Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Bu site güvenli midir?

Herkese merhabalar ben filtre alacağım da sizce bu site güvenli midir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar https://www.ozelyem.com/tetra-ex-1000-plus-akvaryum-dis-filtre-1150-lt-h
  2. emirhan1234

Dersi anlamadığım zaman moralim bozuluyor

Herkese merhabalar 12. sınıfa geçtim yaz tatili olduğu için sıfırdan matematiğe başladım antremanlarla matematik ve aktif matematik üzerinden ilerliyorum.fakat rasyonel sayıları anlamadım ve diğer konuları anlamadığım zaman da morelim bozuluyor ya msü yü kazanamazsam diye ne yapabilirim kafam...
  3. emirhan1234

Arkadaşıma nasıl ulaşabilirim?

Herkese merhabalar bayadır @Gri Caner ulaşmaya çalışıyorum malesef ulaşamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim 1682025027 mesajlara dönmüyor malesef şuan
  4. emirhan1234

RGB ledim sadece mavi ışık yanıyor?

Herkese merhabalar ben rgb ledimi duvara takmak için kontrol ediyordum kablosuz yapacaktım fakat tekrar denediğimde sadece mavi yandığını ve başka bir renk olmadığını gördüm direkt söktüm lehimlerini de söktüm elimle de değdirdiğimde ise yine mavi yandığını gördüm bu durumda ne yapabilirim...
  5. emirhan1234

ne yapabilirim bilmiyorum

Herkese merhabalar 11. sınıfa gidiyorum ve kafam çok karışık seneye sınava gireceğim fakat derslerde hiç bir şey anlamıyorum ne yapabilirim bilmiyorum istediğim bölümü kazanamazsam diye de korkuyorum akşamları ders çalışmak istiyorum fakat dikkatim çok dağılıyor 9. ve 10. sınıf temelim de malesef...
  6. emirhan1234

idle master kart sorunu?

Herkese merhabalar idle master sadece bir tane uygulamayı çalıştırıyor sonraki kontrol 14dk de kalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

hava harp okulu nasıldır?

herkese merhabalar ben hava harp okulundan pilot olmak istiyorum fakat ailem izin vermiyor 15 sene zorunlu hizmetten dolayı ve çıkacağımı düşünüp tazminat olduğu için ve pilot suay olmamı istiyolar ne yapabilirim nasıl biryer orası yardımcı olabilirseniz sevinirim
  8. emirhan1234

Polis HAVACILIK nasıldır?

Merhabalar polis havacılığı nasıldır sadece helikopter mi kullanılıyor zorunlu hizmet yılı kaç yıldır ve nasıl olunur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  9. emirhan1234

havacılık ile ilgili dekorlar?

herkese merhabalar ben havacılık ile ilgili poster veya odama dekoratif birşeyler almak istiyorum önerileriniz neler yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  10. emirhan1234

Türk hava kurumu planör eğitimi?

herkese merhabalar ben türk hava kurumuna üye olup planör eğitimi ile planör kullanmak istiyorum nasıl yapabilim ilk baş üye olmam gerekiyor fakat ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  11. emirhan1234

Hava harp okuluna girmek istiyorum fakat yer subayı olmak istemiyorum?

herkese merhabalar ben hava harp okulu okumak istiyorum fakat oraya girenleri yer subayı yapıyorlarmış ben pilot olmak istiyorum yer subayı olmamak için ne yapmam gerekir yer subayu olduktan sonra da ayrılma gibi bir şey yapamam yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  12. emirhan1234

Hava harp okulunda tazminat ne zaman başlıyor?

Herkese merhabalar hava harp okuluna girdikten sonra ne zaman tazminat cezası başlıyor pilot olmak istiyorum fakat pilotluktan elenince yer subayı olmak istemiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  13. emirhan1234

Hava harp okulunda pilot olamayanlar ne oluyor?

Herkese merhabalar hava harp okulunda pilot olamayınca ne oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  14. emirhan1234

bu sivil havacılık firması ile pilot olunur mu?

herkese merhabalar böyle bi sivil havacılık firması ile karşılaştım da sizce üniversite sınavı ile mi alınıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://www.tcflight.com/eshop/hakkimizda.php
  15. emirhan1234

Hava astsubaylık için boy sınırı var mı?

herkese merhabalar normalde Hava harp okulu seçmek istiyorum fakat boy sınırının 1.90 olduğunu gördüm 2 seneye kadar sınava gireceğim eğer alırlarsa hava harp okulu istiyorum fakat olmazsa 2. seçenek olarak hava astsubaylığı istiyorum bu bölümün boy sınırı nedir?
  16. emirhan1234

Askeri bilgiler kitabı var mı?

Herkese merhabalar ben hava harp okuluna girmek istiyorum da bunun ile ilgili de kitap almak istiyorum önerebileceğiniz bir kitap var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
  17. emirhan1234

11.sınıfta msü sınavına girilebiliyor mu?

Herkese merhabalar öyle Bi duyum aldım da mayıs doğumluyum girebilmem mümkün müdür 17 yaşında girilebiliyor ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  18. emirhan1234

Agamla kız nasıl tavlanır?

Herkese merhabalar @KeReM 1963 agam ile koruparka gidiyoruz 2kişilik kız grubu arıyoruz bulursak tavlamaya çalışacağız da nasıl yapacağımızı bilmiyoruz nasıl tavlayabiliriz?
  19. emirhan1234

Yepyeni kombinim nasıl?

Herkese merhabalar ben yine düğüne gidiyorum da sizce nasıl olmuşum yeni ceketim ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  20. emirhan1234

denizcilik ve havacılık nasıldır?

herkese merhabalar 2 sene sonra msü sınavına gireceğim de ailem olmamı istemiyor ben subay olmak istiyorum astsubaylık düşünmüyorum subaylık düşünüyorum 2 branşında en kolay olan kısmı hangisidir?
Top Bottom