Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Fight Kulüp 2 Çıktı!

Arkadaşlar bilmeyeniniz vardır diye açtım bu konuyu Fight Kulüp 2'nin çıktığını bildirmek istedim şimdi kendi yorumlarımı söyleyeceğim. Bence ilk şarkı daha iyiydi ve daha hypetı ama bu biraz düşük kalmış gibi. Yine Ceza ve Contra farkını her yerde konuşturmuş öne çıkan 2 isim oldu bana göre...
  2. Uygâr

Saçlardaki kepek için ne yapılmalıdır?

Amcamın oğlu (14-15 yaşlarında) kepek sorunundan yakınıyor. Çocuk duş alıyor aldıktan 1 gün sonra hemen kepekleniyor saçı hatta tam bir gün bile değil. Anneme sorduğumda ergenken olur öyle şeyler dedi ama çocuk bu durumdan çok rahatsız. Bunun için ne yapmalıyız? Kepekleri nasıl önleyebiliriz?
  3. Uygâr

İngilizce Seviyemi Nasıl/Nereden Öğrenebilirim?

İngilizce seviyemi öğrenip yeni hocama söylemem lazımmış lakin nereden öğreneceğimi nasıl öğreneceğimi söylemedi. Nereden yapabilirim?
  4. Uygâr

Eşcinselliğe bakış açınız?

Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
  5. Uygâr

Valorant Drop ve Valorant Paketi

Prime satın aldım 8 tl ye Valorant Drop ve Valorant Paketi ne zaman gelecek bilen var mı? Şu anda sadece silah uğuru var.
  6. Uygâr

İnsanlardan Linç Yiyorum

Instagram hesabıma bir story attım video da benim kendi köpeğim yüzümü yalıyordu bende gülüyordum ve bunu story çekip attım ama gelen yorumlar beni çok şaşırttı. Birkaç örnek vereyim: Yokluktan köpekle mi? Köpeğini mi tecavüz ediyorsun? Oha gerçekten köpeği mi yapıyosun? Gibi bir sürü yorum...
  7. Uygâr

Hareketli Wallpaper Nasıl Yapılır

Youtube'de tam adam akıllı bir video bulamadım bunun hakkında. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Kartta para yok Wallpaper engine alamıyorum :D
  8. Uygâr

Sonunda Hayalimi Gerçekleştirdim

Bugün tam anlamıyla imzam da ki sistemi kurdum hatta bu mesajı setupumdan atıyorum ve çok mutluyum. 6-7 yıldır bu hayalim var çok çalıştım Fen Lisesine girdim ve pcmi aldım. İdare eder en azından beni 6-7 yıl. Allah herkese daha iyisini nasip etsin olmaz demeyin bende diyordum ama oldu. İyi...
  9. Uygâr

İtopya’dan Pc Alanlar Yardım Edebilir Mi

Şimdi içim kanayarak İtopya’dan pc aldım. Müşteri hizmetleri kötü vs vs bunları geçiyorum. Şimdi siz aldığınızda sistemi windows kurulu mu geldi? BIOS güncel miydi? Daha kafamda sorular oluştukça bu konu altına yazacağım. İtopya’dan sistem alan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim :)
  10. Uygâr

En Sevdiğiniz Türkü?

Edit:
  11. Uygâr

Valorant Bug Ban yedirir mi?

Valorant Killjoy Split bugu kullandım ban yer miyim?
  12. Uygâr

Uyumama Taktikleri

Eskiden hep sabahlardım ama şimdi sabahlayamıyorum hemen uyuyorum. Kahvemi yaptım önerileri bekliyorum.
  13. Uygâr

Hangi Ülkede Yaşamak İstersiniz?

Hayata tekrar geleceksiniz ve sizden bir ülke seçmeniz ve orada yaşamanız istenecek. Bu durumda hangi ülkede yaşarsınız? Not: Bazı yanlış anlayan kardeşlerim gelmeden söyleyeyim: Ülkemi kötülemiyorum sadece soru soruyorum. Anket yapıyorum sadece.
  14. Uygâr

Babalarınızın Size Verdiği Cinsel Öğütler

Bana kızları yavaş yavaş değişik görmeye başlayacağımı söyledi onun dışında ben uyuyamadığımda ''Çavuşu Tokatlama'' terimini kullandı. Kendi kendimi eğittim mesela ben. Size ne öğütler verdi?
  15. Uygâr

Bu Hayata Neden Geldiğinizi Düşündünüz Mü?

Belki de çoğu insan için konu niteliği bile taşımıyor ama bunları okuduktan sonra büyük ihtimalle sorgulayacaksınız. Hayata sizi gönderen kişi (inancınıza göre tanrı veya başka bir şey) sizi neden göndermiş olabilir? Neden yaşıyorsunuz? Ne gibi yararlarınız olabilir insanlara? Hayatta ne yapmaya...
  16. Uygâr

Ailem ile Konuşmak için En Doğru Zaman?

Ailem bana bilgisayar alacaktı sınavdan çıktıktan sonra benim yaşadığım talihsizliği bilenler bilir neyse 11000 TL'ye pc alacaktım ailemi karşıma aldım konuştum normalde almayacaklarını söylediler ama gayretimin ödüllendirilmesi gerektiğini söylediler. Bu 3 gün önce oldu ve ben ardından ne zaman...
  17. Uygâr

Lgs Yerel Tercih Hakkında

Arkadaşlar ben Ümitköy Anadolu Lisesi’ne gitmek istiyorum. Ortalamam tutuyor fln onda sıkıntı yok. Ümitköy Çankaya’nın semti olarak geçiyor. Çankaya’da böyle bayağı büyük bir semt 30-40 km. O okula girebilmek için km fark etmiyor değil mi neticede Çankaya’dayım. 1595272816 Yani kayıt alanıma...
  18. Uygâr

Hadi Biraz Hayal Kuralım

Dostlarım gece saat 12. Ne diyor bu manyak diyebilirsiniz. Öncelikle kafanızı boşaltın. Sınavdan 200 mü aldın? Bana ne kafanı boşalt düşünme takma. Kız arkadaşından mı ayrıldın? Boşver takma. Kafanı boşalt ve sessiz karanlık bir ortam sağla kendine. Hiçbir şeyi düşünme biraz dinlen beynini...
  19. Uygâr

Ankara Mamak Çağrıbey Anadolu Lisesi Nasıldır?

96 ortalama ile alıyor. Başka bu ortalama ile alan bildiğiniz güzel sınavsız lise var mı?
  20. Uygâr

95.5 Ortalama ile Ümitköy Anadolu Lisesine Girilebilir Mi?

Kendim için değil lütfen sormayınız. Ayrıca bu ortalama ile Ankara'da hangi iyi Anadolu Lisesi'ne gidilebilir?
Top Bottom