı bilet icinde olacak vaizi tekrar alıp agaj teslimi yapacakmıyım yoksa firma kendisi mi diğer ucağa aktarıyor
  4. M

Berberlerde pos cihazı yok anlamıyorum

Bu berberlere pos cihazı zorunlu olsun cidden evden çıkıp 10 15 dk atm yürüyüp birde oradan tekrar geri yürümek gerekiyor. Sorun yürümek değil de yani zaman kaybı
  5. M

Hiç Aktarmalı uçmadım bilgisi olan

Aktarmalı uçuş uçağın rötar yaptığından dolayı kaçırılırsa sorumlu firma mıdır iki uçakta aynı firmaya ait
  6. M

Avukat varsa ulaşabilir mi ücretli danışmanlık almak istiyorum?

Tek bir soru soracağım danışmanlık almak istiyorum
  7. M

Randevu almadan askerlik muayene gidilir mi?

Yarın için aile hekimine randevum vardı ama gidemicem başka sebeplerden gün için randevusuz gidebilir miyim
  8. M

Askerlik ile ilgili bilgi almak istiyorum?

E devletten yoklama yaptırdım bedelli başvurcam askerlik şubeye gitmeye gerek var mı? Direk aile hekimi gideyim mi? Ayrıca gözümde 3 problem var ciddi derecede kayma var gece araç kullanamıyorum hatta bir kere kaza yaptım ve tik var. Bunları yoklama yaparken belirttim. Çoğu kişi muaf yada tedavi...
  9. M

Bedelli başvurup ertelemem lazım?

Tecil hakkım kalmadı bedelli başvuracağım ama en kötü 2026 kasıma kadar ertelemem lazım ne apabilirim
  10. M

Askerlik tecil olur mu?

Bedelli başvurdum 2 hafta önce lakin planlarım değişti bu sene üni gideceğim ilk defa bedelli başvurusu yaptığım için yine de tecil olur mu? Not: Biliyorum askerlik şubeye sorabilirim ama şuan aklıma geldi sormak istedim.
  11. M

Bedelli askerlikte ayrımcılık yapılıyor?

İş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  12. M

Başka şehirde askerlik yoklaması yapılır mı?

Agalar tatildeyim yoklama kaçağı olmuşum hazır müsaitken antalyada yaptırayım diyorum ama e devlette İstanbul Kadıköy yazıyor şube sorun olur mu
  13. M

AÖF askerlik tecil ettirir mi?

Benim kuzen ilk defa üni gidecek 24 yaşında aöf gitmek istiyor askerliği tecil ettirebilir mi aöf giderse
  14. M

Çok fazla arkadaşım yok takipleşelim?

Çok fazla arkadaşım yok birbirimizi takip edelim bazen pc geçemiyorum oyun arkadaşı da arıyorum :(( takip edene takip atıcam insta maceliann
  15. M

İlk defa yurt dışına gideceğim?

Yarın uçakla gürcistana gideceğim kimlikle gidiliyormuş ne gibi kontrollerden geçiyoruz sicilim temiz alınmama gibi bir durum olur mu 2 günlüğüne gidicem otelim falan hazır
  16. M

Askerlik ile tavsiyenizi bekliyorum

Ocak'ın başında yoklama kaçağına düşmüşüm ve ben birkaç aydır üniversiteye hazırlıyorum yoklama kaçağı olduğun her gün için para cezası yazılıyormuş Askerlik Şubesi dedi ki yoklama ne yaptır üniversiteyi kazanınca tecil ettirirsin dedi Ben şimdi hangi celbi seçmeliyim ki sınıflandırma...
  17. M

İlk defa yurt dışına gideceğim ne yapacağımı bilmiyorum?

Gürcistan batuma gideceğim kimlikle gidilebiliyormuş istanbuldan uçakla gideceğim daha önce giden var mı ne yapmalıyım sırasıyla? Bi sıkıntı çıkar mı
  18. M

Edit: Çıkabiliyor

Benim tecilli arkadaşım yoklama kaçağı üni okuyunca tecil yapıcak. Ama şubatta duabi planımız var 1 haftalığına gideceğiz gezmek amaçlı arkadaşım vize alabilir mi? Vize alsa bile yurt dışına çıkabilir mi?
  19. M

Gözümde problem var askerlik yapabilir miyim?

Arkadaşlar yoklama başvurusu yapmadan doktora gidip askerlik yapıp yapamayacağım konusunda bir belge veya rapor alabilir miyim?
  20. M

Kiliseye gidip izlemek istiyorum?

Hep filmlerden ibaret gördüm kiliseyi ama ibadet ederken hiç görmedim dini açıdan bir sorun yaşar mıyım izlesem?
Geri