Yok bana taktırtmam ben. Taktığını zanneder ama bi bakmışsın ben onun sülalesine takmışım. Her şey olabilir her an.
La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülkem de çogaldı mı düşman için iyi bizim için kötü. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.O niye?
Sana niye dokundu LGBT dernekleri?
G.o.Ben açılmıştım benimkine![]()
Ulan geri kafalı. Zaten ülkede askerden bol şey yok. Sen daha neyin tribindesin?La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülke de çogaldı mı düşman için kötü bizim için iyi. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.
Ha? Virüsten önce bizim mahallede bi abi vardı jandarma eşcinseldi adam gibi silahını alıyordu yapıyordu verilen her şeyi senin dediğin şey çok farklı bir şey sen eşcinselliği çok yanlış anlamışsın.La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülke de çogaldı mı düşman için kötü bizim için iyi. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.
Sal aga sal benim elim ayağım titriyo sal şu çocuğu.Ulan geri kafalı. Zaten ülkede askerden bol şey yok. Sen daha neyin tribindesin?
Allah Allah.La savaş çıksa bunların yapacagı tek şey ayy o silah çok agır taşıyamam tipleri ülke de çogaldı mı düşman için kötü bizim için iyi. Türklüge tamamen aykırı şeyler bunlar. Ülkem de istemiyorum böyle şeyler. Çok az azınlık olarak gerçekten olur bunlar ibret amaçlı her zaman olacaktır ona lafım yok. Ama çogaldıkları vakit derhal ıslah edilmeliler ve yokedilmeliler ülkenin gelecegi için.
.(Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.
Ne yaparsa yapsın bana bulaşmasında.Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?