Arama sonuçları: *

1. jombo

Uçak tekerleklerinden nefret edişim

Ben nedense uçak tekerleklerinden nefret ediyorum , sebebini iste bilmiyorum her gördüğümde patlatasım geliyor uçak tekerlekleri çok ilginç hiç sevmiyorum onları çok boşlar umarım uçak tekerlekleri yok olur benim gibi uçak tekerleklerinden nefret eden var mı ?
  2. jombo

Mp3 dönüştürücü sitesi önerisi.

başlıkta belli şarkı indirmem gerekiyor.
  3. jombo

Kuşum hakkında bilgi

Dostlar merhaba erkek bir kuşum var 2 aylık daha kendisi elime zar zor gelmeye başlamışken bir anda elimi öpmeye başladı ısırır gibi yapıp diliyle dürtüklüyor bildiğim kadarıyla bu iyi bir şey fakat bilgili abiler/arkadaşlar varsa yardımcı olsun kendisini full dışarda bırakıyorum kafese girerken...
  4. jombo

Uzun saç ve gıdı sorunu.

selam dostlar saçımı uzatıyorum şu an omzuma kadar uzadı fakat bir tık fazla dökülüyor bunun için şampuan vb var mı ? ve gıdı evet gıdım kiloma göre çok fazla kafamı aşşağı eğdiğimde 2. çenem çıkıyormuş gibi oluyor bunu nasıl çözebilirim ?
  5. jombo

Delta Force operasyon takım.

öncelikle selamlar dostlar delta forceyi solo bir şekilde işkence çekerek oynamaktan sıkıldım yeni başladım benimle beraber yeni başlayanlar veya kötü oynuyorum diye zorbalamayacak 2 adet arkadaş arıyorum yaş 18 gelecek kişilerin yaşı önemli değil insan olsun yeter.
Geri