Arama sonuçları: *

1. A

Almanyada mesleki eğitim

Bel ki burda tecrübesi olanlar vardır diye soracağım Almanyada nitelikli işçi kapsamında vize veriliyor diye biliyorum ama nasıl desem ben baştan sıfırdan mesleki eğitim görmek istiyorum orda çalışabileceğim alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum aksi halde Ausbildung mesleklerinden biri olsa...
  2. A

Dışarda baktığım kediler ve köpekler için belediyeden mama isteyebilir miyim

yaşadığım yer ormanlık sakin bir yer sadece bir kaç tane bina var doğal olarak sokak hayvanlarıda bizim olduğumuz yerlere geliyor bazılarıda binalar yapılırken bile bizleydi belediye toplamadığı için kulakları küpeli olan köpeklere bakmak bize düşüyor site içinde 6 tane kedim var zaten ama...
  3. A

Göz sağlığı için vitamin önerileri

Merhaba uzun zamandır vitamin kullanıyorum göz yorgunluğu ve kuruluğu için ama özellikle daha kaliteli marka önerisi olan var mı ya da deneyip etkisi daha iyi olan,venature vs vs bir kaç marka kullandım iyi geldi ama solgarın göz vitamini takviyesine baktım yok sanırım bilen varsa da link atarsa...
  4. A

GEDmatch dna testi hakkında

Merhaba arkadaşlar daha önce GEDmatch adlı uygulamadan dna testi yaptıran var mı soru sormak istiyorum da bir konuda
Top Bottom