Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

Arkadaşlar
  2. Reapt0r

Forum Hangi Aracı Kullanıyor?

Forum Hangi Aracı Kullanıyor? Motor Kullananlar Kullandığı Motoru yazsın.🏍️ Araba Kullananlar Kullandığı Arabayı yazsın.🚗 Bir de top speeds alalım.⏱️ İsteyenler extra özelliklerini v.s yazabilir. + Görsel ile buraları zenginleştirebilirsiniz. Aracı olmayan arkadaşlar umarım bir gün en...
  3. Reapt0r

Yazlık Yerde Ne Ticareti Yapılır ?

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle , şehrimden biraz uzakta bir tatil beldesi var ,ulaşım vs biraz zor dağların Arkasında gizli bir tatil yeri gibi bir şey Tisan diye geçiyor(bu arada dünyanın en güzel 13.koyu olarak geçiyor) , yazlık evler ,apartlar var. Burada 1 adet migros bir adet bakkal...
  4. Reapt0r

Ev Tutacağım (Kiralık) Nelere Dikkat Etmeliyim

Merhabalar öncelikle , bu sene Antalya da 2.senem üniversite okuyorum , 3 kişi ev tutmaya karar verdik 4bin civarında , 1+1 ev tutacağız, Antalya ya ben yakın olduğum için diğer arkadaşlar ev tutma işini bana bıraktılar , Bende sahibinden de falan ilanlardan ev bakıyorum , beğendiklerimi...
  5. Reapt0r

Üniversiteye Gideceklere Altın Değerinde Tavsiyeler

Üniversiteye gideceklere altın öğütler: 1. Y(A)nınıza size kart vereyim mi diye gelen düzgün giyimli birini görürseniz koşarak kaçın ordan. 2. Size kitap seti satmaya çalışanlarla karşılaşırsınız kesinlikle almayın. 3. Her kıza yazmayın, kendi sınıfınızdaki kızlara kesinlikle yazmayın. 4...
  6. Reapt0r

Çiçek Sepeti Çiçek Nasıl Gönderilir?

Merhaba arkadaşlar ilk kez birisine çiçek göndereceğim bende bilindik diye Çiçek sepetini seçtim de göndermek için şimdi buradan nasıl sipariş veriyoruz nasıl Çiçek göndereceğim, bu çiçek sepeti mantığı nasıl işliyor nasıl birisine çiçek gönderebilirim , adresi yazıyorum olmuyor yakın yerleri...
  7. Reapt0r

Garsonluk ve Komilik Hakkında Sorularınız Varsa Buyrun

Arkadaşlar yazlık bir yerde alakart restaurantta ve beach club da bir süre komilik ve garsonluk yaptım. Garsonluk ve komilik hakkında sorularınız varsa buyrun sorabilirsiniz , hepsini cevaplamaya çalışacağım.
  8. Reapt0r

Whatsapp Türk Numarası Nasıl Alabilirim?

Arkadaşlar bir tane türk numarası almam gerek sanal olarak,whatsapp busines için nereden sanal numara temin edebilirim? ücretli ücretsiz farketmez acil lazım
  9. Reapt0r

Şuan 1000TL'niz Olsa Ne Yapardınız?

Şuan Cebinizde 1000TL niz Olsa Ne Yapardınız? Ne satın alırdınız yada hangi ihtiyaçlarınızı alırdınız yada neler için kullanırdınız? Neler satın alırdınız? 1000TL ile ne yapardınız? Yatırım yaparmıydınız?Neye yatırım yapardınız? 1000tl ile neler alınabilir nasıl değerlendirilir? 1000tl nasıl...
  10. Reapt0r

Antalya'lı arkadaşlar Gelsin pls

Merhaba arkadaşlar,Antalya da yaşamış veya Antalya da yaşayanlar konuyu okusa yeter diğerleri çıkabilir, Yasaklardan sonra Antalya Kumluca'ya geleceğim,Antalya Merkeze nasıl ve ne ile gidebilirim yada neler ile gidebilirim, toplu taşıma olarak, ilk kez Antalya'ya geleceğim.
  11. Reapt0r

Dolap Üzerinden Ürün Sattım Dolandırıldım mı Ne yapmam lazım Yardım

Merhaba arkadaşlar dolap üzerinde a7 2017 ekranı kırık olan bir telefon vardı elimde kuzenimindi bende satılığa koyup birisine sattım cihazı, kilit ekran şifresini vs de verdim kilit şifresi doğru çünkü kuzenim heryerde kullandığı aynı şifreyi koymuş, Olaya gelicek olursak, adama kargo ulaşmış...
  12. Reapt0r

Emniyet'e Gideceğim Bir Şey Çıkar Mı?(Dolandırıldım)

Merhabalar, 1 hafta önce İnternet üzerinden csgo bıçağı alacaktım bir arkadaşla anlaştık,güvenip ilk attım(malım çünkü), sonra adam bana tabii ki bıçağı teslim etmedi. 785TL dolandırdı yani kısacası. Bende siber suçlar egm ye şikayette bulundum bu kişi hakkında, adamın bende iban,steam hesabı ve...
  13. Reapt0r

Din sınavı Soruları Cevaplarını Yazabilirmisiniz

Yarınki din sınavı sorularını hoca verdi , bazılarını yaptım aranızda konuya hakim olanlar varsa bakabilirmi şimdiden teşekkürler.
  14. Reapt0r

Papara Paramı Nasıl Çekerim Yardım Edin?

Merhaba arkadaşlar,geçen günlerde elimde bulunan csgo bıçağımı bir sitede sattım ve gelen parayı papara kartıma çektim. Papara kartım onaylı değildi , elimde lite kartla ihtiyacım olduğunda yükleyip kullanabiliyordum.para vs gönderebiliyordum. Şimdi hesaba yüklü miktar para geldiği içinmidir...
  15. Reapt0r

Sosyal Medya Yöneticliği Okunur Mu? Anadolu Üniversitesi

Arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim,üniversite sınavına gireceğim fakat çok bir puan alabileceğimi düşünmüyorum, arkadaşlarım istediği meslekleri bilirken ben ne meslek olmak istediğimi bile bilmiyorum,askeriye sınavına da gireceğim fakat büyük ihtimalle mülakatlarda elenirim,ve...
  16. Reapt0r

İnstagram Butik Önerisi Olan Var mı?

Arkadaşlar malum yaz ayı geldi 2-3 güzel t-shirt almak istiyorum.Daha önce alışveriş yaptığınız veya iyi bulduğunuz güvenilir instagram butikleri var mı? Oversize tarzı t-shirtler veya güzel baskılı t-shirtler satan butik lazım. Ucuz olursa daha iyi olur. Kapıda ödeme sağlayan. Önerilerinizi...
  17. Reapt0r

[Çözüldü] Yolda bulduğum flash diski ne yapmalıyım?

Merhaba forum üyeleri size bir konu hakkında danışmak istiyorum.Dün ikindi saatleri evimizin önündeki yolda bir flaş disk buldum,ezik büzük falandı galiba çalışmadığı için atılmış olduğunu düşündüm ama merak ettiğim ve çalışıp çalışmadığını denemek için aldım yerden.Eve geldiğimde flaş disk in...
Top Bottom