Neler Yeni

Eşcinselliğe bakış açınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.
Sen şimdi 17 olsan kimliğe göre 🤠 1.5 yıl önce 15.5 yaşındaydın. 15.5 yaşında töbee..

robin

80+ Silver
Ahlak kavramını cidden böyle mi düşünüyorsun ya? KÖPEĞE TECAVÜZ EDİLİRKEN NERDEYDİN
HOCALAR 9-10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDERKEN NERDEYDİN KADINA ŞİDDET EDİLİRKEN NERDEYDİN? AHLAKSIZLIK NEYE GÖRE AHLAKSIZLIK KARISINI DÖVMEK 7-8 TANE KARIN OLMAK AHLAKLILIKSA DİNE GÖRE BÖYLE AHLAK OLMAZ OLSUN AYRICA TÜRKLERİN ÇOĞU MÜSLÜMANDIR TÜRKLER MÜSLÜMAN DEĞİLDİR YANİ GENEL OLARAK DİNİMİZ YOKTUR! BUNU O KAFANA AL DOSTUM!
yok boşver Osmanlı'da ki eşcinsel nüfusu veya sözlerini paylaştığı Mevlana'nın eşcinsel olduğunu da bilmiyordur.

Excator23cm

80+ Gold
Oğlancı olan büyük bir kesmin olduğu Osmanlı'yı unuttun mu hemen?
LGBT ile Türklüğü nasıl bağdaştırıyorsun?
İnsanların cinsel yönelimi senin o güzel aklının kalıplaşmış algısına uymuyor diye böyle konuşamazsın.
osmanlı da gay mi
kanka yanlışş anlamda onaylanmış yazılı kaynak var mı bu konuda aşırı merak ettim

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
yok boşver Osmanlı'da ki eşcinsel nüfusu veya sözlerini paylaştığı Mevlana'nın eşcinsel olduğunu da bilmiyordur.
Ya kafayı yicem atasının kaç karısı vardı acaba kaç tane küçük karısı vardı 9-10 yaşında yoook bilmez bilmez o Türklüğe aykırıdır der.

Kimera

80+ Bronze
Geri kafalıymış. Sizin ilerlemeden kastınız zaten ahlaksızlıklara destek olmak. LGBT türk töresine ve islama aykırı bak müslümansan zaten desteklememen gerek. Degilsen yine Türk oldugun için desteklememen gerek. Yani sen hem Türklügüne hemde dinine ihanet içindesin demektir. Bize ters böyle şeyler. Bu topraklar da kimse böyle ahlaksızlıkları meşrulaştıramaz süslü laflarla. Geri kafalı olan sensin sana bir laf söylerim ama kapasiten almaz o yüzden cehaletinle seni baş başa bırakıyorum. LGBT=BEYİNSEL ALGI BOZUKLULUGUDUR. sonra da ahlaksızlıktır
Tabi geri kafalısınız.
Ahlaksız dediğiniz insanlar, sizden iyilerdir bir kere.
LGBT'nin Türk töresine aykırı olduğunu kim söyledi sana? Ayrıca devletin dini olmaz. Herkes müslüman değil. Müslüman olan desteklemiyor zaten, yalnızca saygı duyuyor. Nasıl başka bir dine saygı duyuyorsan, aynen öyle.
Size ters olabilir ama biz insan olanlara ters değil.
Ayrıca kapasite meselesi lafla değil, düşünce ile olur.

"Düşünüyorum, öyleyse varım."
- Descartes -

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Eşcinsellere de herkese yaptığım gibi saygı duyarım.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Ahlak kavramını cidden böyle mi düşünüyorsun ya? KÖPEĞE TECAVÜZ EDİLİRKEN NERDEYDİN
HOCALAR 9-10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDERKEN NERDEYDİN KADINA ŞİDDET EDİLİRKEN NERDEYDİN? AHLAKSIZLIK NEYE GÖRE AHLAKSIZLIK KARISINI DÖVMEK 7-8 TANE KARIN OLMAK AHLAKLILIKSA DİNE GÖRE BÖYLE AHLAK OLMAZ OLSUN AYRICA TÜRKLERİN ÇOĞU MÜSLÜMANDIR TÜRKLER MÜSLÜMAN DEĞİLDİR YANİ GENEL OLARAK DİNİMİZ YOKTUR! BUNU O KAFANA AL DOSTUM!

BU SAYDIGIN KÖTÜLÜKLER İLE LGBT AYNI ŞEY. BUNU O KOCA KAFALARINIZA SOKACAKSINIZ. YA SEVE SEVE YA DA BİRİLERİ ÇIKIP SİZE BUNU ZORLA ÖGRETECEK. BU TORPRAKLAR DA BÖYLE AHLAKSIZLIKLARA MÜSADE ETMEYİZ. SİZLER LGBT Yİ DESTEKLEMİYORSUNUZ BUNUN ÇOGALMASINI İSTİYORSUNUZ. BİZ HER ŞEYİN FARKINDAYIZ. BUNU DÜŞMAN ÜLKELER YAPIYOR. BİR ÜLKE DE LGBT ÇOGALIRSA ORADA AHLAK VE AİLE KAVRAMI ÇÖKECEKTİR. VE O ÜLKENİN GELECEGİ TEHLİKE ALTINA GİRECEKTİR. SİZ DÜŞMANIN ATTIGI YEMİ YİYEN ZAVALLI İNSANLARSINIZ.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
osmanlı da gay mi
kanka yanlışş anlamda onaylanmış yazılı kaynak var mı bu konuda aşırı merak ettim
Sana sırf bu konu hakkında yapılmış o dönemin minyatürlerini atarım, aklın durur.
Çok değişik fantezili, çok garip resimler var.

Excator23cm

80+ Gold
Allahım kafayı yicem bu ne gerizekalılıktır bu ne mallıktır adam türklüğe aykırı diyor kafayi yiyeceğim ya. Seçimde de şey diyodur kesin onu bunu bırak kardeşim bas ampule geç
amacım siyaset değil siyasi görüşümde yok ama söylediğin çok yanlış bu söylediğin bütün bir partiyi ve oy verenleri kapsıyor ona oy veren büyük bir kesim var bu söylediğin oldukça saçma olmuş
ayrıca adama gerizakalı mal diyip bunu söylemende ironik

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tartışma hakaretten başka bir yere varamadığı için sonlandırılmıştır. Düzgünce tartışmanın zor olmadığını düşünüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom