Alkolikler e olan görüşüm gibi sabah insanları rahatsız etmesinler gece onların olsunBence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
insanları rahatsız etmeden istediklerini yapsınlarBence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
eşcinsellik =netflixBence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Tabi ki saygı duyuyorum fakat ön yargısı olanlarıda anlayabiliyorum. Eşcinselliği ***** Kerimcan Durmaz'dan gördü tüm Türkiye. Tüm eşcinselleri kadın gibi giyinen, makyaj yapan, garip hareketli kişiler sanıyor. Fakat öyle değil.Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
herkesin gözüne sokulmadıkça kendi içlerinde olduğu sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat işe dini açıdan bakarsak bu şeyin büyük bir oranının hastalık değil seçim olduğu belli ALLAH kadın için erkeği erkek için kadını yaratmışBence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?