Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Nasılsınız Beyler Gün Nasıl Geçiyor

Nasılsınız xD
  2. GökTürkHan

Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim

Kız arkadaşa hediye edicem ama nereden bulabilirim satın alabilirim?
  3. GökTürkHan

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

Dc de aktif olanları trolledim ama başka bir şey kalmadı neler yapıyorsunuz beyler hayat nasıl geçiyor
  4. GökTürkHan

Nedir bu microsoft 365

Ben bu microsoft 365'i alcam projeler için okul için ama bu 2024 veya 2025 2026 diye versiyonları var farkları ne oluyo ve bunu kalıcı olarak alabiliyor muyuz https://ty.gl/76j7t8lpo4nns bu kalıcımı oluyor bilgilendirirseniz
  5. GökTürkHan

Ssd stokladım sizce nasıl?

Samsung 990 pro 2tb 1-adet 8370tl WD Blue SN5100 1tb 1-adet 2800tl crucial p3 plus 2tb 1-adet 5200tl Yıl başı sonrası al sat için aldım 1 tane aldım.hemen stokçu demeyin abartı bir fiyata değil ufak kaar koyup satıcam hem arada ufak bi kaarım olur hemde fiyata zamlarına karşı yine uygun...
  6. GökTürkHan

Kaspersky alınamıyoe ödeme hatası

Ödeme yapıyorum iş bankası ve naysı denememe rağmen ödemede bir sorun oluşuyor
  7. GökTürkHan

Oyun ve film için projeksiyon cihazı önerisi

Telefonu ve bilgisayarı bağlayabileceğim en az 120hz 1080p olan bi projeksiyon cihazı arıyorum BenQ TH585P modeli gözüme çarptı ama sizce değer mi? 2.eldende önerebilirsiniz konya ve istanbul içi bütçe 22k
  8. GökTürkHan

Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın? Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan...
  9. GökTürkHan

Meta Quest 3 Alınır mı?

Film izlemeyi seviyorum ve dış dünyadan azda olsa uzak olup kafayı toparlamayı sizce alınır mı? 18k ya 512gb modeli var sizce alınır mı? Yoksa 20k ya 4K oled tv mi alayım? Ama hep evde değilim
  10. GökTürkHan

Üniversitede sizce hangi mesleği seçmeliyim?

Elektrikçiyim elektronik bilgimde az çok var kafam bu işlerede basıyor taşörenlik yapmak veya taşören şirketi olmak pek istemiyorum fabrika tarzı üretimde yapabileceğim bir meslek istiyorum sizce ne üzeri okumalıyım?
  11. GökTürkHan

Askerlikten (KHO) direk elenme sebebim

Gözde kornea vardı ameliyat oldum göz oranım 0.7-0.8 1.0'ın altında yani ama astigma 8D kabul edilen ise 1D galiba bir hastalık yüzünden Doğrudan elendim ve ileriye yönelik yapmış olduğum tüm planlarım hayata karşı.kurmakmistediğim.o ksriyer en başından başlamadan bitti 😒bütün o gelecek için...
  12. GökTürkHan

Saat seçimi için yardım

Elimde casio mpt-183A var bunu satıp https://www.havitstore.com.tr/havit-m9030-ultra-amoled-hd-46mm-akilli-saat-siyah-metal-kordon mı alsam
  13. GökTürkHan

2.elde bu laptop riske değer mi?

https://shbd.io/s/rQ71oZto sizce riske değer mi? Alsam bir bakım yapsam temizde bir kurulum
  14. GökTürkHan

Sistemin ne kadar eder

sizce bu sistem ne kadar eder Kasa haric hepsinin kutusu faturası mevcut Razer blackshark 1tb hdd Xpg klavye Cooler master kasa Bunların garantisi yok faturaları kutuları var 2023-2024 alımlılar Kasa kutusu faturası vs mevcut değil sadece Geri kalan full kutulu garantili faturalı Ryzen 7...
  15. GökTürkHan

3D yazıcım İçin Marlin Yazmada Yardım Hatayı Çözemiyorum

Yazıcım two trees bluer ben bunu modofiyeledim ve bu yüzden yeniden yazılım atmam gerekti bende yazılım için marlinde configuration.h platformio ve configuration.adv.h dosyalarını bir bir yazdım ama hiçbir şekilde anakartı tanımlayamıyorum yani bakıyorum anakart modeline ama tanınmayan anakart...
  16. GökTürkHan

İş Kurmak İstiyorum Çünkü Adam Akıllı Kazanamıyorum

Ben 18 yaşında elektrikçiyim elektronik bilgimde az çok var kimi alanlarda bana yetecek kadar bilgisayar kurulumu toplaması bakımı sorun gidermesinden vs anlıyorum zamanında 3D blenderdan basit tasarımlarda yaptım öz geçmişimden kazanmış olduğum tecrübelerim bunlar bunların yanı sıra su...
  17. GökTürkHan

Parfüm önerisi lazım ERKEK

Beyler kapalı alanda boğmayacak ter kokusunu bastıracak ferahlık verecek bir parfüm lazım yani aroma kapalı alanda boğarya boğmayacak şekilde bir parfüm olmalı bütçe max 600tl
  18. GökTürkHan

Yurt Dışından ne getirtmek daha mantıklı olur

Beyler yurt dışından arkadaş gelicek sizce ne getirteyim? S23 ultra 280 dolara geliyor veya laptop falan'mı getirtsem ne getireyim sizce?
  19. GökTürkHan

Türkiye Sona Doğru Yaklaşıyor!

Dostlar Savaş Bizleri Çok Rahat Bir Şekilde Etkileyecek Ve Yakın Bir Tarihte İç Kargaşa Ve Savaş Çıkacak Gibi Türkiye Artık Sonlarına Doğru Yaklaşıyor Gibime Geliyor Ata Toprakları Bir Bir İşgal Ediliyor Ve İzlemekten Başka Elimizden bir şey Gelmiyor Artık Ne Yapmalıyız Ben Onu Bile Bilemiyorum...
  20. GökTürkHan

Nays'ın Netflix Koşulları

Beyler netflix aboneliği aldım yarı yarıya iade olması gerekiyor ama koşullarda bir kullanıcı en fazla 75tl kazanabilir diyo aydan ayamı yoksa tek seferlik'mi?
Geri