auewn 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 9 10 Eylül 2024 #1 Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm.
Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm.
E EmirhanBayramFK 80+ Silver Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2,028 Reaksiyon skoru 966 10 Eylül 2024 #2 Kartın bir yerde bilgileri ifşa olmuş. 3D secure olmayan sitelerden çekim yapmayı deniyorlar. Tavsiyem internet harcamalarına kapat. Kartın yenisini iste. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 10 Eylül 2024 auewn yazmış: Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm. Devamı için tıklayın...
Kartın bir yerde bilgileri ifşa olmuş. 3D secure olmayan sitelerden çekim yapmayı deniyorlar. Tavsiyem internet harcamalarına kapat. Kartın yenisini iste. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 10 Eylül 2024 auewn yazmış: Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm. Devamı için tıklayın...