Arama sonuçları: *

1. zPastwL

‼️Zorlu Psm 10-11 Şubat Slaugther to Prevail, Behemot Konser İptali ‼️

Su lavuk beni patlattı şahsen sebebi neymiş ''Epstein tarzı konser'' nerden yola çıkıyor lavukların giyiminden tarzından şarkı tarzlarından kafayı yersin ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  2. zPastwL

Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum :coffee: Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
  3. zPastwL

Sağlam Dumbell seti önerileri

Dostlar evde takılacağım kollarım zayıf 1.5k 2k civarına adam akıllı sıkıntı çıkarmayacak sakat bırakmayacak kaş göz yarmayacak ne var
  4. zPastwL

Deepfake Teknolojisi ve Yapay Zekâ ile Sahte Video Üretimi Konusu için kaynak

Dostlar okulun dijital kitabına ekleyeceğim kaynak bulamıyorum kaliteli Türkçe kaynak önerisi verir misiniz
  5. zPastwL

Saçım uzamıyor nasıl uzatırım

Dostlar saçım normalde hızlı uzardı ağustosun sonu gibi ufak düzelttirip uzatmaya başladım fakat uzamıyor sebebi nedir kaldı böyle aynı boyda önden tutum indirdiğimde burnuma kadar geliyor nasıl daha hızlı uzatabilirim bir süre uzun kullanıp daha sonra siyahi işi ördürmek istiyorum
  6. zPastwL

Steam hesabınıza kaç dolar harcadınız ?

Ben 200 dolar harcamışım hesap değeri indirimli haliyle 335 usd sizin kaç Not: Solda ki yere girmek için Yardım --> Steam Destek --> Hesabım --> Steam Hesabınızla İlişkili Veriler --> (Sondan 14. sırada) Kullanılan Harici Bakiye
  7. zPastwL

Telefon Zil Sesi Önerisi

Kendrick Lamar Humble zil sesi kullanıyorum normalde biraz sıktı yine kendrickten devam etmek istiyorum ne koyacağımı bilmiyorum fazla kararsız bir insansı yaratık olduğum için karar veremiyorum aklımda kendrick lamar i var ama şarkı güzel ama melodisi benim tarzda değil ve melodi koyacağım için...
  8. zPastwL

Muhabbet kuşum neden böyle davranıyor

Dostlar selam 1-2 yaşlarında erkek muhabbet kuşum son zamanlarda iyi değil eskiden elime alamazdım ısırmaz ama korkak bir kuştu kaçardı şu sıralar tavan vantilatörüne kafasını çarpıyor düzgün uçamıyor yükselemiyor 2 motorunu kaybetmiş uçak gibi süzülüyor ama sally gibi bir pilotda değil ki...
  9. zPastwL

Dümenden düzen yapmak istiyorum nasıl yaparım

Dostlar selamlar bu odada yaşamımı sürdürüyorum fotoğraflar darbe gününden değil 0.6x kacak note10s'İmle çektim oda planı paintten çizdim umarım düzgün yapmışımdır elimden geldiğince 2 metrelik metreyle ölçtüm her yeri odam berbat durumda güzel bir planlama lazım neyi nereye koymam lazım...
  10. zPastwL

Gidilecek yerler listesine eklenecek yerler önerisi

Dostlar ufak bir gidilecekler listesi yapmaya başlıyorum x de bir floodda gördüğüm hoşuma giden görmeyi isteyeceğim yerleri ekledim listeyi aşağıya yazdım neler ekleyebilirim daha büyük yapılar gotik yapılar kiliseler manzarası güzel olan yerler ünlü yerler gibi neler ekleyebilirim daha basit...
  11. zPastwL

Albüm posterleri konusunda yardım

Selamlar 3 - 4 tane albüm kapaklarının steam hesabımın vitrin kısmında ki To Pimp A Butterfly / Good Kid m.A.A.d City / GNX albüm fotoğrafları gibi aynı şey DAMN. ve Mr. Morale and The Big Steppers albüm kapakları için yapıp odama asmak istiyorum internette fiyatları çok pahalı nasıl kendim...
  12. zPastwL

Herkes bir şiir yazsın

Herkes kafasına esen özgün bir şiir yazsın bakalım neler ortaya çıkacak (edebiyat sınavından çıktım 11 hecelik 4 satır şiir yazdırdı ve ben yaklaşık 1 aydır Sagopa dinliyorum) Camdan atladı soğuk düşünceler, Bir daha gelmemek üzere gitti. Fecre daldım bütün benliğim ile, Arkama bakamadan hepsi...
  13. zPastwL

Bordo Pasaport nasıl alabilirim

Selamlar zamlar gelmeden sadece bordo pasaport defteri almak istiyorum nereden başvuru yapabilirim 17 yaşındayım şimdiden dursun istiyorum
  14. zPastwL

Papağan kafesi önerisi

Selamlar Alexandrine (iskender) veya sultan papağanı almayı düşünüyorum aklımda çiftleştirmek yok tek kuş olacak hangi kafesi almalıyım bilgim yok yardımcı olurmusunuz
  15. zPastwL

s

selam bu kalemden alıcam buna göre çabuk kırılmasın çabuk bitmesin koyu olsun yazı gözüksün resim içinde güzel çizim yapsın yeterli 0.7 tekli değilde 6lı 12li vs olsa daha iyi olur önerileriniz nedir 1728674138 yanlıs yere attım .
  16. zPastwL

Virus yedim kurtulmam lazım

merhaba ben adobe after effects indirmeye calisirken mail adresimi caldilar beraberinde 1000₺ yatirdigim valorant bugunun parasiyla 30.000₺ degerindeki steam hesabim ea hesabim instagram hesabim ve bilmedigim niceleri calindi mail adresimin sifresini degistim steam hesabimi kilitledim destek...
Geri