Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

Forumu kalıcı olarak bırakıyorum kendinize iyi bakın

Forumu bırakıyorum eskisi gibi iyi hissettirmiyor zaten sınav senem eğlendiğim, sevdiğim pek bir şey yok sadece forum ve valorant var bazen hiçbirsey olmamasına rağmen kendimi boş boş ana sayfaya bakarken buluyorum sınav senemde böyle bir şeye boş vakit ayırmak istemiyorum sadece ilk seferlerde...
  2. Suriyeli Eşek_31

Forum nick değiştiricem ne olsun?

Konu trol değil😅 saçma bir konu bende farkındayım fakat bu isimden sıkıldım farklı bir isme ihtiyacım var troll isim severim külotlu çorap avcısı gibi isimler falan olur
  3. Suriyeli Eşek_31

2000-2500 TL ayakkabı önerisi

Taksit imkanı olduğu için sadece Hepsiburada üzerinden Hepsiburada kimi yazan ayakkabıları alabilirim bütçey çok geçmezseniz sevinirim lütfen Converse gibi şeyler önermeyin bot sevmediğim için kışda giyilecek güzel bir spor ayakkabı istiyorum ne bot olsun ne Converse gibi olsun marka takıntım...
  4. Suriyeli Eşek_31

Zaman nasıl daha hızlı geçer

Yarın söylemek istemediğim ama çok güzel ve önemli bir şey olacak uyku tutmadı yarına saat sayıyorum zaman nasıl geçer ne önerirsiniz oyun önermeyin çok sıktı film olur dizi olur aktivite olur beni sabaha kadar oyalayacak bir şey lazım 4 ölçek Nescafe classic içtim uyu falan demeyin elimde olsa...
  5. Suriyeli Eşek_31

WhatsApp kişi gizleme nasıl yapılır

WhatsApp'ta kişi gizleme diye bir özellik varmış bu nasıl yapılır mesela gizlenen kişi mesaj atınca gizli kişi mesaj attı diye bildirim geliyor veya kişiye girmek isteyince parmak izi soruyor bu nasıl yapılır telefon redmi note 10
  6. Suriyeli Eşek_31

Silver olmama son 28 mesaj🥳

Silver olmama çok az şimdiden hayırlı olsun alırım
  7. Suriyeli Eşek_31

Yine günaydın donanım arşivi forum:)

Tekrardan günaydın bu konuyu her gün açmayı düşünüyorum ne zaman uyanırsam o zaman açarım
  8. Suriyeli Eşek_31

Günaydın donanım arşivi forum

Günaydın herkese hayırlı sabahlar
  9. Suriyeli Eşek_31

Günaydın da forum nasılsınız?

Günaydın 😍
  10. Suriyeli Eşek_31

Kütüphanemi nasıl görücem

Lütfen alay etmeyin ilk defa epic games mobile. Kullanıyorum konuya gelecek olursak kütüphaneme girmek istiyorum fakat nasıl giricem bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  11. Suriyeli Eşek_31

Masada boş kalan yere ne koyulur

Dostlar masamın sol tarafı televizyonu duvara astiktan sonra boş kalıcak sol tarafa hem bütçe dostu hem güzel bir süs falan istiyorum sizce boş yere ne koyulabilir
  12. Suriyeli Eşek_31

Hala 80+ bronz olamadım

500 mesajım var ama hala bronze değilim sebebi nedir
  13. Suriyeli Eşek_31

Konuşma sınavında ne yapılır?

Bildiğiniz gibi Türkçede konuşma sınavı diye bir şey geldi en az 1,5 dk konuşmam gerek sizce ne anlatayım sınav yarın o yüzden lütfen kolay birşeyler söyleyin
Geri