Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Google Haritalar cami ismi değiştirme suç mudur?

Bizim mahalledeki caminin sahibi yoktu ne olacağını merak edip sahiplen tuşuna bastım ve cami benim oldu ismini değiştirsem suç olur mu?
  2. Mutluleymun

2008 sürümlü Office'i 2019 yapma

Nasıl yapabilirim?
  3. Mutluleymun

Microsoft Office ücretsiz alma

Ücretsiz alma şansımız var mı internetteki keyleri denedim yanlış çıkıyor crack yapmak da istemiyorum var mı başka yolu?
  4. Mutluleymun

Kaç uyarıda ban yiyoruz

Az önce tartışmadan uyarı puanı aldım kaç tane daha alırsam ban yerim?
  5. Mutluleymun

Countdown filminin gerçek olma ihtimali?

Bu filmi izledik arkadaşlarla ve filmdeki uygulamayı yapmışlar harbiden gerçek olma ihtimali var mıdır? https://www.imdb.com/title/tt10039344/
  6. Mutluleymun

Sorunun cevabı ne sizce?

Arkadaşım gönderdi de çözemedim cevabını bulabilir misiniz? 1598989952 [AB] kenarının uzunluğu 45 cm
  7. Mutluleymun

Discord Kurucu rolü nasıl geri alınır

Sunucudaki birine yanlışlıkla kurucu rolü verdim çok toxic birisi sunucudan atıp duruyor herkesi nasıl geri alırım?
  8. Mutluleymun

Reaksiyon puanı ile pc vs. alma?

Reaksiyon puanı ile klavye falan alınabiliyormuş kaç reaksiyon skoru gerekiyor ve puan yetince nasıl başvuru yapıyoruz?
  9. Mutluleymun

Sadece akşam yemeği yersem nolur

Sabah kalkıp akşama kadar sadece su içip sadece akşam yemeği yesem zayıflar mıyım?
  10. Mutluleymun

Babam oyun almama kızıyor

Arkadaşlar ben kendi paramla oyun alıyordum (Papara kart ile) babam bunu öğrendi ve bana çok kızdı neden bilemiyorum son zamanlarda çok garip davranmaya başladı durduk yere bağırmaya başladı.Ne yapmalıyım sizce? Bana kızmaması için?
  11. Mutluleymun

Çok konu açmaktan ban yer miyim?

Arkadaşlar ben pc işlerinden pek anlamam. Geçen günlerde 2070 superli kasa dizmek istediğim bütçemi yazmıştım ve ekran kartından çok anlamadığım için 2-3 konu açmıştım 2070 ile ilgili. Şimdi ise bie aksilik çıktı ve bütçeyi denkleştiremedim ve 2060'lı toplamaya karar verdim yine soğutması fps...
Top Bottom