Arama sonuçları: *

1. loewry

Iphone cihazı android kablo ile pc bağlamak

mobil verimi kullanmak için masaüstü bilgisayarıma bağlayacağım telefonu. kasamda type c olmadığı için eski tip android kablosuyla bağlayacağım bir tarafı usb olan kablolardan bahsediyorum. telefonumu yavaşta olsa sarj ediyor kasaya bağlayınca. zarar verirmi kablo telefona
  2. loewry

Wifi masaüstünde gözükmüyor

Masaüstü bilgisayarımda windows 11 pro kurulu. iphone telefonumdan mobil veri paylaşmak istiyorum fakat wifi ile alakalı hiçbirşey bulamadım bilgisayarda. kablo harici bağlanamıyor muyum?
  3. loewry

İphone telefonu bilgisayara bağlama

Evdeki internette sorun olduğu için valorantta paket kaybı yaşıyorum. Önceki cihazım samsung olduğu için usb kabloyla bağlıyordum ve mobil veri kullanıyodum. Fakat iphone type c olduğu için bunu yapabilmem mümkün durmuyor. Bir şekilde bağlanabilirmiyim? Şunuda belirteyim telefonumun girişi type...
  4. loewry

Valorant paket kaybı sorunu

Yıllardır ne yaptıysam düzeltemediğim bir sorun. Valorant'ın desteğinden istenilen ayarları yaptım, yine de düzelmedi. Normal oyunu rahatsız edecek derecede bir sorun yaşamıyorum. Sorunum şöyle, örneğin Jett ile dash atıyorum bir yere 2 kere dash atma sesi geliyor orada bir lag diyeceğimiz bir...
  5. loewry

Hiq Alpha t-man deneyim

Testo taylan adına çıkarılmış bir ürün sanırsam. İçindeki doğal testesteron üretmesine destek oluyormuş. Testo taylanın dediğine göre haftalık 30-35 x testo üretiyosanız. Bu ürünün desteğiyle haftalık 40-45 oluyormuş anladığım kadarıyla. 2 haftalık kullanım sonrası yine buraya yazarım içeriğini...
  6. loewry

Bulkta kardiyo nasıl olmalı

Lütfen bilinçsiz kişiler yorum yapmasın. 1 aylık sıkı cut ardına 3 aylık bulk hedefim var. Başladım bugünden itibaren. Normalde 25 dk koşu bandı eğimli yürüyüş ve 25 dk kondisyon bisikleti yapıyordum. Bulkta bukadar gereksiz buluyorum. Ama yinede derinin su toplamasını istemediğim için kardiyo...
  7. loewry

Bulk dönemi tavsiyesi

Merhabalar yaş 16. Güncel kilo 74. Yağ oranım yaklaşık 14 falan. 1 aydır cuttayım 79kg dan düştüm. Ağırlıklarım biraz düştü. Kalori açığı yüzündendir. Artık bulka girmeyi düşünüyorum. Fakat önümüz sınav haftası 4-5 gün gitmeyeceğim idmana. Sizce şimdiden gireyimmi bulka yoksa. Haftaya mı...
  8. loewry

Mk677 orjinal sahte nasıl ayırt edilir?

Merhabalar instagramda Eyk fitness diye bir bodybuilder var. Tanıyosunuzdur zaten. Mk677 satıyor, yurtdışından tedarik ediyormuş. Sadece mk değil diğer sarmslarda var. Nasıl ettiğini bilmiyorum ama yani öneçıkanlarda birsürü geridönüş var ürünü alıp kullananlardan. Baya bi alıp faydasını gören...
  9. loewry

Mk 677 için tavsiyeler

Öncelikle bu ürün hakkında çok bilgisi olmayanlar yazmasın yok bilmem hormon bozar pct yap falan diyecekler gelmesin mümkünse çünkü harbiden tavsiye almak istiyorum. Yaş 17 diyelim. Yağ oranım 13-14 civarlarında. Sağlam bir diyetle bayağı düşürdüm, daha 2 hafta daha diyette olacağım. Güncel...
  10. loewry

Kaslı bir adam vs sıradan insan

Merak ettiğim konu kaslı bi 80 kg adamın sokakta sataşan 65-70kg lik bi sataşan elamana karşı güç olarak baya avantajı olur mu?. iki tarafında teknik bilmediğini varsayalım. eddie hall mesela güçlü bir adam 2 tane 70 kg lık dövüşcüye karşı baya eziyor tabi aşırı güçlü ve yağlı normal. benimde 1...
  11. loewry

Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

Bu 3 supplement arasından hangisini tercih etmek mantıklı olur. smash pro preworkout whey ve kreatin sahibiyim. Bcaa energy yarı pre gibi içeriği sanki citrulline malate ise kullandığım hiçbir supplementte yok ayrı satılıyor nedense bi özelliği mi var gh up’u gereksiz buluyorum sizce hangisi...
  12. loewry

Proton vpn güvenli mi

Merhabalar roblox üzerinden oyun yapıyorum fakat şu engel olayından sonra ara vermiştim. Ama Açılacak gibi değil. Sınırsız kullanım Vpnlerden Proton buldum güvenilir midir
  13. loewry

Roblox oyun yaparak para kazanmak

Merhabalar samimi olduğum developer arkadaşım var lua scripti iyi biliyor. Robloxu bilen varsa orda 500-1000 ortalama aktif oynanan oyunu var. Aylık yaklaşık 50k robux kazanıyor. Onuda 1k sı başına 150 tl alıyor . Aylık 7500 tl kazanıyor ortalama. Bende udemy den lua script eğitimi aldım...
  14. loewry

Roblox için güvenilir vpn önerisi

merhabalar roblox studio içinde script deniyorum fakat warp 1.1.1.1 ile dns değiştirmek fayda etmiyor oyunla bağlantı kuramıyor internet avatar falan yüklenmiyor studio da sorun yaşıyorum. Vpn olarak ne önerirsiniz güvenilir
  15. loewry

warp 1.1.1.1 roblox sorunu

roblox oynamak için bilgisayara warp 1.1.1.1 kurdum kullanıyorum 127.02 dns i seçmiş otomatik onu farkettim. oyunu oynuyorum 0 lag sıkıntı yok ama bir anda internet gidiyor oyundan atıyor kopmalar oluyor ona ne yapabilirim
  16. loewry

Hotspot super vpn proxy sorun olurmu

Merhabalar bugün iphone 15 pro aldım instaya girmek için app storeden indirdim başlıktaki vpni açtım story attım insta geri sildim sorun olurmu korkuyorum biraz yeni telefon birde sıfırlamalımıyım
  17. loewry

Bu numara dolandırıcı mı?

Hiq dan kreatin sipariş ettim az önce bildirim geldi fotoğraftaki gibi ptt nin kendi sitesimidir bu tekra gönderim için 7 tl istiyor adres girdim sonra kart bilgisi istedi 7 tl için kapattım direkt siteyi
  18. loewry

optimum gold standart whey nasıldır

Merhabalar şuan bigjoy bigwhey kullanıyorum daha kalitelisine geçmek için bu model hoşuma gitti almayı düşünüyorum nasıldır. Maddi sorunum yok
  19. loewry

Vitamin takviye önerisi

Merhabalar hiq dan vitamin almayi düşünüyorum kreatin vb tozlar da kullanıyorum vitaminlerden en önemlisi omega 3 diye duydum alacağım fakat multivitamin ve zma gibi vitaminlerde var onlarıda almalımıyım
  20. loewry

protein tozu zararı olurmu

merhabalar 16 yaşındayım gym gidiyorum yaklaşık 1 aydır creatin kullanıyorum dün protein tozuda aldım maddi durumdan iyi durumdayım hergün tavuk yiyorum nerdeyse sorun olmuyor örneğin sabah okuldan önce 3 haşlanmış yumurta gelincede pilav üstü tavuk göğüs ve creatini içip spora gidiyorum...
Top Bottom