Arama sonuçları: *

1. hakan32

Pioneer oto teypler içinde ses işlemcisi varmi

Merhaba arkadaşlar Pioneer profesyonel teyplerinde ses işlemcisi varmi sesi çok farklı çıkıyor bilginiz varmi
  2. hakan32

Bihter vs Dilber Sizce hangisi ?

2 karakterde baya beğeni alıyor sizce ikisi arasında seçim yapsanız hangisi olurdu ?
  3. hakan32

EnerjiTarlası hakkında bilgiye ihtiyacım var Dolandırıcı Olabilirlermi ?

Merhaba arkadaşlar Vaat ettikleri tutar Toplam yatırımı 10-12 ay içinde amorti ediyor ve Teminatlar çok kaliteli Tek sorun Kira süresi acaba ne kadar süre kira ödeyecekler. 25000 TL ye 25 m2 arsa satıyorlar noterden tastikli edevlette tapulu olarak araziniz gözüküyor daha sonra Yine arsayı satan...
  4. hakan32

Param güvende ile Dolandırıcılık DiKKAT

Merhaba iyi günler arkadaşlar , Bir çok kardeşimin bu konuda mağdur olmaması için başıma gelmiş bir durumdan bahsetmek isterim. En 50cm Boyu 40cm ve üzeri olan hiç bir ürünü Sarı siteden Param güvende ile satın alırken Eğer pek güvenmediğiniz veya test edip sıkıntı çıkarsa geri yollarım...
  5. hakan32

Caiz olmayan her şey haram mıdır?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır , Kafamı kurcalayan bir şey var. Google dada aratabilirsiniz. İnsanın kendine ve başka insanlara zarar vermesi caiz değilmiş. Caiz olmayan şeyin günahı nedir bilmiyorum ve haram seviyesindemi onuda bilmiyorum. Günahların seviyesi nasıl işliyor onuda anlamadım...
  6. hakan32

METAVERSE Arsa satın almak ve daha fazlası

Metaverse evrenine girişin ilk adımı bir arsa satın almaktan geçiyor. Bu yeni dünyaya yatırım yapan cin gibi zeki gençler olduğu gibi; geçmişte kaçan fırsatlara bakıp, uzak gelecekte torunlardan laf işitmek istemeyen önemli bir kesim de bu arsa işinin peşinde. Arsaların alınabileceği yerler...
  7. hakan32

Ekran kartsız APU sistemimiz ne kadar eder ?

Merhaba arkadaşlar, Elimizde test cihazı olarak kullandığımız hazır bir sistem var malum dolar sürekli artıyor, Satalım desek kaça gider Ortalama bi fiyat verirseniz sevinirim. Asus b550 rog-e Ryzen 5700g Noctua kule tipi soğutma 2x16 4400mhz Gskill Trident z neo cl 19 corsair 500r kasa 760w...
  8. hakan32

2milyona MotorYat tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Kış sezonlarında tekne fiyatları düşer dediler oyüzden şuanda bakmaya başladım. Motoryat düşünüyorum azimutları severim. Önerebileceğiniz en az 13 metre motoryat önerisi istiyorum. Önceliğim 4 kişilik aile kalabilecek bir düzeni olması ve Yaşının küçük olması. Eğer eski ise...
  9. hakan32

Sahibinden.com Param Güvende Problemi

Merhaba arkadaşlar Sahibinden.com üzerinde Param güvende teslimatı ile alıcılar çok güzel ve güvenilir bir yol izleyerek istedikleri herşeyi temin etmeye başladılar. Ancak satıcı tarafını koruyan hiç bir şey göremedim. Ve sahibindene bu durumla alakalı mesajda yazdım ancak dönüş alamadım siz bu...
  10. hakan32

En hızlı Ağaç Nasıl kurutulur

Merhabalar Oturduğum dairenin camlarına karşımızda bulunan gecekondunun ağaçlarından sarkan dallar gelmekte bütün balkonu kapatmakta ve aşırı derece böcek geliyor. dalı kesmek istedim olay çıktı polislik olduk. Diyorumki Gecenin bir vakti Ağacın köküne şırıngayla mazot yada benzin enjekte etsem...
Top Bottom