Arama sonuçları: *

1. sevimli kedi

S.steam ark hızlı kodu dolanrıdıcılık mı?

steam de oyun oynarken yeni bir hesap oluşturmuş birisiyle tanıştım, ilk başta her şey güzel discorda ekledim, bana yeni bir bağlantı gönderdi, ama sorun burda başlıyor, chrome de steam hesabım bağlı gönderdiği linke tıkladım ekle beni dedi atığı link s.steam hızlı ark davet kodu ama sitede...
  2. sevimli kedi

Steam cs2 gibi drop kasıp sata bildiğimiz bir oyun varmı?

steam da oyun ala bilmek için cs2'de 2 hesapta drop kasıyorum cs2 alternatif bir oyun varmı yani drop kasıp satmak?
  3. sevimli kedi

Chrome discord oturumu otomatik kapatıyor

konuyu tekrar açıyorum bu sorunu bilen varmı?
  4. sevimli kedi

Chrome discord oturum sürekli kapanıyor

oturum açtığım zaman pc yi kapatıp, tekrar pcyi açıp chrome açıyorum oturum sürekli tekrar kapanıyor oturumu kapatıyor bu sorunla karşılaşan varmı?
  5. sevimli kedi

Filim ve dizi, katil yalvaran adamı öldürünce ölen adama sempati duyuyormusunuz?

olayı anlatacak olursam filim ve dizilerde katil olan kişi öldüreceği adama sempati duyuyormusunuz? yani o adam yalvarır Ken sanki ben ordaymışım gibi hissediyorum ölecek olan kişi kötü iyi farketmez beni baya geriyor
  6. sevimli kedi

Sakal uzaması nasıl engellenir

ilaç olmayan. daha erken çıkması için ne yapmalıyım sakalar çok uzun çıkıyor, ne yapa bilirim tavaiye?
  7. sevimli kedi

Leptop - pc Ağır oyunlar için kaç saat oynanmalı

leptopbum normal sıcaklık derecelerinde çalışıyor ama merak ettiğim bişi var 80 derece sıcaklıkta çalışan en ağır oyunları oynarken maksimum ve minimum kaç saat oyun oynamalıyım cihazın ömrünü azaltmamak için?
  8. sevimli kedi

Erkek olarak saçın çok uzuması için kaç ay kaç yıl beklemek gerekiyor?

saçın çok uzuması için kaç yada yıl beklemek gerekiyor? uzun saçlar için bakım gerekiyormu?
  9. sevimli kedi

Denetim masasının yeri değişiyor

sağ tık yenile yapınca konum degişiyor bu beni rahatsız ediyor bunu nasıl çözerim?
  10. sevimli kedi

Discord bağlantı gizli değil

pc de böyle oluyor normalde diğer cihazlarda böyle değil
  11. sevimli kedi

Win10 bazı kısa yolar yerini değiştiriyor

olayı bilen varsa lütfen söylesin kısayol olarak denetim masasını, masaüstüne koydum ve istediğim yere yerleştirdim sağ tık yenile ne zaman yapsam konumu değişiyor bunu nasıl düzeltirim?
  12. sevimli kedi

Leptop stand önerisi YARDIM!!!

görseldeki gibi 1000tl -1500 gibi sağlam bir stand arıyorum harici klavye için yer açmaya çalışıyorum klavyeyi öne koymak istiyorum önüme tabak vs koymak için
  13. sevimli kedi

Steam cs2 tarzı oyunda drop kasma

cs2 de güncel drop kasıyorum oyun almak için kasıyorum drop cs2 gibi drop kasa bileceğim steamda ne türk oyunlar vardır?
  14. sevimli kedi

Telefon discord vpn olmadan farklı bir şekilde de gire bilirimyim?

dc fazla kullanmıyorum dm mesajlarına bakmak için vpn aç kapa reklamları izle derken zaman alıyordu 1.1.1.1 adlı uygulama kullanıyordum buda fazla bir etki göstermedi tabi bazen düzgün çalışmıyordu bu ara discord daha önceden telefonda yüklüydü olduğu için hayla kullanıyorum tabi bir sıkıntı...
  15. sevimli kedi

Odaklandığım şeye algılamıyorum

sürekli başıma geliyor uzun video izlemek istediğimde videonun ilk 2 - 3 dakikasında videoyu izleyince algılama sorunu yaşıyorum bunu hastayken daha çok yaşıyordum ama hasta olmadığım günlerde az yaşıyorum ara sıra bana engel değil ama endişe duyuyorum bu sorunun ne olduğunu bilen varmı?
  16. sevimli kedi

Köşede duran klavye fare ile ne yapıla bilir?

bunları bilgisayarcıyamı satsam hurcaıya mı yoksa tamirmi etsem yoksa direkt çöpe atıp kurtulsamı diye düşünüyorum 3 tane fare - 2 tane klavyem var zamanında alıpta 1 ayını doldurmadan çabucak bozuldu lar bunları ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  17. sevimli kedi

16 milyon şifre sızdırıldı?

bu video doğrumu?
  18. sevimli kedi

Samsung eski nesil telefon nasıl komple imha edilir?

telefonun hafıza kartından bileşenlerine kadar herşeyi imha etmek istiyorum bunu nasıl yapa bilirim? not: telefonu tamirciye vermek istemiyorum çünkü içinde özel foto gibi özel şeylerim var kimsenin görmesini istemiyorum zaten telefon milattan kalma bişi
  19. sevimli kedi

Resim çizmek için leptop touchpad dokunmatik kalem kullanılırmı?

resim çizme hevesim var telefon kalemleri touchpad da kulanılırmı? normalde saçma bir konu ama merak ediyorum bunu denyeniz varmı? touchpad de hasar verir galiba o yüzden bilemiyorum
  20. sevimli kedi

Rahat bir sistem toplamak kaç tl mal olur

12gb vram ekran kartı, kasası, ssd sonra bakarım, 144hz montör 16gb ram derken hepsi kaça mal olur? bu ara 144hz monitör diyorum çünkü 0 sıfrdan monitöre kadar her şey sıfır baştan yani ne kadar tl tutar? bunun için kaç ay askari ücretli bir işte çalışarak alınır?
Geri