Arama sonuçları: *

1. Beyfendiiii6

Anime/manga öneri postu

Aklınızda takılmış, merak ettiğiniz veya hakkında bilgi almak istediğiniz animeler varsa yazabilirsiniz elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım @Barney Stinson
  2. Beyfendiiii6

Victor Hugo'nun hayatı

Fransız şair ve yazar Victor Hugo, Fransa tarihinin en çalkantılı günlerinde, 1802’de dünyaya geldi. Napolyon ordusunda general olan babası, imparatorun parlak döneminde önemli görevlerde bulundu, bir çok dış ülkeye seyahat etti ve Madrid’te valilik yaptı. Hugo, anne ve babası arasındaki...
  3. Beyfendiiii6

Karların içinden gelen ani ölüm (Simo Hayha)

Konuya başlamadan önce böyle içerikler hoşunuza gidiyorsa belirtirseniz sevinirim. Her gün 1 kişiyi atma hedefim var. Kişilere kendin karar veriyorum Çocukluğu ve Gençliği: Häyhä, bugünkü Finlandiya-Rusya sınırına yakın Rautjärvi kasabasında doğdu ve askeri hizmeti 1925 yılında başladı...
  4. Beyfendiiii6

Yeni sistemin için fiyat tahmini

Sizce kaç TL olur ?
  5. Beyfendiiii6

Anime ve Mangalar hakkında soru sorun.

Uzun zamandır anime izleyip manga okuyorum. Ve tonlarca seri okudum diye bilirim. Nedenini sorarsanız hoşuma gittiği için okuyorum belli nedeni yok. Aklınızda bir anime veya manga hakkında soru var ise sorabilirsiniz. Ama spoiler vermemeye özen gösterin. Öneri istiyor iseniz hangi türden...
  6. Beyfendiiii6

Ufak bir ara..

İyi geceler ve bayramlar. İşe girdiğim için artık forumda pek aktif olamıyor işe girmesem bile çok yorulduğum için ara verecektim. Çok uzatmak istemiyorum. böyle konuşmalarda pek iyi değilim. Hepinize iyi geceler. Sağlıcakla kalın
  7. Beyfendiiii6

Filmlerden Hangi seri ?

Hafızanızdan silip yeniden izlemek istediğiniz film/dizi/anime serisi ne olurdu ? (Benim lotr veya One piece olurdu) 1596060013 @crazyreign Behzat c bırakıp git hadi
  8. Beyfendiiii6

Ünlülerin Twitter hesaplarının hacklenmesi

Bilinmeyen hacker veya hacker gurubunun Elon musk, Bill Gates gibi ünlü kişilerin hesabını hackleyip Bitcoin istemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  9. Beyfendiiii6

Foruma ne oldu ? (Mobildeyim)

Sadece bende mi böyle oldu ? (Mobile deyim eger böyle olacaksa çok kötü. Çok karisik olmus
  10. Beyfendiiii6

Yeni PC hocasi sistemi

Sizce sistem nasil ? Bence baya iyi olmus. Her parca kaliteli
  11. Beyfendiiii6

Sen hangisi olmak isterdin ?

1990'larin Amerikasinda bir gangster mi ? 1700'lerin basinda Atlas Okynusunda bir Korsan'mi ? Ortaçagda kilicli bir sövalye'mi ? 12. Yüzyil Japonyasinin toprak savaslarinda bir Samuray'mi ?
  12. Beyfendiiii6

Sen ne yapardin ?

Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olsaydın yapacağın ilk icraat veya icraatlar ne olurdu ? 1-Bilime,ilime,eğitime harcamalar yapardım 2-İskandinavya ülk. örnek alırdım 3-Evlenmek için eğitim ve imtihana tabi tutardım. 4-Gereksiz resmi kurumları kapatırdım 5-Hayvana şiddete ve çevreyi...
  13. Beyfendiiii6

Intel fanboylarini cildirtacak video v2

Son seste dinlenmeyiniz 🌝🌝
  14. Beyfendiiii6

Avusturya İmparator II. Maximilian Hercules zırhı

Not: 1550 senesin'de yapilmis
  15. Beyfendiiii6

Kiminle konusmak isterdin ?

Tarihe iz bırakmış aşağıdaki insanlardan sadece biriyle 1 günlüğüne konuşma hakkın olsaydı hangisiyle konuşmak isterdin ? Atatürk, M.Curie, F.S. Mehmet, C. Darwin, A. Hitler, A. Einstein, M. Gandhi, Che Guevara, Nikola Tesla ? Not; Tamamen objektif olun biliyorum Atam var ve hepimiz...
  16. Beyfendiiii6

Intel fanboylarini cildirtacak video

17. Beyfendiiii6

Gelecekte kendini nerede goruyorsun ?

Soru baslikta. Ben kendimi ingilizce'mi gelistirip yurt disinda her hangi bir firma'da yazilim muhendisi olarak goruyorum.
  18. Beyfendiiii6

Letgo trolleri v3

Bu arada klavye razer oldugu icin bu kadar pahali
  19. Beyfendiiii6

Sucun ne ?

Kapınız Polis Tarafından Çalınsa Muhtemelen Hangi Suçtan Aranıyor Olurdunuz ? Not; çok konusmak
Top Bottom