Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Bu filmi izledik arkadaşlarla ve filmdeki uygulamayı yapmışlar harbiden gerçek olma ihtimali var mıdır?
Hocam IMDB puanına göre mi film seçiyorsun? Bir de bu Netflix filmi yani..Yarın izleyecek film çıktı diyecektim IMDB puanı 5.4 olduğunu görünce vazgeçtim :d
Evet ona göre seçiyorum genelde, kötü bir filme neden zaman harcıyım kiHocam IMDB puanına göre mi film seçiyorsun? Bir de bu Netflix filmi yani..
IMBD puanlamasını sen ben gibi insanlar da puanlayabiliyor söyleyim. Ayrıca puanı 7'den düşük çok iyi filmler var. Puana göre bakma bence.Evet ona göre seçiyorum genelde, kötü bir filme neden zaman harcıyım ki
Örnek verirsen izlerim film arıyorum bu aralar .IMBD puanlamasını sen ben gibi insanlar da puanlayabiliyor söyleyim. Ayrıca puanı 7'den düşük çok iyi filmler var. Puana göre bakma bence.
Kanka filmde bi uygulama var ne zaman öleceğini gösteriyor o uygulamananın aynısını çıkarmışlar geyik olsun diye büyük ihtimalle. Arkadaşa 3 saat çıktı hayırlısıyla helvasını yiyeceğiz artıkNe uygulaması var? İzleyemeyeceğim şuan o yüzden.