Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir de işe başladım arkadaşlar kurye olarak fakat sigorta yok dedile ve başkasının adına göre çalışacaksın dediler aranızda getir de olan var mı böyle bu konulara hakim yoksa benim oturdugum kısımlar illegal gibi bi durum mu var 20 yaş istedi ben dedim 19
  2. t1k3beratfatih

Acil yardım lazim ösym sorunu

Ek tercihlere kaldim sistem benden yüksek ve alçak puan yazmami istiyor bende yazıyorum full yüksek yazdim hata verio full alçak yazdim alakasız bölümleride yazdim kanul etmio napmam lazım? Son 26 saatim kaldı 1726008438 Elinzden geldiğince yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar koydeyim...
  3. t1k3beratfatih

Buradaki işlerden hangisi insanı yormaz

Arkadaşlar lojistik fabrikasına giricem buradakilerden hangisi en az yorar
  4. t1k3beratfatih

çopk fazla yalan söyluyorum bunu nasıl engeleyebilrim ? (yardım )

herkese işe giridmiden beri yalan atmaya başladım bi turlu agzımdan inmıyor yok öyle yaptım yok böyle yaptım diye bundan önce yoktu inandırcılık desen 10/10 yalan atıyorum çok profsyonelce söyluyorum diksion düzgün gözde kıpdırımaa yok duygusal piskoljik kullanıyorum ama şu sıralar çok...
  5. t1k3beratfatih

arkadaşlar ben gey miyim ?

nerden bu soruya kanaat getirdim bilmıyorum ulan dışarı çıkıyorum yüzüme bakan kız yok bi yere oturuyorum aynı ailemle akrablarım diyo çok yakışıklısın diye dış görnüşünle istedigin yere girer çıkarsın diyo ulan ben mı beceremıyorum kız avlamayı anlamadım nerde hata yapıyorum sapık gibi...
  6. t1k3beratfatih

YKS bu puana nereye yeter

meslek lisesi çıkışlı biriyim ve elektrik pano tasarımı gördum ve şuan ne seçicegimde çok kafam karışık elektronik bölümü mü seçsem yoksa Bilgisayar Programcılığı mı seçsem kendi elektrik bölümü mü seçsem otomotiv mi seçsem kendi bölümüme gidersem lisede gördum konuları aynı şekilde...
  7. t1k3beratfatih

sonraki ay spora başlıycam

bir sonraki ay tekrardan spora başlıycam yaptıgım çogu haraketi unutum aranızdan gidenler bana bi program hazırlama şansınız var mı hocanın ve4rdigi program bok gibi oluyor
  8. t1k3beratfatih

kulak üstü kulaklık önerisi

kulak içi ya da kulak üstü kulaklık önerisi istıyorum bütçe 2400
  9. t1k3beratfatih

İlk defa 2 el bi ürün aldım

hemen hemen son 2 yıldır hifree g1 modeli almak kafama çok yatmıştı bir asdet scooterım olsun sağlam olsun aldımı temiz olsun istedim sıfırı o zaman 10k fln dı şimdi olmuş 30k bende 2. ele başvurdum 2 el de 20 23 lira idi bende 16k buldum az hasarlı hiç bır sıkıntı yok faturası bile var...
  10. t1k3beratfatih

Kötu ünilerden erasmus+plus var mı ? ve geçen seneki no..

bu sene kalma şansım yok geçen sene hadi kendimi denedim test etim eyw bu sene kalma şansım yok girip o lanet diplomayı almam lazım kötü bir üni çıkarsa ders anlatımları çok iyi mi olur yoksa kötü mu sonuçta o hocanın o konuya hakim olması lazım 2 yılık teknisyen okuycam sonra müh dik geçiş...
  11. t1k3beratfatih

%0 Faiz oranlı Krediler nasıl oluyor ?

arkadaşlar tiktok felan sürekli karşıma çıkıyor bunların ödemesi nasıl oluyor kullanan ya da bilgisi olup araşıtrması olan var mı ? baktım ama sadece banklar yazmış bankalara pek güven olmaz onun için sizlere soruyorum :peepokalp: nedir bu olay ? hangi krediye girıyorum 0 faiz yazıyor
  12. t1k3beratfatih

Çalışıtıgım mekandaki Ego ve kendini begenmişlik seviyesi😡( biraz iç dökmece)

Biraz Yazı da içimi dökmüş olabilrim yazıların olduğu yerler uyuşmuyo da olabilr onun için kusura bakmayın arkadaşlar şimdiden beni dinleyip cevap verdiğiniz için teşşekürler :peepokalp: Beyler 4'cü haftaya Gireceğim çalıştığım iş yerindeki Mekanda girdiğim ilk 5.6 gün sıkıntı yoktu...
  13. t1k3beratfatih

İşten nasıl izin alınıyor?

geçenlerde bi konu açmışıtken gene aynı benzer bir şekiilde neyse asgari ücretli bi işe girdim daha yeni 7. 8 gün oldu çalışma saatleri 10.00. 19.00 arası bu sabahçı bi de gececi var o da 17.00 ile gece 3 arası ben izin günlerimi kullanmasam ekstra bi mesai yapsam para yerine izin...
  14. t1k3beratfatih

N11 Motorsiklet almak mantıklı mı :D?

n11 motorsiklet satıyor sizce almak mantıklı mı beyler :DD bazı ilanlar gördüm çok ilgimi çekti. ilan 1 ilan 2 ilan 3 NOT: Motor ehliyetim yok motor ehilyeti almadan motor almak gibi bir niyetim var daha mantıklı geldi kenara koyup bırakmayı planlıyorum ya da araba ehilyeti ile...
  15. t1k3beratfatih

18 Yaşındaki Birine Asgari Ücret Verirler Mi

18 yaşında birine asgari ücret veya üstü bi rakam teklif edilirse inanınılır mı yoksa çocuk mu kandırılır ? benim bildigim bu yaşta garsonluktur o dur budur sanayide günlük veya haftalık ücretdir gib gibi (2000tl 1000tl 800tl vb. ) tarzı işler yapılıp ücret verilir büyüklerimden bir fikir...
  16. t1k3beratfatih

bu ajjaz ne ayak beyler ?

hep bi indirim hep bi alanlar satanlar yeni rakip mi geliyor yoksa anlamadım giti ben bi türlü ? çok da fazla uygun satıkları mallar var
  17. t1k3beratfatih

paribu 1000tl yerine 2k para geldi sanırım

o gün hesabı dogrulayıp bırakmıştım sonra 30tl atım sonra bi baktım hesabınıza 2k para geçmiştir diye mail geldi ama göremıyorum bu parayı bu nedir (kritpodan pek anlamıyorum ) hiç bişey anlamadım hesaba bakıyorum 25tl para gözukuyor ? yoksa yanlış bi durum mu var anlamadım 1713796448...
  18. t1k3beratfatih

direksiyondan kaldım( şimdi herkesi suçluyorum siz de :D )

oglum hepiniz suçlusunuz lan araç sürmek hiç kolay degil HANGİN LALE KOLAY DEDİ NEYSE asıl konuya geliyim kendime özgü strateji oluşturmuşum şu şekildi solum sagısı sagımın solu diye ama gene kafam karıştı tam sol diyince arabayı sola çeviriyorum (SOLAGIM ) sol kolumun soluna sağ...
  19. t1k3beratfatih

rgb mouse ped kullanan var mı? (kimse mi kullanmıyo )

aldıgım mouse pedin ışık seviyesinde ve ışıklandırmasında bi sorun mu var bana mı öyle gelıyor ?
  20. t1k3beratfatih

1.iş 2 nasıl satarım

(Tek konuda 2 yanıt almak için böyle bi açıklamada bulunmak istedim) Part timr bi işe girerken sigorta falan yapıyolar mi ? Ve ne gibi çalişma saati fln oluo yarı zamanlı hiç çalişmadıgım için soruyorum ne gibi şeyler talep edebilrim edemeyebilrim 2 saçımı nasıl satarım Saçım çok uzun...
Top Bottom