Arama sonuçları: *

1. auewn

Hangi Wifi operatörü daha iyi?

Merhabalar yeni eve taşındık ve Wifi ne seçicem bilmiyorum Türknet altyapısı yok galiba 1000 mbps olan sorgula diyince 86 mbps çıkıyor. Wİfi ile genelde online oyun oynuyorum, oyun indiriyom bişeyler indiriyom dizi,film izliyorum vs. Önerebileceğiniz wifi sağlayıcılaro nedir?
  2. auewn

Muhabbet kuşum garip davranıyor, hasta mı?

Dişi Muhabbet kuşum ve erkek muhabbet kuşum var ikiside 2 senedir bizde, dişi olan dünden beri ötüyor ama çok alçak sesle kendini biraz şişirmiş gibi duruyor kuşçuya götürdüm tüy dökümündedir veya ishal olmuştur dedi, dışkısına baktım ishal falan yok. Ne yapabilirim sizce tecrübeli olanlar...
  3. auewn

Siber Güvenlik için hangi üniversite bölümü var?

Siber güvenlik okuyacak birisi hangi üniversiteleri seçebilir var mı bildiğiniz iyi üniversiteler? veya bilgisayar mühendisliği mi okuyorlar önce ?
  4. auewn

Paddle.net hesaptan para çekmeye çalıştı!

Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm.
  5. auewn

Bilgisayari satıp SteamDeck almak?

Neden bilmiyorum ama aklıma böyle birsey düştü zaten masada çok yer kaplayan pc yerine yatarak veya oturarak oynayabilecegim bir konsol daha istiyorum Nintendo switch var bende ama ben onun haricinde Steamdeki diğer oyunlarda oynamak istiyorum sizce alsam mı? (Konuyu SteamDeck İçin bulamadım o...
  6. auewn

Sayısal Bölümünde tavsiyeniz var mı?

geçen eşit ağırlık mı yoksa sayısal mı seçmem gerektiğini söylemiştim. Sayısal diye tavsiye ettiniz verebileceğiniz tavsiye var mı? Bu arada 11 ve 12. sınıfta oyun oynamak sıkıntı olur m? günde 1-2 saat en azından?
  7. auewn

Oyunlardan artık eğleniyor musunuz?

Neden bilmiyorum bilgisayarımda oynadığım 2 oyun var 1 tanesi Minecract (Hypixel) diğeri geoguessr artık eskisi gibi diğer oyunlardan eğlenmiyorum nedense. Sizde de öyle mi? Hikayeli bir oyuna başlayıp hiç hikayesine odaklanasim gelmiyor.
  8. auewn

Eşit ağırlık okuyup Sayısal Meslek seçilebilir mi?

Şuan sayısal seçtim ama eşit ağırlık geçmeyi düşünüyorum fakat bilgisayar mühendisliği düşünüyorum sizce öyle okunuyor mu ve sayısal zor mu?
  9. auewn

Roblox'a VPN ile girmek para cezasina mi neden olur?

Tiktokta karşıma çıktı sadece meraktan soruyorum millet 15 Bin tl ceza yedi diye gösteriyordu.
  10. auewn

Eski Youtube kanalı nasıl geri alınır?

Eski bir YouTube kanalım vardı ama ne gmaili ne de telefon numarasını biliyorum tekrardan alabilir miyim? İçinde videolar var kendi yüzümü gösterdiğim (6 sene önceki )
  11. auewn

8 gün özürlü, 7 gün özürsüz devamsızlık olunca ne olur ?

10. sınıfım devamsızlığım böyle sınıfta kalır mıyım ? hiç bir dersten kalmadım.
  12. auewn

Don't Starve Together oynuyor musunuz?

Dont starve together oynuyor musunuz? En çok Oynadığınız karakter nedir?
  13. auewn

Gmail hesabım çalındı mı? Yoksa bu bir sahte mesaj mı?

Merhabalar daha demin gmail'ime bir mesaj geldi giriş gözüküyor Amerika Birleşik devletleri'nden giriş gözüküyor telefon numarası olarak da tanımadığım birinden numara gelmiş ve bir link atmış ama link pek güvenilir gelmedi. Sizce şu an hesabı çalmışlar mıdır ?yoksa çalmak için dolandırmaya mı...
Geri