Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Brain not included.Hocam komedyen maaşı falan alıyor musunuz devletten?
Brain not included.Hocam komedyen maaşı falan alıyor musunuz devletten?
Valla o zaman kaliteli bir böcek ilacıyla sorunu çözersin diye düşünüyorum. Ama sonuçta kirasını ödediğin bir evin balkonunda rahatsız olmana sebep olacabilecek şeyler engellenmelidir diye düşünüyorum. Bence bu konu hakkında farklı bir mecraya danışman lazım misal belediye olabilir. Ağacın sahibi var mı yoksa yolda mı ekili. Ağacın sahibine bu konuyu açabilirsin.Kiradayım Yönetici ile konuştum yapacak bişey yok dedi.
Sahibi ile konuştum. Böcek spreyi al balkona sık dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet incir ağacı
ağacın sahibi ile görüştüm Rahatsız oluyorsan böcek ilacı al dedi. Etiketlediğin mesajdada bunu belirttim zaten. Belediyeye başvurdum Ev sahibiniz ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Ev sahibine gittim Yönetici ile halledin dediler Yöneticiye gittim yapacak bişey yok dedi.Valla o zaman kaliteli bir böcek ilacıyla sorunu çözersin diye düşünüyorum. Ama sonuçta kirasını ödediğin bir evin balkonunda rahatsız olmana sebep olacabilecek şeyler engellenmelidir diye düşünüyorum. Bence bu konu hakkında farklı bir mecraya danışman lazım misal belediye olabilir. Ağacın sahibi var mı yoksa yolda mı ekili. Ağacın sahibine bu konuyu açabilirsin.
Bence hepsinden karışık enjekte edin benzin, mazot, çamaşır suyu gibiŞırınga ile enjekte edicem ağacın içine
Kardeş al ağacı çürüten bir ilaç o zaman madem kimse oralı olmuyor seni rahatsız eden yerden sık gece 3 te çık dışarıya ağacın dibine benzini dök tamamağacın sahibi ile görüştüm Rahatsız oluyorsan böcek ilacı al dedi. Etiketlediğin mesajdada bunu belirttim zaten. Belediyeye başvurdum Ev sahibiniz ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Ev sahibine gittim Yönetici ile halledin dediler Yöneticiye gittim yapacak bişey yok dedi.![]()
Tuz ruhu al marketlerde bile var 2-3 şişe yeter herhaldeÖnce beyaz sirke ile kaya tuzu karışımı yap dediler. Tam yapacaktım şimdide benzin daha kesin çözüm dediler. Kolonya felan olurmubilemedim