Neler Yeni

En hızlı Ağaç Nasıl kurutulur

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kiradayım Yönetici ile konuştum yapacak bişey yok dedi.
Sahibi ile konuştum. Böcek spreyi al balkona sık dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet incir ağacı
Valla o zaman kaliteli bir böcek ilacıyla sorunu çözersin diye düşünüyorum. Ama sonuçta kirasını ödediğin bir evin balkonunda rahatsız olmana sebep olacabilecek şeyler engellenmelidir diye düşünüyorum. Bence bu konu hakkında farklı bir mecraya danışman lazım misal belediye olabilir. Ağacın sahibi var mı yoksa yolda mı ekili. Ağacın sahibine bu konuyu açabilirsin.

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
Valla o zaman kaliteli bir böcek ilacıyla sorunu çözersin diye düşünüyorum. Ama sonuçta kirasını ödediğin bir evin balkonunda rahatsız olmana sebep olacabilecek şeyler engellenmelidir diye düşünüyorum. Bence bu konu hakkında farklı bir mecraya danışman lazım misal belediye olabilir. Ağacın sahibi var mı yoksa yolda mı ekili. Ağacın sahibine bu konuyu açabilirsin.
ağacın sahibi ile görüştüm Rahatsız oluyorsan böcek ilacı al dedi. Etiketlediğin mesajdada bunu belirttim zaten. Belediyeye başvurdum Ev sahibiniz ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Ev sahibine gittim Yönetici ile halledin dediler Yöneticiye gittim yapacak bişey yok dedi. :)

Flamesa

80+ Silver
Benzin etkili olabilir ama siz benzini döktükten sonra biri oraya sigarasını filan atarsa sıkıntı çıkar

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
ağacın sahibi ile görüştüm Rahatsız oluyorsan böcek ilacı al dedi. Etiketlediğin mesajdada bunu belirttim zaten. Belediyeye başvurdum Ev sahibiniz ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Ev sahibine gittim Yönetici ile halledin dediler Yöneticiye gittim yapacak bişey yok dedi. :)
Kardeş al ağacı çürüten bir ilaç o zaman madem kimse oralı olmuyor seni rahatsız eden yerden sık gece 3 te çık dışarıya ağacın dibine benzini dök tamam

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Al iğneyi benzinde al içine enjekte et.
Ama sonradan azda olsa koku yayabilir.
Bahane bulursun sen.

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
Önce beyaz sirke ile kaya tuzu karışımı yap dediler. Tam yapacaktım şimdide benzin daha kesin çözüm dediler. Kolonya felan olurmu :D bilemedim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,071
İsim
göksel yurtcan
ağaç dibini biraz kaz tuzlu su at

Top Bottom