Arama sonuçları: *

1. rxsy

TOKİ bir ev iki kişi başvurabilir mi

Bir evde iki kişi başvurabilir mi Annem başvuracak aireten bende başvurabilir miyim?
  2. rxsy

Kafayı yemek üzereyim

bu sene yks girdim sıralamam kötü geldi polisliğe başvurdum olmadı tyt 325puan sıralama 580k 2 yıllık bölümlere bakıyorum ea480k ne okunur önü açık yoksa mezuna mı bırakmalıyım
  3. rxsy

Sizce abartıyor muyum

yani belki ergence gelebilir ama bilmiyorum ben abarttığımı düşünmüyorum sevgilim mesaj attı sen benim gözümede henry cavill kadar yakışıklısın diye yani bilmiyorum karşısına o gelse yani onu elde edebilse bırakıp giddicek gibi bi mesaj yani bu kırıcı gibi bilmiyorum sizce abartıyormuyum
  4. rxsy

Burun estetiği olmak istiyorum nerede hangi doktora olmalıyım

Yaşım 18 ve doğuştan burnum eğri nefes alırken zorlanıyorum özellikle gece ve estetik olma kararı aldım doğal durmasını istiyorum İzmir de oturuyorum. Bilginiz var mı
  5. rxsy

Kimliğimde fotoğraf yok nasıl ekliyebilirim

sorum başlıkta mevcut yardımcı olursanız sevinirim kimlğim yeni kimliklerden ama fotoğraf yok
  6. rxsy

Yks sınıvına girerken kimlikte fotoğraf olması zorunlumu

kimliğimde fotoğraf yok sıkıntı çıkarırmı o
  7. rxsy

tyt tarih hangi hocadan çalışmalıyım

tyt tarih de hangi hocayı önerirsiniz şuanda izlediğim hoca sadettin akyayla
  8. rxsy

Alıntı ve taslak uygulaması ile aldğım ss ler bir klasör e gitmiyor

bunu nasıl hallederim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  9. rxsy

Yardım konu kaldırmak istiyorum

bir konu kaldırmak istiyorum yardım edermisiniz
  10. rxsy

Yardım bir form u nasıl kaldırırım

donanım arşivi üzerinden bir form açtım ve kaldırmak istiyorum nasıl yaparım
  11. rxsy

Burayı nasıl kese bilirim

Yeni bilgisayar aldım ve kabloların geçebileceği yer yok daire bir şekilde kesersem kablolar sıkışır alan kaybederim o yüzden şu şekil kesmek istiyorum ama nasıl yapabilirim
  12. rxsy

Gamegaraj güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba bilgisayar alıcam gamegaraj dan güvenilirmidir duymadığım için soruyorum
  13. rxsy

Abdullah abinin yapıcağı sistem kaç tl olur tahmini

Dün yayınlanan sistemi alıcaktım babam a sordum babam ilk defa al dedi hayalim bir bilgisayarım olmasıydı girdim ne yazıkki stok bitmiş yaşadığım şehirde itopya olmadığı için alamadım Aslında bababm bana bir bilgisayar alıcak Tuaf gelebilir ama benim babam her şeyi karşılıklı yapar babama...
  14. rxsy

Abdullh abinin bir sonraki yapacağı sistem kaç tl olur tahmini

Dün yayınlanan sistemi almak isteniştim babama sordum al dedi ilk defa hayalim bir bilgisayarım olmasıydı girdin stok bitmiş yaşadoğım şehirde itopya olmadığı için alamadım Babam aslında alıcak tuaf gelebilir ama benim babam her şeyi karşılıklı yapar iyi bişi aslında babamdan bilgisayar istedim...
Geri