Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Msü kazanamazsam askeriyeden devam edebilir miyim

Bu son seçimler 2006'lıyım şimdi diyelim msü kazanamadım o hazırlıkla 4 senelik üniversite okuyupta askeriyeden devam etsem askeriyeye girebiliyor muyum rütbe yükseltebiliyor muyum
  2. Göktürk ArdaHan

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

dostlar çıraklık lisesi bitirmiş 18 yaşında birisiyim hayatıma askeriyeden rütbeli bir şekilde devam etmek istiyorum ama bir bilgim yok harp okuluna nasıl girebilirim sabit bir rütbede kalmak istemiyorum rütbemi ilerletmekte istiyorum bilgim sıfır ama hazırlanacağım bu harp okuluna girmek için...
  3. Göktürk ArdaHan

Msü'ye nasıl.hazırlanabilirim

Pendik içinde oturuyorum msü'ye girme asker olma hayalim var ama pek bilgim yok çıraklık.omulu mevzunuyum lise elektrik.üzeri hangi rütbeyi veya alanı seçersem sonuna kadar rütbemi yükseltebilirim.sabit bir rütbede kalmak istemiyorum kara üzeri ilerlemek istiyorum.neler yapmam gerek hangi alanı...
  4. Göktürk ArdaHan

İnstangram pc'den anlamayanlar yuvası gibi

yorumlar kanserlik heleki orda 12400f besler mi bu jartı diyen eleman varya bide onun altındaki anlamayanlar tam kanserlik 12400f ile 13400f arasında fark yok diyo adam bide 12400f besler diyo biri biri 5800x3D Anca Keser Diyo Bunu 6950xt için diyorlar bide😂😂 yani bu kadar sağlam içerik...
  5. Göktürk ArdaHan

2.el satış yardım fifine a6v

Fifine a6v var amazondan 1050 ye almıştım 1600 den alıcılar var sizce satayımı ea5 plus ses kartı ve razer blackshark v2x kulaklığım var zaten ve ses kalitesi olarak razer ile arasında pek fark göremedim ben
  6. Göktürk ArdaHan

Bilgisayarım nasıl (güncellendi)

Sistemim nasıl masayı falan baya topladım adam ettim alt kablolarıda yok edicem 2 güne sonra monitörün altındaki masanın o boş yerine güzel bi led çekicem pleksi ile kapatıcam araba veya optimus prime figürü koyucam kasayada aynı şekilde Ryzen 7 7800x3D Artic Freezer 2 360mm Argb Msı Pro...
  7. Göktürk ArdaHan

Kasklarda malzeme neye göre seçilir

Kompozit polikarbon karbonfiber teknopolimer fiber diye gidiyor ama ben 6k'ya ls2 stream 2 aldım bu materyaller içinde hangisi daha iyi tabii ki modelden modele markadan markaya değişir kullanılan maddenin içerisinde yer alan maddelerin karışım ve oranına görede değişir ama bu fiyata mesela ls2...
  8. Göktürk ArdaHan

20k ya gtx1080ti sistem şaka mı

geziniyordum çıktı karşıma bu nasıl bir sistem bu nasıl bir dizim
  9. Göktürk ArdaHan

Hepsiburada kask rezaleti

Geçen haftadan beri ls2 kask almak için hepsiburadada telef oldum stok var gözüküyo alıyom kargolanmıyo iptal oluyo satıcıya soruyom araç gelmedi diyo hepsiburadaya soruyom temin edilemiyo diyo hanginiz doğru söylüyo diyom ses yok 1 haftada paranın geçmesini bekliyecem tam 3 hafta
  10. Göktürk ArdaHan

Direnç nasıl.hesaplarım

Dostlar scooter'a 12v 1.5amper korna bağlıyacam devreden doğrudan 52v geliyor ben buna kaçlık direnç takmam gerek bunu neye göre hesaplıyorlar bi türlü anlamadım Yani ohm kanununda direnç hesaplamayı anlamadım birtek Hesabıma göre 52v besleme değerinden 12 çıkarsam 40 kalır 40 . 1.5 dersek R...
  11. Göktürk ArdaHan

Sizce monitörü bu fiyattan vermeli miyim?

Gameboster GB27QHD 2k 144hz 1ms va kavisli monitör var 5 senelik fln kutusu duruyo sede çalışır durumda 4k'dan alıcı var satayımı sizce?
  12. Göktürk ArdaHan

Sahibinden.com. vergi vergi vergi

vergi vergi vergi vergi ve vergi neden vergi kesiyo bu rte burayadamı el attı anlamadım
  13. Göktürk ArdaHan

Fabrika çıkışı disk ile internet üzeri disk arasındaki fark nedir?

https://www.akakce.com/c/?s=1&v=11070&p=257832459&c=15663&g=897907139&f=%2Fr%2F%3Fpr%3D257832459%26vd%3D11070%26pg%3D897907139 https://www.onvo-scooter.com/onvo-ov-012-x-plus-(2023)-fren-diski-(145mm) Onvo ov 12x plus var ama bu yukardaki ucuz olan uyar mı şekiller aynı bide nasıl bi kalite...
  14. Göktürk ArdaHan

Elektrikli scooter için kilit önerisi

Onvo 12x plus için 200-500tl'ye bir kilit öneriniz var mı birde bu scooter'ı o kilit ile neresinden bağlarsam alamazlar veya direk zincir+ asma kilit mi yapsam daha güvenli gibi
  15. Göktürk ArdaHan

Scooter ile kurye olunur mu?

Scooter ile kuryecilik yapılır mı elimde onvo ov 12x plus var 50km menzil 55km max hızı var elektrikçiyim ben elektroniktende eh işte anlıyom kuryecilik yapılır mı pendik içi sizce?
  16. Göktürk ArdaHan

Öcalan serbest bırakılıyor??

Arkadaşlar bahçeli dem parti ile görüşmeyi gerçekleştiriyor tbmm'deki bu rezalet diz boyu Tbmm'de af çıkması Kayyuma mahkeme kararı olsun Terör yasası değişsin bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisine Sunulanlar Bakın Geldiğimiz Noktaya Rezalete Bakın Öcalan bunların yanı sıra Tüm Terör...
  17. Göktürk ArdaHan

Witcher 4 ana karakter ciri hakkında düşünceleriniz

Witcher 4 olarak yeni çıkacak oyunda geralt yerine ciri'yi baz aldılar ama aklımda bir soru var witcher 3'de ana karakterimiz geralt'ken oyun içerisinde geniş bir fantezi dünyası ve diyaloğu geçiyordu ve bu diyalog görev harici 2 kişi arasında geçiyordu triss ve yenefeer ile pekiya yeni çıkacak...
  18. Göktürk ArdaHan

Witcher 4 ciri nasıl olucak

https://www.thegamer.com/the-witcher-4-ciri-queer-romance-cd-projekt-red/ Ciri nasıl olucak anlamadım sevgilisi olucak mı olursa kim olucak hangi krallıkya hükmü sürücek yapımcı gerçekten bu denli gizemli ve hiç beklenmeyen bir karakteri s*xsi mi yapıcak.ilişkiler için diyalog mu olucak bu.oyun...
  19. Göktürk ArdaHan

Yok Böyle bir cehalet

Elimde sistem vardı r5 3400g 8x2 corsair sapphire rx6500xt sattım aynı adama kartın test videosunu çektim sorunsuzca adama verdim adamda baktı falan dedimki ustam kartta fiziksel bir sorun olursa bugün geç oldu yarın akşama test edersin dedim testi yapmış watman alıyor yaw gün boyu arıyo ustam...
  20. Göktürk ArdaHan

İncehesap cuma gecesi Msı A750GL +80 Kimler Aldı?

Ne Ara Bitirdiniz La Msı Mag A750GL'nin stoğu birtane alacaktım Dayıma Direk Bi Sayfayı Yeniledik Stok Bitti
Top Bottom