Kedim normalde karaciğer tedavisi görüyordu. Karnında sıvı birikimi vardı. Hali hazırda tedavi eden veteriner oda başkanımız muayene etmek istiyor bir de o görsün demesi üzerine kedimi söylenen kliniğe götürdüm. Kedimin kliniğe gitmeden önce herhangi bir sorunu yoktu üstte söylediklerim hariç...
Haziran da coğrafya öğretmeni olarak mezun oldum. Ailemle çok anlaşamadığım için askere gitmeyi düşünüyorum. Orada ne yapabilirim. Yine öğretmen olarak girebilir miyim? Bu konuda çok bilgim yok olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Kız kardeşimin üstüne kayıtlı cihaz var da numarasına kayıtlı olduğu için benim hattı takınca 1 gün bile dolmadan servis dışı dedi. Soru şu kendi hattımı kız kardeşimin üstüne versem cihaz açılır mı?
2018 yılında bir borç verme işi oluyor. 300 000 tl. Borç 2023 de tekrar 300 olarak ödeniyor. Arada ki 5 sene de para tabi ki aynı kalmıyor. Bugün ki değeriyle 6 yıl önce ki 300 000 tl ne kadar ? Altın üzerinden hesapladım 2 kg altına karşılık dolar karşılığı ise 80 bin dolar.
Üniversite okuduğumdan 2021 den bu yana yoklama kaçağı durumundayım. Bedelli ücretinin ne kadar sürede ödenmesi gerekiyor ? Aynı sürede ödeme yapamadım neler olur