Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Bu videonun devamı varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Uzun zamandır görüyorum bu videoyu karşıma çıkıyor bunun devamı veya başkangıcı varmı ne bu dizi filanmı.
  2. yusuf544

Ösym hakkında acil yardım

SELAMÜN ALEYKÜM Üniversite okuyacağımdan değilde maksat giriyim diye ösym ayt tyt sınavına gircem pazartesi son gün veya kapanıyor başvuru.benşm şuanda kimlik kartımda fotoğraf yok ptt den ALLAH razı olsun abi e devlet şifresi verdi yinede ama ösym kayit olmam için fotoğraf olması lazım diye...
  3. yusuf544

Samsung öğrenci indirimi hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Samsung öğrenci indirmi sayfasında monitörlerde indirim varmı öğrenci indirime sayfasına girebilen varsa bakabilirmi rica etsem.şuana kadar e devlet ile fazla işim olmadığı için bankacılık ile giriyorudum fakat niyeyse artık giremiyorum e devlet şifresi almam lazım dahada...
  4. yusuf544

Bıktım stajdan ve okuldan

SELAMÜN ALEYKÜM Stajdan okuldan bıktım artık hiçbirşey yapmama vakit kalmıyor hep sıkılıyorum kendimi içimde tutim söylemiyim diyorum ama tutamıyorum kafayı yicem artık.heleki bide sevmediğim ve yapamadığım bir bölüme girdim lisede (bilişim) kendi hatam bu daha doğrusu merakımdan dolayı...
  5. yusuf544

Elimdeki mdf parçayı kestirmek ne kadar tutar

SELAMÜN ALEYKÜM Pc masam mdf di sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2. El almıştım arkası ve yanları kapalı idi bende o parçaları çıkarttım monitör tutucu takmak için şimdi ise masamdan çıkarttığım parçalar ile yaklaşık 30 cm kadar sanırım ölçmedim uzatmak istiyorum.bu parçayı istediğim ölçüye göre...
  6. yusuf544

Bu paraların değerlerini nasıl anlarım

SELAMÜN ALEYKÜM Elimde türk lirası olarak ve yabancı para olarak eski yıldan kalma 1950,1960,1970,1980,1990,2000 vs değişen yıllar arası madeni paralar var türk lirası belki koleksiyonluk olarak fazla değerli olmayabilir fakat yabancı olarak pfennıg,canada,elizabeth resimli,kartal resimli,arapça...
  7. yusuf544

Dji karacasulu teknik servis hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Dji dronumu teknis servise verdim 2 metreden düştüğü için gimbal kasası değişeceğini ve 1 ay süreceğini söylediler fakat parayı attım geri dönüş sağlanmadı bebde kendim arayıp sordun başından salma gibi işlemleri tamamlanmış ben 1 ay sonra parça gelir dediniz dedim onlarda...
  8. yusuf544

Ada ve deney ne yapardınız

Gözlerinizi açıyorsunuz ve kendinizi sarı altın kumda beliniz üstü yatarken buluyorsunuz. Sizden başka 9 kişi daha var ve bu kişiler şöyle -zeynep (kapalı ve köylü) - Leyla (yaşlı bir öğretmen kapalı insanları cahil bulur) -gizem (hamile ve mühemdis) -serhat ve nesrin (ikiside lise öğrencisi...
  9. yusuf544

Gözlük camındaki bu durum sıkıntı yaparmı

SELAMÜN ALEYKÜM Daha yeni yaptıdığım (miyop) gözlük camımı geçen sert bir yere sürttüm ve soldaki cam üstte bi leke gibi bişi oldu sildim çıkmadı gemini sordum ışık koruma şeyi aşınmıştır dedi.bende buhün yolda yürürken güneş gözüme vurunca sol tarafdaki cam mavi bişi yansıma oldu köşede,sağ...
  10. yusuf544

Dji Servis haklımı sizce

SELAMÜN ALEYKÜM Dji mini 4k yaklaşık 2 metre yükseklikten evin içinde parkeye düştü ben de herhangi bir sıkıntı vs. Varmı diye sercise bakmaları için verdim aradan 2 hafta geçti tatil vs girdiği için araya bugün mesaj geldi ve gimbal kasası değişmesi gerektiğini ve 3500tl ücret olduğunu...
  11. yusuf544

Siz olsanız ne yapardınız

Yetimsiniz ve bir kadın birey olsanız ve sizi evlendirseler kaynananız ve kayınpederiniz ile aynı evde dururmusunuz yoksa Durmazmısınız nedelerini ve bunla beraber gelen kötü sonuçlarını tahminen yazın  ve ek olarak ekonominiz hiç iyi değil kocanız ise çalışmanıza izin verilmiyo eviniz ise kendi...
  12. yusuf544

3x3 zeka kupu F2L en ıyı ve acklayıcı anlatan vıdeo onerebılırmısnız

SELAMUN ALEYKÜM Arkadaslar ben cok onceden su 1 dk da cozebılen vıdeolrdakını ezberledım yapabılıyorum sonra bı koseye attım yapmadım yapmadım daha sonrasında markette yıne kup gordum aldım fakat artık daha hızlı cozmek ıstıyorum adı F2L metoduymus sanırım en ıyı ve en acıklayıcı uzatmadan...
  13. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar geçenlerde boş boş forza 5 oynuyordum bir anda bi foto çekim dedim hoşuma gitti sonra 2 tane daha hoşuma gitti bunlar nasıl sizce.eğer güzelse instagramda hesap açıp paylaşmak istiyorum.(telefondan atouorum kalitesi düşecektir büyük ihtimalle)
  14. yusuf544

Dji drone 2 metreden yere düştü bir şey olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM Yeni mini 4k almıştım daha 1 ay olmadan evde biz uçururken yaklaşık 2 metre yükseklikten tüle takılıp parkeye düştü.sonra ben bir şey varmı diye incelerken belki bundna dolayı belkide normal birşeydir sağ arka kol sd kart firişine yakın olan kolu elimle yukarı aşağı oynayınca...
  15. yusuf544

Dji drone düştü bir sıkıntısı varmıdır ve servis ücreti ne kadar tutar

SELAMÜN ALEYKÜM Bugün dji mini 4k evin içinde yaklaşık 2metre yükseklikten parkeye düştü. Bir sıkıntısı varmı dşye bakarken havada sağ sola kendi kendine hafif hareket ettiğini fark ettim ve arksdaki kol yukarı aşağı elimle itikleyince tıktık ses geliyordu gemini sordum gövdesi değişmeli yğksek...
  16. yusuf544

Eşref rüya son bölüm hakkında

Son bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz kendi adıma konuşiyim aşırı gerilimli bölümdü aşırı hoşuma gitti eğer böyle devam ederse çok iyi olur hele o kolye mevzusu çok iyi oldu.😋
  17. yusuf544

Dji mini 4k bu ses normalmi

Mesaj spam uyarısı verdiği için böyle görüntü ekledim.
  18. yusuf544

Dji drone bu sorunu nasıl çözerim

SELAMÜN ALEYKÜM İlk defa drone aldım fakat sinyal zayıf diyor evin içinde denedim dip dibeyi drone la nasıl çözülür bu.
  19. yusuf544

Saat 22 den sonra kredı kartı nasıl kullanılacak

SSELAMÜN ALEYKÜM Tam şümdi bir ürün sipariş edecektim gece 22 den sonra kredi kartı kullanılmıyormuş denedik olmadı bunun bir çözümğ varmı. https://m.haberturk.com/kredi-kartlarina-gece-kisitlamasi-mi-getirildi-iste-yaniti-3837235-ekonomi
  20. yusuf544

Bu zamanları özledinizmi

İlkokul da cüzi miktar bir parayla tiyatrolar olurdu sınıfca gidecek olanlar giderdi.tost günleri olurdu o gün sınıfca tost,ayran yerdik içerdik.okul çıkışı parka giderdik annemle.ben bu aralar bu yazdıklarımı düşünüyorum ve özlüyorum sizlerde özledinizmi.
Geri