Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Ölümden Korkuyor Musunuz?

Bazen hayatın ne kadar kısa olabileceğini unutabiliyoruz. Tüm günü planladıktan sonra birkaç saat sonra trafik kazası geçirip ölmek gibi mesela. Asıl mesele tüm hayallerin, isteklerin, bu dünyada var oluş amacımızın ve daha fazlasının bir anda yok olması. Kimi insanlar ölümden sonra bir başka...
  2. Furkan Karagülle

Ses Tonum Nasıl? 100 üzerinden puanlayın.

Diksiyonum çok iyi sayılmaz, hâlen geliştiriyorum. Ses tonumu beğenemiyorum. Biraz dipten ve gırtlaktan gelmesi ve kalın olması daha iyi olurdu ancak sahip olduğumuzla yetinmek durumundayız. Sigara kullanmıyorum, kullansaydım bir nebze daha kalın sese sahip olurdum ancak sağlığımdan muhim değil...
  3. Furkan Karagülle

Dişlerimi Nasıl Kar Gibi Bembeyaz Yaparım?

Düzenli olarak fırçalarım. Dişlerim hafif sarımtırak bir beyaz renge sahip. Normal olması gereken renk bu sanırım. Bazı kişilerde bembeyaz dişler görüyorum. Sanırım bunu özel bir solüsyonla yapıyorlarmış ve sürekli kullanıldığında dişe zararı varmış. Tam olarak bilgim yok. Bu beyazlığa nasıl...
  4. Furkan Karagülle

Tüm Vücut İçin Tüy Dökücü Krem Önerisi

Vücudumun herhangi bir yerinde kıl olmasından hazzetmem. Tüm vücut için iyi bir tüy dökücü kreme ihtiyacım var. Kullandıklarımdan pek memnun kalmadım. Kullandığınız veya iyi olduğunu bildiğiniz pahalı olmayan krem önerilerinizi bekliyorum.
  5. Furkan Karagülle

Erkek Kişisel Bakım Ürünleri Önerisi

Kullandığınız ve memnun kaldığınız her türlü bakım ürününü önerebilirsiniz. Bendeki ürünler bitmek üzere. Özellikle yüz için önerilerinizi bekliyorum.
  6. Furkan Karagülle

Çok Sıkıntılı Bir Durumun İçerisindeyim..

Bugün yaklaşık 1.5 yıldır yalnızca arkadaş olduğumuzu sandığım bir kişiyle yürüyüşe çıktık. Biraz yürüdükten sonra güzel bir manzarası olan yerdeki bankta oturduk. Parlak yeşil gözleriyle hep bana bakıyordu. Sarılmak istedi. Ben temas bağımlısı olduğumdan hiç çekinmeden direkt sarıldım. (Zaten...
  7. Furkan Karagülle

Sorun Ben Miyim? (Forum Edition)

Instagram'da sürekli karşıma çıkan bir durum. Genelde komik ve eğlenceli oluyor. Bunun forum versiyonu da olabilir diye düşündüm. Konu altına istediğiniz yaşanmışlıkları uygun üslupla paylaşabilirsiniz. İlk ben başlıyorum. Mesajlarıma sürekli geç cevap verdiği ve sık sık görüldü attığı için...
  8. Furkan Karagülle

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takipleşelim

Profilimde "Hakkında" bölümünde sosyal medya hesaplarım mevcut.
  9. Furkan Karagülle

Kimyasal Maddelerin Karıştırılması Sonucu Zehirlenme?

ÖNCELİKLE KONUYA TOKSİKLİK YAPMAK İÇİN GELDİYSENİZ HEMEN GERİ ÇIKABİLİRSİNİZ. Konuyu olabildiğince kısa tutacağım. Kardeşim diyebileceğim bir arkadaşımın evine davet edildim. Kahvaltıdan sonra salonda otururken bir anda gözlerim yanmaya başladı. Sorunun kaynağını bulana kadar en az 10 dakika...
  10. Furkan Karagülle

Hayatı Aşırı Sorunlu Olan Birisi

Dostlar bir arkadaşım var. Hayatı aşırı sorunlu. Ailesiyle, arkadaşlarıyla arası çok kötü ve oldukça fazla travması var. Aynı zamanda da psikolojisi bozuk ve depresyonda. Kendisi henüz 19 yaşında ve intihar etmeye meyilli. Tüm bu durumlar sağlığını olumsuz etkilemiş. Mezuna kalmış olsa da iyi...
  11. Furkan Karagülle

Arkadaşımın Hayatını Güzelleştirmek İstiyorum

Çok yakın olmadığım bir arkadaşım vardı yaklaşık 2 yıldır. Aylar öncesinde sosyal medya üzerinden hep hüzünlü gönderileri beğendiğini fark ettim. Bunun üzerine kendisine yazmıştım moral verebilmek için. Kısaca hayatından bahsedeyim. Yakın zamanda sevgilisinden ayrıldı. Terk edildi olmadık yere...
  12. Furkan Karagülle

Aktif Kullandığınız Google Hesabınızla Alışveriş Sitelerine Üye Oldunuz mu?

Trendyol, Hepsiburada gibi bilinen mağazalara Google ile üye olmak sizce sorunsuz ve güvenilir mi?
  13. Furkan Karagülle

Vatan'da veya Teknosa'da Çalışmak İstiyorum

Bilgisayar, laptop, telefon, tablet, televizyon, beyaz eşya.. Birçok teknolojik cihaz hakkında bilgiliyim. Yaz aylarında işe girip yazdan sonra da yarım gün olacak şekilde Vatan'da, Teknosa'da ve benzeri mağazalarda çalışmak istiyorum. Lise mezunuyum. Diplomam var. Yabancı dil biliyorum birkaç...
  14. Furkan Karagülle

Evdeki İmkanlarla Nasıl ''Body Build'' Yapabilirim?

Boyum: 172 cm Kilom: 62 kg Basit 40 kilogramlık bir ağırlık setim ve barfiks demirim var. Günlük yaşantımda 30 dk ayırarak kendimi geliştirebilir miyim? Neler yapmalıyım? @Bulkyapanobez
  15. Furkan Karagülle

Yavru Muhabbet Kuşumu Nasıl Yeme Alıştırabilirim?

Ailesi tarafından dövülen henüz tüyleri çıkmamış bir muhabbet kuşu sahiplendim. Şırıngayla Cici Bebe verdim. (Toz haline getirip ılık suyla karıştırıp hamur kıvamında olacak şekilde.) Şu an 45 günlük olmasına rağmen hiçbir şekilde kendi yemini yemiyor. Muhtemelen tadını beğenmiyor. Nasıl...
  16. Furkan Karagülle

Şu Ana Kadar Kaç Tane Reklam Engellediniz?

uBlock Origin kullanıyorum yaklaşık üç aydır. Bu süre zarfında +500.000 reklam engellenmiş. Siz kaç tane reklam engellediniz?
  17. Furkan Karagülle

İlerleyen Zamanlarda Kendi Öz Kızınıza Nasıl Bakardınız?

Evlisiniz. Eşinizi doğum yapması için hastaneye götürdünüz. Doğum esnasında gayet sağlıklı bir kızınız oldu ancak eşinizi kaybettiniz. Kızınız size emanet. Kızınıza 20 yaşına kadar nasıl babalık yapardınız? Not: Sadece aklı başında olanların yorum yapmasını istiyorum. Konu, gereksiz mesajlarla...
  18. Furkan Karagülle

Denemelerim, Makalelerim, Şiirlerim, Özlü Sözlerim ve Kitaplarım..

Bu konuyu forumda paylaşmak istedim açıkçası. Son dört yıldır başlıkta gördüğünüz türlerden yazıyorum. Hali hazırda 22 makale, 8 deneme, 7 şiir, 19 özlü söz ve 2 kitabım var. Kitaplarım henüz bitmedi. Hatta ikisinde de yarıya bile gelemedim. Muhtemelen her ikisi de 300 sayfa civarında olacaktır...
  19. Furkan Karagülle

Vefat Ettikten Sonra Bir Ünlünün Yerine Geçeceksiniz - Kim Olurdu?

Vefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden? Benim tercihim Mustafa Kemal Atatürk olurdu. Ülkemi var olan durumdan kurtarmak isterdim. İnsanların hak ettiği yaşama ulaşmasını hedeflerdim. Not...
Geri