Arama sonuçları: *

1. w00w

Backwoods puro istanbulda nereden bulunur

Arkadaşlar bu puro istanbul anadoluda nereden bulabilirim
  2. w00w

Traş makinesi önerisi

Arkadaşlar ben saçımı taper fade yapıyorum ama her iki üç haftada berbere gidip 500 tl ödemek çok çok gereksiz geliyor. Zaten taper fade basit bir traş kendim yapabileceğimi düşünüyorum traş makinesi önerir misiniz??
  3. w00w

DHL eCommerce gönderilen kargo teslim alınınca bildirim gelirmi

Arkadaşlar farklı bir şehire şubeden teslim kargo gönderdim. Kargo alınınca bana bildirim gelirmi?
  4. w00w

Sevgilimden ayrıldım

arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini...
  5. w00w

Hangi kediyi sahiplenmeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Evet biliyorum eşya almıyoruz bir canlı alıyoruz farkındayım böyle seçmek pek hoş olmayacaktır, Ancak yaklaşık 7 8 yıldır ailemden kedi için yalvarıyorum ve almışken tatlı oyuncu kendini sevdiren biraz hareketli ve bağ kurabilen bir kedi olsun istiyorum bir kaç kedi buldum...
  6. w00w

Evde kedi beslemek??

arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır çok kedi beslemek istiyorum en sonunda ailemi ikna ettim sayılır ama perdelere koltuklara zarar vermesinden korkuyorum. Kedi yaparmı? Engellemek için neler yapmalıyız? Ayrıca tüy dökümünü azaltması için bir takviye yöntemi gibi bir şey varmı?
  7. w00w

YouTube reklam engelleyici öneri

arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı
  8. w00w

Kutu nerden bulabilirim?

Arkadaşlar kargo için kutu bulmam lazım. Acaba kargo şirketlerinin kendi kutuları varmı? orta büyüklükte bir kutu arıyorum bulamadım birtürlü
  9. w00w

Sevgilim için yaptığım hediye nasıl?

arkadaşlar kız arkadaşım stardew valley oyununu seviyor. Ve tiktoktada şunu reposlatıdığını gördüm bend bu kolyeyi buldum ve kendim bi tasarım yaptım bunu copy centerden çıkartıp kolyeyi üzerine koyacağım ve hediye edeceğim. Sizce nasıl? ne eklemeliyim? (üst kısımdaki boş kısma not yazacağım)
  10. w00w

PTT kargo nasıl kargo gönderilir

Arkadaşlar manisadaki arkadaşıma göndermem gereken birkaç parça var. Ama daha önce hiç kargo göndermedim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yapabilirim?
  11. w00w

Nereden valorant hesap tedarik edebilirim?

Nereden valorant hesap tedarik edebilirim?
  12. w00w

Sevgilimin exlerini kıskanıyorum

Arkadaşlar 2 aylık güzel giden bir ilişkim var. Sevgilimin daha önceden 2 tane sevgilisi olmuş biriyle yaklışık 3.5 ay biriyle 2 aylık, Sevgilimin hesabının arşivinde eski sevgilisiyle olan hikayeleri gördüm birlikte oyun oynadıkları yada film izledikleri yan yana oldukları gibi. Aşırı derecede...
  13. w00w

Kuzenimle ciddi kavga ettik

Benim bir sevgilim var. Kuzenimde sürekli mesajlara bakmak istiyordu sevgilimle olan. Bende göstermiyordum en son gitmiş bir panelden başkasına sevgilimin bilgilerine baktırmış bana whatsaptan sevgilimin tc sini doğum tarihi gibi bilgilerini attı sonra bende ona kızdım baya küfürleştik şimdi...
  14. w00w

Ailecek başka ülkeye taşınmak

Arkadaşlar Türkiyenin hali belli. Bende bu sebeplerden dolayı babama başka bir ülkeye taşınmak istediğimizi söyledim biraz bu konu hakkında konuştuk. Konuşurken onunda herşeyin farkında ve onunda gitmeye hazır olduğunu anladım. Annem ve babam ortaokul mezunu, Hangi ülkeye ailecek vize alabiliriz...
  15. w00w

Sevdiğim kızla nasıl konuşablrim

Arkadaşlar okulda hoşlandığım bi kız vardı. Ben konuşmaya çekiniyordum işte bazen konuşuyorduk o nasılsın falan diye soruyordu ben cevap veriyordum ufak tefek konuşuyorduk. Ama ben gidip hiç nasılsın diye soramadım yada gidip onunla konuşamadım düzgünce neyse okullar kapandı ama o başka okula...
  16. w00w

Sevdiğim kız için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar söyleyecek çok şey var ama şimdilik bukadarını anlatacağım. Şimdi benim 1 yıldır falan sevdiğim bir kız var ama baya bi aşığım aynı sınıftaydık ama o buralı olmadığı için dersleri pek anlayamıyordu sınıf tekrarı yaptı şuan aynı sınıfta değiliz. Onun olduğu ortamdayken felç oluyorum...
  17. w00w

CS de aimim nasıl sizce?

Aimim nasıl beyler?
  18. w00w

Oda büyük olmasına rağmen daralmak

Arkadaşlar odam küçük olmamasına rağmen daralıyorum, çok küçük gibi geliyor. Odamdaki fazlalıktan mı, ışıklandırmadan mı, anlayamadım. Neden böyle hissediyorum? Bir fikri olan var mı?
  19. w00w

Ucuz Al-Sat Ürün önerisi

Arkadaşlar düşük bütçeyle al sat yapmak istiyorum örnek 500 tl gibi. Abim cd oyun al sat falan dedi birde size sormak istiyorum
  20. w00w

Squada yeni birliklermi geldi?

Arkadaşlar evvelsi gün oynadığımda ypg ve hizbullah gibi terör örgütleri yoktu. Ayrıca Ukrayna gibi birliklerde gelmiş yenimi yoksa eskidende varmıydı?
Geri