Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

15 metre rgb led bulabilirmiyim

evet 15 metre rgb led alıp odamın tavanına döşemek istiyorum ama bazı sıkıntılar var piyasada lümeni düşük olmayan adaptörü yetersiz olmayan ayrıca 15 metre uzunluğunda rgb led kaliteli bulmak çok zor ben bu işlerden pek anlamıyorum eğer öneriniz varsa linklerseniz çok sevinirim teşekkürler...
  2. Giray Kaya

350 tl civari ofis sandalyesi

Ergonomik rahat kullanisli bir sandalye almam lazim linklermisiniz
  3. Giray Kaya

William Shakespeare in en önemli eserleri ?

William Shakespeare in en önemli eserleri ? nedir internetten bulamadım
  4. Giray Kaya

itopya telefonu açmıyor

itopyanın müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefonu açmıyolar iki kere aradım 1 saat sıra bekledim ardından sıra 2 ye geldiğinde başka bi müzik verip hattı düşüryo kapatıyo @Abdullah Hacıgül 1500 tl ye monitor alıyoz ölü pixelli ve ghostingli monitor yolluyolar sadece bana değil bi tane daha...
  5. Giray Kaya

monitor itopyaya ulaştı ve aramışlar

monitor itopyaya ulaştı ve aramışlar neden aradılar kurye bu gün teslim etti 7:30 gibi aramışlar telefon sessizdeydi daha önce itopyadan değişim işlemi yapanlar sizide aradı mı itopya??
  6. Giray Kaya

itopya değişim süreci

itopya değişim süreci nasıldır kargo ellerine ulaştı şimdi sırada neler olucak
  7. Giray Kaya

asgari ücret ile kasa toplama

@Abdullah Hacıgül aslında clickbait değil sonuç olarak başlığa yazmışsın ama almanya dediğin yer cümlenin sonunda olduğu için gözükmüyor clickbait yaspan yapmasanda seni izliyoruz kral seviyoruz zaten o videoda ki kasa ve monitör dahil bi sistemi türkiye asgari ücretle düşünen cidden çıksın...
  8. Giray Kaya

wp küçüldü büyültemiyorum

oldu ve büyültmeiyorum bütün tuş kombinasyonlarını yaptım sildim geri yükledim sistemi bile geri yüklem noktasından geri yükleidm ama olmuyor
  9. Giray Kaya

okulların sınav tarihleri

2 kasımda sınav var diyolar 23 kasım da okul açılcak diyolar canlı dersten hiç bi şey anlamayanlar var bende dahil hiç bi şey anlaşılmıyo sınava giricez ne yapaağım bilmiyorum bir teoreme göre hocalar canlı dersde öğrenci olmayınca maaşını almıyor bu yüzden de canlı derse girelim diye sınav...
  10. Giray Kaya

sys fana fan kablosu girmiyor

elimdeki fan kablosu çıkışı böyle sys fana girmiyor sys fan da çentik var ne yapacağım 1601674826 @kandes22 @crazyreign @RevDeisDou @Fiery @keremcnsz24 @Abdullah Hacıgül @Fatieh
  11. Giray Kaya

kasaya takmalık led ve dönüştürücüler bulamıyorum

kasamda şuan cpu led kısmında kasanın fanlarının bağlı olduğu kartın kablosu bağlı dönüştürücü almam lazım sys fan a o ucun girmesi için onu sys fan a bağladığımda da cpu led'e led ışık bağlıcam şidmi sizden isteğim ben bulmadım cpu lede giren kafa uyumunda sys fan'a dönüştürücü birde 7 renk cpu...
  12. Giray Kaya

advanced systemcare zararlımı

advanced systemcare zararlımı
  13. Giray Kaya

yurt içi kargo pazar günü kargo taşıyormu

yurt içi kargo pazar günü kargo taşıyormu yani cumartesi söylediğim ürün pazar günü hala şehirden şehire taşınıyor mu
Geri