Eşcinselliğe bakış açınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O niye?
Sana niye dokundu LGBT dernekleri?
La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülkem de çogaldı mı düşman için iyi bizim için kötü. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.

beyler bir hikaye var bilirmisiniz
istanbulda bir çocuk gay kuzeniyle cuma namazına gider çocuğa dinimizde böyle şeyler kötü yapmamaalısın diye söyler
namaz biter gay çocuk sanki cennetteydim der kuzeni bu söylediğine mutlu olur gayliği bırakacağını sanar eve gider ve nedden gay kuzeninin cennete gibiyim deddiğini anlar :)

La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülke de çogaldı mı düşman için kötü bizim için iyi. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.
Ulan geri kafalı. Zaten ülkede askerden bol şey yok. Sen daha neyin tribindesin?

La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülke de çogaldı mı düşman için kötü bizim için iyi. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.
Ha? Virüsten önce bizim mahallede bi abi vardı jandarma eşcinseldi adam gibi silahını alıyordu yapıyordu verilen her şeyi senin dediğin şey çok farklı bir şey sen eşcinselliği çok yanlış anlamışsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ulan geri kafalı. Zaten ülkede askerden bol şey yok. Sen daha neyin tribindesin?
Sal aga sal benim elim ayağım titriyo sal şu çocuğu.

Allah Allah.

Herkesin öyle olacağını ne biliyorsun?
İnsanları cinsel yönelimine göre eleştirmek ırkçılığa bile girer.
Ayrıca bunun Türklük ile de bir alakası yoktur.
İsteyen istediğini yapabilir.
Ayrıca ıslah edilmesi gereken kişi SİZSİNİZ.
Bir insanı cinsel yönelimine göre katledemezsiniz.
Bu ülkenin geleceği, ancak sizin gibi anlayışsız insanları bitirmekle gelir.
Ama öldürerek değil, EĞİTEREK.

:sick: 🤮

Şimdi ses kes.

Nefret ederim o kişiden uzaklasirim uyaririm veya

Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.
.(

onur yürüyüşlerinde İslam'a yapılan iğrenç hakaretler ve iğrenç ithamlar dışında "herkes kendine ibne" düşüncesindeyim

Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Ne yaparsa yapsın bana bulaşmasında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri