Bu Menü Mağazada Var Mı?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
Evde olduğumuz için daha çok yemeksepeti üzerinden hamburger siparişi veriyorum fakat 3-4 seferdir her şey buz gibi geliyor bende direkt Burger Kingin mağazasından alıyım dedim fakat evimiz biraz uzak o yüzden bir sorum var.Aşağıda attığım menü sadece Yemeksepetine mi özel yoksa Burger King'in mağazasında da var mı?

Ekler

• güray.PNG
    güray.PNG
    232.3 KB · Hit: 51
Evde olduğumuz için daha çok yemeksepeti üzerinden hamburger siparişi veriyorum fakat 3-4 seferdir her şey buz gibi geliyor bende direkt Burger Kingin mağazasından alıyım dedim fakat evimiz biraz uzak o yüzden bir sorum var.Aşağıda attığım menü sadece Yemeksepetine mi özel yoksa Burger King'in mağazasında da var mı?
Kendi mağazasında vardır büyük ihtimal bakabilirsiniz oradan. Yeriniz uzaksa eğer yine geç gelir. Buger King genelde nereden sipariş verirseniz verin geç geliyor.

Kendi mağazasında vardır büyük ihtimal bakabilirsiniz oradan. Yeriniz uzaksa eğer yine geç gelir. Buger King genelde nereden sipariş verirseniz verin geç geliyor.
Geç gelmesi sorun değil sadece soğuk gelmesi sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan yemeksepeti ile iletişime geçtim eğer soğuk gelirse değişim isteyin dedi

Geç gelmesi sorun değil sadece soğuk gelmesi sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan yemeksepeti ile iletişime geçtim eğer soğuk gelirse değişim isteyin dedi
Değişim istemiştim ben bir kere o da soğuk geldi :) O yüzden çok mecbur kalmadıkça sipariş vermemeye çalışıyorum.

Geri