Arama sonuçları: *

1. B

Tokat 5.6 deprem gerçekleşti

Arkadaşlar kafayı tam koydum zangır zungur sallanmaya başladık biz 100 km uzaktan çok fena sallandık kasa kafama düşüyodu geçmiş olsun hepimize iyi geceler.
  2. B

Bilgisayar iç donanımları hakkında bilgi

Evet arkadaşlar konuyu tek tek açsam çok fazla konu olacağı için konu dışından tek konu açayım dedim şimdi sunum ödevim var ve bilgisayar iç donanımları hakkında bilgi vermem lazım hangi bilgilere değinsem iyi olur yardımınızı bekliyorum. İşlemci Ekran kartı Ram Depolama Anakart Psu Bu parçalar...
  3. B

İngiltere Londra'dan ne getirtilir?

Evet arkadaşlar bir yakınım İngiltere'ye gidecek ve bana ne istiyorsan söyle getirteyim dedi. İngiltere piyasasına hakim veya ne getirtebilecegim hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Aklımda parfüm, kulaklık, çay, premier Lig takımı forması ve Nike Türkiye'de bulunmayan...
  4. B

Manga koleksiyonu yapmak istiyorum önerileri beklerim

Merhaba arkadaşlar bende şuan berserkin 8 cilt mangası var onu tamamlayacağım başka ne önerileriniz var konusu güzel bundan sonra shaman king düşünüyorum
  5. B

Ayakkabı önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar kendime basketbol ayakkabısı arıyorum belki gün içinde giyerim ama ağırlıklı basket oynanacak renk farketmez şık ve rahat olsun yeter beton zeminde oynayacağım bütçe sıkıntım yok kaliteli uzun ömürlü olsun yeter başka ihtiyacınız olan bilgi varsa verebilirim normalde 42-43...
  6. B

Pokemon kartı koleksiyonu yapmak istiyorum

Arkadaşlar pokemon kartı koleksiyon işine girmek istiyorum yavaş yavaş zevk ve hobi uğraş olsun diye tavsiyeleriniz neler nasıl yapabilirim kartları nereden alabilirim falan var mı bilgi verebilecek bilgili birisi?
  7. B

Hangi 2 yıllık bölüm daha avantajlı

Evet arkadaşlar bu seneki sınavda tyt 660 bin yaptim Giresun çevresinde olan bölümleri tercih edeceğim aklımda tıbbi laboratuvar teknikleri var geçen sene 615 binle almış ama atanması korkutuyor diğer tarafta İngilizcem iyi olduğu için bulgisayar programcılığı falan yazicam sizce hangi bölümlere...
  8. B

Yks sıralamama göre ne tercih etmem lazım

Arkadaşlar tyt 660 bin sayısal 550 bin ve ea 600 bin sıralama yaptım tıbbi dokümantasyon burada 560la kapatmış geçen sene gelir mi birde 2 ve 4 yıllık ne tercih edebilirim kafam çok karışık ingilizcem iyi dahada geliştirebilirim devlet ataması olan bölümlere bakıyorum biraz bölüm öneriniz var...
  9. B

Niş parfüm deneyeceğim hangi parfümleri denemeliyim

Merhaba arkadaşlar niş parfüm dekantı alıcam sizce hangi parfümleri denemeliyim tatlı kokular hoşuma gidiyor benim imza parfümüm olucak 4 mevsimde kullanabilmem benim için önemli aklımda Pdm herod-oajan-layton-pegasus exclusif İnitio side effect-paragon-rehab Xerjoff naxos ve torino 21 falan...
  10. B

25-30 bin TL'lik dağ bisikleti önerisi lazim

Merhaba arkadaşlar kendime bir bisiklet alayım diyorum hobi olarak ilk bisikletim olucak sürmeyi bilmiyorum bununla ogrenicem yasadigim yerin yollari bozuk mıcırlı taşlı 25 maksimum 30 bin TL o da aradaki farka degecekse. kilom 115 lazimdir belki görünüşü şık olsun kaliteli olsun arada dağ...
  11. B

Uçakta koltuk sayısından fazla bilet satmışlar yardım

Evet arkadaşlar THY uçaktaki koltuk sayısından fazla bilet satmış ve beni yedeğe almış bulunmakta benim böyle bir durumdan haberin yoktu bilet alırken kimse bir şey demedi Şimdi bana bileti check in yaparken şey dediler eğer uçağa binemezseniz 100 Euro tazminat bir dahaki en erken uçağa bilet...
  12. B

Kendime uygun pantalon nereden bulabilirim

Merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli ömrümde pantalon giymedim çünkü hem kiloluyum bacaklarım kalın olmuyor olmayınca kendimi rahatsız hissediyorum hangi markalardan nasıl pantalon seçmeliyim şimdiden teşekkürler
  13. B

Papara sizde de çöktü mü?

Arkadaşlar papara uygulamasına telefondan giremiyorum 150 tl gibi bi harcama yapacaktım onuda yapamadım arkadaşımda giremiyor bilgisayar tarayıcıdan girebiliyorum sizde de durum böyle mi?
  14. B

Doğum gününde hediye önerisi

Arkadaşlar ailem bi liste hazırla ordan seçip alalım dedi aklıma bir şey gelmiyor sizce ne isteyebilirim 18e giricem kıyafet falan istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum
  15. B

Parfüm önerisi arıyorum

Merhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.
  16. B

Oda dekoru için önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar odamı dekore etmek istiyorum aklımda figür ve lego almak var önerileriniz neler şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  17. B

Bilgisayar kablolarını gizlemek istiyorum

Arkadaşlar masamın üstünde monitörün güç kablosu DP kablosu klavye mouse kablosu falan var bunları düzenlemek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim ürün onerebilirsiniz
Geri