Arama sonuçları: *

1. loewry

Ayt mat vs tyt mat zorluk

Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
  2. loewry

Shopier forma mağazası

Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
  3. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay...
  4. loewry

Yks için bölüm tavsiyeleri

Beyler 12. Sınıfım bu zamana kadar doğru düzgün ders dinlemedim temel eksiğim var denilir yani. Bu senede fazla derse yoğunlaşabileceğimi düşünmüyorum. Mezuna kalıp dershane gideceğim gibi Hedefim aslında şu 4 senelik bir mühendislik bölümünü burslu yada yarı burslu okumak istiyorum. Hani en...
  5. loewry

Halısaha sonrası hamladım sanırım

Beyler normalde bodybuilding yapıyorum uzun zamandır. Ama koşu yapmadığımdan sanırım, 2 gün önce halısaha yaptık arkadaşlarla 4-5 sene sonra. Maçta sıkıntı yokda eve geldim duşumu aldım. Bacakların iç kısmı pert sağlam hamlamış kaldırırken oynatırken ağrıyor. Ayak tabanında orta iç kısımlar...
  6. loewry

Vatan bilgisayar çok mu yavaş?

Beyler perşembe günü vatandan anakart amazondan ssd satın aldım. Ssd bugün elime ulaştı mng kargo ile. Vatandan aldığım sanırım yurtiçi emin olmamakla beraber. Hala kargoya teslimatı bekleniyor yazıyor. Hafta içi çarşambaya kadar gelir mi?
  7. loewry

N11 vs Amazon hangisi?

Gençler işlemci alacağım aralarında 1000tl fark var aynı satıcı farklı platform sadece. Tray olduğu için bir sıkıntıda iade vb açısından amazon daha ilgili diye biliyorum. 1000tl fark verip amazondan alayımmı? İşlemci pahalı olduğu için fark bukadar büyük bilginiz olsun
  8. loewry

Yks için tavsiyeler verirmisiniz

Beyler lise son sınıfa geçtim 3 senedir pek ders çalışmam okul sınavına çalışır geçerim. Huyum bu ortaokuldada hiç çalışmadım sadece 8. Sınıfta dershane giderek 380puan mı ne almıstım. Komik gelebilir son senemi aklına geldi diyen çıkar. Halihazırda iş yerine sahip olduğum için kazanmak...
  9. loewry

Az uyku nedense daha iyi geliyor

Bünyem alışmış geç yatmaya. Haftasonları gece 2 den öğlen 12 ye kadar 10 saat uyuduğumda günün kalan zamanında yorgun hissediyorum. Fakat hafta 3 de yatıp 8:30 da kalkıyorum ortalama 5.5 saat. İş sonrası birde spora gidip sert yorucu ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna rağmen bu uyku bana gün...
  10. loewry

Oyunlara para yatırarak büyük hatamı yapıyorum

Beyler yaş 17, pandemi vb derken 13-15 yaşlarım hep pc başında eve tıkılmakla geçtim. Güncel hayatımda spora vb gidiyorum fakat dışarda gezmeyi falan hiç sevmiyorum sürekli oyun oynayabilecek bi kapasite var. Bu nedenle oyunlara sürekli para harcıyorum. Maddi durumumuz iyi olduğu için tabi...
  11. loewry

Winrar orjinal nereden indirilir

https://www.win-rar.com/download.html?&L=5 bu site üzerinden indirdim winrar. fakat daha dosyayı açmadan dedim virus totalde taratayım Win.Trojan.Generic-9947715-0 detected dedi virüs mu bu?
  12. loewry

Hoşlanmadığım kız privden istek atmış

Kız bizim sınıfta, sohbetimiz varda hoşlanmıyorum yani normal arkadaşım. Kız az önce privden istek attı ayıp olmasın diye ekledim. Eğer tahmin edeceğimiz gibi bir şey olursa nasıl kurtulcaz lise son sınıf Edit: gittim yazdım bu hesap ne iş kız dedi bunu main yapcam artık öbürünü kapatıcam dedi...
  13. loewry

100k için setup nasıl?

Fikirlerinize açığım setupu yorumlamanızı istiyorum. Önce kasa gigabyte a620m h, kingston 5600mhz 1x32 ram, ryzen 7 9800x3d(yakın zamanda alınacak), 120mm kule tipi, 2x sata ssd(samsung), zotac 4060ti 16gb, kasa normal mesh, psu nzxt c550, Monitör: asus rog strix xg259qns 380hz 0.3 ms Klavye...
  14. loewry

Hadi kart hakkında tavsiye

Papara devre dışı olduğu için kendime 18 yaş altı internet alışverişi yapabileceğim bir kart arıyorum. Tosla var önermeyin. Biraz araştırdım Hadi kartı buldum. Sanırım sadece kimlik fotosu onayı ile internet alışverişi yapabiliyorum değil mi? Oyunda e pin için kullanacağım.
  15. loewry

Sınıfta kalma sistemi nasıl 11.sınıf

Anadolu lisesinde okuyorum ve 11. Sınıfım yani eski yönetimden devam ediyoruz. Benim bildiğim üzere genel ortalama 50 üstüyse sınıfı geçiyorsun ve sadece edebiyattan sorumlu kalıyorsun. Benim ortalamam 56, fizik ve kimyadan kaldım. Belki birde tarihten kalabilirim 2. Yazılı daha açıklanmadı...
  16. loewry

Papara harici kart önerisi

Papara kapandı, tosla aldım. Ne illet birşeymiş 2200 tl attım hesabı doğrulayamadım bir türlü. Desteğe mesaj attım. Umarım paramı alabilirim. Papara gibi internet harcamasında sorun çıkarmayan bir kart öneriniz varmıdır
  17. loewry

Saçı dağınıklaştırmak için krem

saçım dümdüz ve çok yumuşak kolayca bozulabiliyor. Saçımı resimdeki gibi kestireceğim ve bu tarz durmasını istiyorum okuldan önce falan bu şekile getirmek için kullanabileceğim bir krem varmıdır nasıl uygulamam gerek
  18. loewry

Steam ticarete uygun değil sorunu

arkadaşlar bynogame üzerinden cs2 için skin alacaktım fakat trade url mi girdiğimde bu sıkıntı var. Skin alsam çekebilecekmiyim? şimdi fark ettim authenticor bugün açtığım için trade yapamıyorum
  19. loewry

Cs2 sitelerinin olayı nedir

arkadaşlar cs2 de kasa falan gelince açıyorum falan ama. Bu youtubede gördüğüm elemanlar falan sitelerde oynuyor sürekli bıçak falan almaya çalışıyor. Pek bilgili değilim. Bu sitelerde oynayarak skin elde edebilirmiyim envanterde duracak. Örneğin hellcase diye bir site var. Steam hesabımda 3...
  20. loewry

E okul bildirimleri kapatma

Arkadaşlar lise son sınıfım. Arada okula girmiyorum geziyorum. Babamın telefona okuldan mesaj atıyorlar sanırım smslerde gördüm. Ordan engelledim okulu. Ayrıca e okulun bildirimlerinide kapattım ayarlardan. Yinede gitmediğim günün bildirimini görebilirmi? E okula girmiyor devamsızlığı kontrol...
Geri