Hayatı Aşırı Sorunlu Olan Birisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,238
Dostlar bir arkadaşım var. Hayatı aşırı sorunlu. Ailesiyle, arkadaşlarıyla arası çok kötü ve oldukça fazla travması var. Aynı zamanda da psikolojisi bozuk ve depresyonda. Kendisi henüz 19 yaşında ve intihar etmeye meyilli. Tüm bu durumlar sağlığını olumsuz etkilemiş. Mezuna kalmış olsa da iyi bir sonuç alamadı ve okul öncesi öğretmenliğine gidecek eğer tekrardan mezuna kalmazsa. (OBP kırık.)

Özünde tamamen karakterli ve tatlı birisi. Konuşma üslubu, zekasının çalışma şekli vesaire muazzam. Kendisinin hayatını elimden geldiğince düzene sokmak istiyorum.

Bu kişi benim için çok değerli. Sanırım onun tek gerçek arkadaşı benim ve uzun yıllar boyunca kendisini bırakmak istemiyorum.

Benim yerimde siz olsaydınız onu nasıl düzeltirdiniz?

Son düzenleme:
Boş zamanlarda beraber yürüyüşe çıkıp yemek yiyebilirsiniz. Beraber zaman geçirmeye odaklanın. Beraber bir hobi edinip onu yapabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirin. (Konuyu daha önce açmamış mıydın ya, sanki bana öyle geldi)

Psikiyatriste gitmesi için kabullendirici bir konuşma yapardım.

Dostlar bir arkadaşım var. Hayatı aşırı sorunlu. Ailesiyle, arkadaşlarıyla arası çok kötü ve oldukça fazla travması var. Aynı zamanda da psikolojisi bozuk ve depresyonda. Kendisi henüz 19 yaşında ve intihar etmeye meyilli. Tüm bu durumlar sağlığını olumsuz etkilemiş. Mezuna kalmış olsa iyi bir sonuç alamadı ve okul öncesi öğretmenliğine gidecek eğer tekrardan mezuna kalmazsa. (OBP kırık.)

Özünde tamamen karakterli ve tatlı birisi. Konuşma üslubu, zekasının çalışma şekli vesaire muazzam. Kendisinin hayatını elimden geldiğince düzene sokmak istiyorum.

Bu kişi benim için çok değerli. Sanırım onun tek gerçek arkadaşı benim ve uzun yıllar boyunca kendisini bırakmak istemiyorum diğer herkes gibi.

bence büyü yapmışlar

Önceki açtığın konuda ki arkadaşın mı bu?

Dostlar bir arkadaşım var. Hayatı aşırı sorunlu. Ailesiyle, arkadaşlarıyla arası çok kötü ve oldukça fazla travması var. Aynı zamanda da psikolojisi bozuk ve depresyonda. Kendisi henüz 19 yaşında ve intihar etmeye meyilli. Tüm bu durumlar sağlığını olumsuz etkilemiş. Mezuna kalmış olsa iyi bir sonuç alamadı ve okul öncesi öğretmenliğine gidecek eğer tekrardan mezuna kalmazsa. (OBP kırık.)

Bu kişi benim için çok değerli. Sanırım onun tek gerçek arkadaşı benim ve uzun yıllar boyunca kendisini bırakmak istemiyorum diğer herkes gibi.

beraber spora yazıla bilirsin sürekli onunla zaman harcayabilirsin ama istersen bir psikologla görüş

Bu konuda bilgi sahibi değilim psikiyatri değil ama psikologa yönlendiririm içinde istek görürsem elimden geldiğinde desteklerim ne kadar süredir tanıdığıma bağlı olarak ilave şeyler yapılabilir

Bu konuda bilgi sahibi değilim psikiyatri değil ama psikologa yönlendiririm içinde istek görürsem elimden geldiğinde desteklerim ne kadar süredir tanıdığıma bağlı olarak ilave şeyler yapılabilir

Psikoloğa gitmek istediğinde ailesi tarafından sebepsiz hakarete uğramıştı..

Psikoloğa gitmek istediğinde ailesi tarafından sebepsiz hakarete uğramıştı..
Hocam 1 dakikadır bu dediğinizi düşünüyorum yutkundum resmen. Yine de psikolok işini bir şekilde kesinlikle halletmeniz lazım. Üstelik o aileden ne hayır gelir ki. Daha çok dışarıda düzgün insanlarla sosyal bir çevresi olmasına uğraşın bence. Sizin de artık ne kadar arkadaşınız varsa tanıştırın hiç değilse sosyal çevresi artar ve bu ailesini çok takmaz..

Dostum sen bi kendi hayatını mı düzene soksan?

Dostum sen bi kendi hayatını mı düzene soksan?

Ben kendimi düzelteli uzun zaman oldu dostum, teşekkür ederim.

Hocam 1 dakikadır bu dediğinizi düşünüyorum yutkundum resmen. Yine de psikolok işini bir şekilde kesinlikle halletmeniz lazım. Üstelik o aileden ne hayır gelir ki. Daha çok dışarıda düzgün insanlarla sosyal bir çevresi olmasına uğraşın bence. Sizin de artık ne kadar arkadaşınız varsa tanıştırın hiç değilse sosyal çevresi artar ve bu ailesini çok takmaz..

Elimden geleni yapıyorum ama pek işe yaramıyor.

Geri