Arama sonuçları: *

1. Atacaq

Yazlığı satıp faize yatırmak

arkadaşla selam bir tane yazlığımız var ortalama ederi 2 milyon tl bu yazlığı satıp faize yatırsak aylık kaç tl getirisi olur ortalama veya yatırmak fazie mantıklı mı?
  2. Atacaq

Oturduğumuz evi satıp apartman yaptırmak mantıklı mı ?

arkadaşlar selam şuan oturduğumuz ev 4-4.5 milyon tl arası bir fiyata sahip bu oturduğumuz evi satıp apartman yaptırıp kiraya verdirtmek mantıklı mı ?
  3. Atacaq

Dolandırıcıları cimere şikayet edebilir miyim

arkadaşlar selam instagram dolandırıldım cimere şikayet etsem ne olur sonuç ne olur yoksa para gitti mi ödemeyi paparadan yaptım
  4. Atacaq

İnstagramdan dolandılırdım

arkadaşlar selam instagram üzerinden hesap almaya çalıştım ödeme olarak paparadan para attım adam ama engelledi böyle bir şey yapacağını düşünmedim parayı geri alma ihtimalim var mı ?
  5. Atacaq

Hocanın böyle bir şey yapma yetkisi var mı

defteri olmayanı derse almayıp yok yazıcakmış böyle bir hakkı var mı
  6. Atacaq

Adıma kargo olup olmadığını öğrenebilir miyim

arkadaşım hediye yollayacaktı kargoya verdim telefonuna mesaj vb gelicek dedi 2 gün geçti gelmedi müşteri hizmetlerini arıyarak telefon numarası ad soyad veya adres vererek adıma kargo var mı öğrenebilir miyim
  7. Atacaq

Air max plus tn öneri

arkadaşlar selam 2000 tl bütçem var air max plus tn ayakkabı istiyorum sizce hangi rengi daha iyidir önerilerinizi bekliyorum
  8. Atacaq

Yavru Kediye Ne Yapmalıyım

Arkadaşlar selam bir tane yavru kedi buldum annesi terk etmiş bende eve aldım ama göbeğinde bit gibi birşeyler var bunun için ne yapmam lazım veterinere götürmeli miyim ?
  9. Atacaq

En sevdiğiniz rust youtuberi

arkadaşlar selam en sevdiğiniz rust youtuberi hangisi not:benim ENGOO çünkü saygılı dürüst biri oyunu ondan öğrendim
  10. Atacaq

steam ip ban mı atıyor anakart banı mı

arkadaşlar steam vac yediğimizde ip ban veya anakart banı atabiliyor mu atabiliyorsa hangisini atıyor
  11. Atacaq

Team Liquid'in yeni gaming housesini nasıl buldunuz?

Arkadaşlar adamlar bildiğiniz uzay mekiği yapmış nasıl buldunuz izlemeyenler için link
  12. Atacaq

Oyundaki Şeyin Gerçek Maketini Yaptım Kaç TL'ye satmalıyım

arkadaşlar attığım linkteki gibi bir şey yaptım rust oyunundaki turreti yaptım kaç tl ye satmalıyım sizce?
  13. Atacaq

Rehber Yapıcam Bir tane dc linki paylaşacağım reklama girer mi

arkadaşlar merhaba rust turnuvalarına nasıl katılırsınız diye rehber yapıcamda bir tane discord suncusundan katılıyorsunuz o dc sunucusunun linkini koyarsam reklam olur mu
  14. Atacaq

Berat Albayrak İstifa Etti

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
  15. Atacaq

İngilterede aylık garson maaşı

arkadaşlar selam abim ingiltereye gitti ve bugün aradı ve garsonluğa başlamış aylık 1300 sterlin ort 14000 tl kazanıyor türkiyede bile avukat 8000tl kazanıyor boşuna okuyoruz Görüşlerinizi bekliyorum
  16. Atacaq

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin 97. yılında Atatürkü ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz HEPİNİZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
  17. Atacaq

2021 lgs ye giricem tavsiye lazım

arkadaşlar merhaba 2021 lgs ye gircem tavsiyeleriniz varmı bana
  18. Atacaq

İnstagramdaki Dolandırıcılara Dikkat!

arkadaşlar instagramdan biri böyle bir mesaj attı sakın kanmayın böyle şeylere hesabınız gider benim gitti son anda kurtardım ben yandım siz yanmayın Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter Strike: Global Offensive'de şimdiden...
  19. Atacaq

Yeni Nesil Rapçiler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

arkadaşlar piyasada birsürü rapper çıktı bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
  20. Atacaq

LGS giricem bu sene tavsiye verebilirmisiniz

arkadaşlar merhaba LGS gircem bu sene tavsiyeler verirmisiniz hedefim fen lisesi günde kaç saat çalışmalıyım vb
Geri