En hızlı Ağaç Nasıl kurutulur

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,171
Merhabalar Oturduğum dairenin camlarına karşımızda bulunan gecekondunun ağaçlarından sarkan dallar gelmekte bütün balkonu kapatmakta ve aşırı derece böcek geliyor. dalı kesmek istedim olay çıktı polislik olduk. Diyorumki Gecenin bir vakti Ağacın köküne şırıngayla mazot yada benzin enjekte etsem ağaç kururmu :D

Ağacın kökünü Kaya tuzuna boğun

üstünede toprak atın belli olmasın
çok uzun zaman harcayamam pencerede hep bi koca karı var gece gündüz camı açık en ufak ses cama çıkıyor şöyle hızlıca bir çözüm bulmam lazım. Mazot dök dediler yada şırıngayla içine sık dediler 1 haftada kurur bütün dalları dediler.

Oturduğunuz ev tapulu sizin malınız mı?

çok uzun zaman harcayamam pencerede hep bi koca karı var gece gündüz camı açık en ufak ses cama çıkıyor şöyle hızlıca bir çözüm bulmam lazım. Mazot dök dediler yada şırıngayla içine sık dediler 1 haftada kurur bütün dalları dediler.
Şikayet etme hakkınız yokmu veya sahibi ile konuşun

Mevye veren bir ağaç mı?

Merhabalar Oturduğum dairenin camlarına karşımızda bulunan gecekondunun ağaçlarından sarkan dallar gelmekte bütün balkonu kapatmakta ve aşırı derece böcek geliyor. dalı kesmek istedim olay çıktı polislik olduk. Diyorumki Gecenin bir vakti Ağacın köküne şırıngayla mazot yada benzin enjekte etsem ağaç kururmu :D
Ver kaya tuzu veya benzin gitsin

Bence yeterli. Benim konumda da aynı şekilde yapmıştın, hoş değil.

Sülfür veya benzin kullanabilirsin.
böcek ilaçlarına harcağım para aylık 1000 TL geçti yeter artık kesin ve net çözüm arıyorum. Büyük ihtimalle 5 litre benzin dökeceğim.

Geri