Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

İnternet Cafeye Program İndirebilir Miyim?

Herkese merhabalar şuan da bilgisayarım bozuk ve arada bir cafeye gidiyorum oranın da sistemi çok güzel fakat ekipmanlar çok kötü ben de mouse götürmeyi düşünüyorum ve onun dpi ayarının yapılması için uygulamaya ihtiyaç var. İndirsem sorun çıkar mı? Mouse: Corsair
  2. BarbaraPalvin

Carrefoursa dan Tosla Almak Ücretli Mi?

Paparam var fakat steame falan para yatırdığım için Tosla da mantıklı geldi ve İkiside olsun istedim sorularım şunlar; 1:Toslayı marketlerden almak ücretli mi? 2:Marketten Tosla Almak için kimlik falan gerekiyor mu? 3:İnternetten alınan Tosla ile marketten alınan Tosla arasındaki fark nedir?
  3. BarbaraPalvin

Sahibinden İade Süresi Ne Kadar?

Param güvende üzerinden ram aldım teki arızalı çıktı bende iade et seçeneğine tıkladım mesaj olarak iade sürem 3, sahibinden uygulaması üzerinde 9 gün olarak gözüküyor hangisi geçerli emin olamadım
  4. BarbaraPalvin

Papara kart ile havale nasıl yapılır

Sahibinden den ürün alacağım havale ile alacağım para papara da ve papara ile herhangi bir ibana havale yapabilir miyim? Ne kadar ücret keser
  5. BarbaraPalvin

Discord Nitroyu Sonlandırırsam Hesap Özelleştirmem Gidermi?

Epic gamesten 3 aylık discord nitroyu aldım tagımı falan değiştirdim ve sorum şu ben discord nitroyu bu deneme sürümü bitince satın almayacağım ve almayacağım için tagım eski haline döner mi yoksa kalır mı bunu merak ettim şimdiden teşekkürler
  6. BarbaraPalvin

Ailemi Güvenli İnterneti Kapatmaya Nasıl İkna Ederim?

Eve internet aldığımızda güvenli olarak aldık daha doğrusu Aile paketi olması lazım şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat bugün Amazon Prime aldım ve film izliyim dedim hiç bir şekilde açılmıyor internette araştırdığımda sorunun güvenli internetten kaynaklı olduğunu öğrendim ailemi güvenli...
  7. BarbaraPalvin

Team Speak 3 Oyundayken Sesim Gitmiyor

CS:GO,Minecraft ,Valorant oynarken arkadaşlarla discord üzerinden konuşuyorduk fakat discord fpsimizi düşürüyordu bizde bu yüzden TeamSpeak 3'e geçtik ben deneme amaçlı arkadaşlarla konuştum hiç bir sorun yok fakat ne zaman oyuna geçsem sesim arkadaşlara gitmiyor sebebi nedir? (Ses yankı...
  8. BarbaraPalvin

Steam Takas Sonrası Ürün Envanterime Gelmedi

Dün ByNoGame üzerinden Broken Fang Operasyon bileti sattım ve dün steamde ki takas sorunu yüzünden alıcı iptal etti takası fakat ürün envanterime gelmedi ne zaman gelir?
  9. BarbaraPalvin

2200 TL'ye 2 Tane Redmi Note 9 Pro Aldık Pişman Olur Muyuz?

Bugün babam bana geldi durumu anlattı tanış telefoncumuz 2 tane Redmi Note 9 Pro'yu 2200 TL'ye verebileceğini söylemiş bende İMEİ'lerini falan kontrol ettim ve orijinal çıktı biz de İMEİ'ler orijinal olunca garantisi,faturası olunca aldık ve ben bu aralar telefon alacağım için telefonu bozulan...
  10. BarbaraPalvin

Steam Cüzdanımdaki Parayla Nasıl VP Alırım?

Öncelikle merhaba steam cüzdanımda tam 328,21 TL var ve yeterince oyunum var uzun süredir Valorant oynadığım için VP almak istiyorum ne yapıp VP alabilirim veya bu mümkün mü?
  11. BarbaraPalvin

50 TL'ye Hızlı Satabileceğim Skin

Merhabalar Steam cüzdanımda 4-5 aydır 50 TL var ve bende bu parayı geri almayı planlıyorum bunun içinde Steam Marketten skin alıp ByNoGame'de satmayı düşündüm alıp kolayca satabileceğim bir skin var mı önerileriniz nelerdir?
  12. BarbaraPalvin

ByNoGame Skin Koysam Ne Zaman Satılır

Elimde bir skin var Steam'de 30 Dolar civarı ve bende onu satıp VP almayı düşünüyorum bu yüzden de ByNoGame de satacağım yaklaşık kaç günde satılır hatta gün de mi satılır hafta da mı bunu merak ettim şimdiden teşekkürler
  13. BarbaraPalvin

Bana Profil Fotoğrafı Yapar Mısınız?

Merhaba Cs oynuyorum ve diğer insanlara bakıyorum hep böyle nickleri yazan güzel profil fotoğrafları oluyor fakat ben hep bir yerlerden bulduklarımı yapıyorum profil fotoğrafı yapmaktan anlamıyorum ve çevremde ilgilenen kimse yok yapabilen varsa güzel bir şeyler yapabilir mi? (Yardımcı olsanız...
  14. BarbaraPalvin

Pubg Mobile Emülatör Sorunu

Pubg Mobile için herkesin kullandığı emülatörü indirdim ve oyun inmeye başladı fakat %37.1'de Başarısız yazısı ile karşılaştım ne yapayım?
  15. BarbaraPalvin

Opera Gx Youtube Problemi

Opera GX yükledim cidden benim daha çok hoşuma gitti fakat youtube'da video açtığım zaman şöyle bir sorun oluyor (resmini attım) yaklaşık 2-3 dakika sonra video geliyor sebebi nedir?
  16. BarbaraPalvin

Bu Menü Mağazada Var Mı?

Evde olduğumuz için daha çok yemeksepeti üzerinden hamburger siparişi veriyorum fakat 3-4 seferdir her şey buz gibi geliyor bende direkt Burger Kingin mağazasından alıyım dedim fakat evimiz biraz uzak o yüzden bir sorum var.Aşağıda attığım menü sadece Yemeksepetine mi özel yoksa Burger King'in...
  17. BarbaraPalvin

Papara Karta Hangi ATM'den Para Yükleyebilirim

İnternetten araştırdım fakat net bir sonuca varamadım papara'ya hangi ATM'den ve ne kadar ücretle para yükleyebilirim
  18. BarbaraPalvin

E-Devlet Teknik Aksaklık

İyi günler elimde papara kart var ve numaramı değiştirmek için PaPara'ya mail attım benden E-devlet üzerinden Mobil Hat Sorgulamadan PDF almamı istedi.Giriyorum Turkcell ve Turk Telekom için bulunamadı yazıyor fakat iş Vodafone'a geldi mi 'Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile...
  19. BarbaraPalvin

Okulun Kontenjan'dan Fazla Öğrenci Alması

Kardeşim lise'ye başladı bu sene ve adrese dayalı gitti lise'ye fakat lise kontenjandan fazla öğrenci almış o yüzden g,h,ı,i şubelerini yandaki Sağlık meslek lisesine gidecekmiş.Böyle bir kural var mı? Veya okulun öyle yapma hakkı var mı?Ve benim kardeşim 'G' şubesinde
  20. BarbaraPalvin

Bedava Steam Cüzdan Kodu Ve RP

Arkadaşlar hopi diye bir uygulama var ve üye olurken bir arkadaşınızın kodunu girersiniz sizde o da 5 paracık yani 5 TL kazanıyor siz üye değilseniz ve üye olacaksanız --------------- bu kodu girer misiniz? (Üye olmak ücretsiz) O paracıklar sayesinde Lol veya Valorant oynayanlar RP,isteyenler...
Top Bottom