Arama sonuçları: *

1. Alraplox

Gürcistandan ne alınır

gürcistandan ne alsam tr ye göre mantıklı olur
  2. Alraplox

ÖSYM sitesine giris yapamıyom

arkadaslar yks yerleri acıklanmıs e devlet ile giris yeri yok giremiom nası gircem
  3. Alraplox

Ailemi okul konusunda nasıl ikna ederim

Arkadaşları 12. sınıfım yksye hazırlanıyorum lisede özelde okuyorum ve hocaların çoğu cok ilgisiz ilk dönem her gün okula gidiyordum fakat hocaların coğu ders bile işlemiyor öğretmen masasına geçip telefona bakıyolar yada pcden işlerini yapıyolar bu yüzden sınıfın coğu gelmiyor (sınıf 17 kişi)...
  4. Alraplox

spotify ortak playlist etkinliği

arkadaşlar düzenleme daveti bu istediğiniz gibi ayarlayın ortak playlist yapalım
  5. Alraplox

Kıbrıs freeshoptan ne alınır

Arkadaşlar yakın zamanda kıbrısa gidicem kıbrıstan almalık trde olmayan şeylerden ne alınabilir mentollü sigara falan öneriniz varmıdır
  6. Alraplox

evde serinlemek için ne yapıyosunuz

arkadaşlar karamandayım bu gün 34 dereceyi gördük evde yanıyorum var mı bi taktiğiniz fan man care etmiyor evde klimada yok varmı bi taktiğiniz
  7. Alraplox

Discord serverinde silinen kanalları geri getirme

arkadaşlar otistik arkadaşım discord serverimizdeki chat kanalını sildi geri getirebilirmiyiz 4 yıl önceki mesajlar falan hepsi gitti
  8. Alraplox

fratelli rossetti güneş gözlüğü

bu gün fratelli rossetti gözlük aldım gözlükçüden 2.4k fiyata aynı gözlüğü internette taratınca aynısının rayban marka hali çıkıyor rayban hali bu https://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-3548n-00258-54-erkek-gunes-gozlukleri_79787 1e 1 aynı gözlük sadece fark logo cakma falan mı acaba gözlüğün...
  9. Alraplox

twitterdeki taksim olayı ne açıklayabilicek varmı

twitterde takılırken gördüm olay ne acıklayabilicek
  10. Alraplox

Bein connect hesabı nası açılır

Arkadaşlar 1 yıldan fazla süredir digitürk üyesiyim dünkü Hatay maçında tvye çıktıgımı söyledi bir arkadaşım bein connect hesabı açmama gerek varmı bulabilmek için bu pozisyonu zaten varmıdır yada olan varsa ulaşabilirimi (maçın 2. Yarısındaymış)
  11. Alraplox

hatayspor ev sahibi mac biletlerinini nasıl alırım

pasolig sahibi değilim ama hatayspor fenerbahçe macına gitmek istiyorum gişede bilet olurmu yoksa pasolig hesabı açmak zorundamıyım
  12. Alraplox

beyler pc önerisi acil piyango cıktı

beyler çeyrek biletime 75k cıktı pc ne alınır
  13. Alraplox

canım cok sıkılıyor ama hicbisey yapmak istemiyorum

son 1 2 aydır nerdeyse yaptıgım hic biseyden keyif alamıyorum yada hiç bisey yapmak istemiyorum pc acıyorum bisey yapasım gelmiyo boş boş ekrana bakıp geri kapatıyorum vb vb psikolojik mi yoksa başka bişey falanmı spor vb dısı hayattan cok sıkılıyorum ne yapabilirim bi boslukta hissediyorum kendimi
Geri