Arama sonuçları: *

1. kylox

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Arada kaldığınız olursa 2 tane de atabilirsiniz ama üç olmaz öyle istedim :3 Şimdi Vampirler konusundasınız 😝 Bunu çok seviyorum en sevdiğim şarkı ilk çıktığından beri aralıksız dinliyorum her zaman favorim olmuştur Bu şarkı ise ayrı bi aşığıyım çok güzel ya kafayı yiyorum bu iki şarkıya...
  2. kylox

Sizce eve nargile alınır mı öneriniz var mı

Eve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı (nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)
  3. kylox

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

Yıllardır görmediğim kar bu gün yeni yağmaya başladı ve yıllar sonra görünce çok mutlu oldum balkonda sigara içerken koluma yağdı çok güzeldi :3 eski zamanları özledim eskiden küçükken kar topu savaşı ve kocaman kardan adamlar yapardık şuan kardan adam ve kar topu oynamak istiyorum sizce yarın...
  4. kylox

Temu size de iğrenç geliyor mu

Temu ismini gördükçe miğdem bulanıyor size de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu kişi sevsede bı hate kitlesi var ben ben hate kısmındayım ya reklamları olsun ürünler ve yalan şeyleri nedense çok sinirime gidiyor çoğu kişi siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyor bence içindeki ürünler hem kalitesiz hem...
Geri