Maalesef dostum. Tecrübe olsun, bir daha güvenilir olmayan yerlerden bir şey alma.parayı geri alma ihtimalim var mı?
Aynen öyle, suç alıcıda da var. Hesap alım-satımı legal değil zaten.Hesap alım-satım zaten yasak değil mi? Eğer yasaksa parayı unut.
peki mesela bir şey alıcağım papara üzerinden yüklü bir para 1000tl adam dolandırsa beni paparaya mail ve ticket atsam veya mahkemeye başvursam sonuç ne olur ?Maalesef dostum. Tecrübe olsun, bir daha güvenilir olmayan yerlerden bir şey alma.
Hiçbir şey olmaz.peki mesela bir şey alıcağım papara üzerinden yüklü bir para 1000tl adam dolandırsa beni paparaya mail ve ticket atsam veya mahkemeye başvursam sonuç ne olur ?
Yani Dolandırıdığında para gittiHiçbir şey olmaz.
peki dostum cimere şikayet etsem ne olurMaalesef dostum. Tecrübe olsun, bir daha güvenilir olmayan yerlerden bir şey alma.
Hiçbir şey zaten yasak olan bir şey yapmaşsin en fazla Allah'a havale edebilirsinYani Dolandırıdığında para gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki dostum cimere şikayet etsem ne olur
peki mesela internetten bir tişört aldın instagramdan adama paparadan parayı attın sonra adam seni engelledi mesajları sildi cimere şikayet etsem ne gibi bir sonuç alırımHiçbir şey zaten yasak olan bir şey yapmaşsin en fazla Allah'a havale edebilirsin