Eşcinselliğe bakış açınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sevmiyorum,karşıyım,umrumda değil.

Ulan geri kafalı. Zaten ülkede askerden bol şey yok. Sen daha neyin tribindesin?
Geri kafalıymış. Sizin ilerlemeden kastınız zaten ahlaksızlıklara destek olmak. LGBT türk töresine ve islama aykırı bak müslümansan zaten desteklememen gerek. Degilsen yine Türk oldugun için desteklememen gerek. Yani sen hem Türklügüne hemde dinine ihanet içindesin demektir. Bize ters böyle şeyler. Bu topraklar da kimse böyle ahlaksızlıkları meşrulaştıramaz süslü laflarla. Geri kafalı olan sensin sana bir laf söylerim ama kapasiten almaz o yüzden cehaletinle seni baş başa bırakıyorum. LGBT=BEYİNSEL ALGI BOZUKLULUGUDUR. sonra da ahlaksızlıktır

Nefret ederim o kişiden uzaklasirim uyaririm veya
Neden ki? Adamın yanlışı yoksa, eli yüzü düzgünse gayet efendiyse ama başka bir erkekten/kızdan hoşlanıyorsa bunun seni ilgilendiren tarafı ne?

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Geri kafalıymış. Sizin ilerlemeden kastınız zaten ahlaksızlıklara destek olmak. LGBT türk töresine ve islama aykırı bak müslümansan zaten desteklememen gerek. Degilsen yine Türk oldugun için desteklememen gerek. Yani sen hem Türklügüne hemde dinine ihanet içindesin demektir. Bize ters böyle şeyler. Bu topraklar da kimse böyle ahlaksızlıkları meşrulaştıramaz süslü laflarla. Geri kafalı olan sensin sana bir laf söylerim ama kapasiten almaz o yüzden cehaletinle seni baş başa bırakıyorum. LGBT=BEYİNSEL ALGI BOZUKLULUGUDUR. sonra da ahlaksızlıktır
Söyle lan bekliyorum ne lafmış, özelden de söyleme herkesin önünde rezil et beni hadi söyle!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uyarmak derkrn bak kardesim don bu yoldan hayir değil gibi
Biraz sert çıktım pardon, sana zararı yoksa karışma, yeterince araştırmıştır büyük ihtimalle zaten. Yanlışını doğrusunu biliyordur.

Neden ki? Adamın yanlışı yoksa, eli yüzü düzgünse gayet efendiyse ama başka bir erkekten/kızdan hoşlanıyorsa bunun seni ilgilendiren tarafı ne?
Vallahi linç yicem tahminen ama kendi hem cinsinden hislanan bana ne yapmaz

Oğlancı olan büyük bir kesmin olduğu Osmanlı'yı unuttun mu hemen?
LGBT ile Türklüğü nasıl bağdaştırıyorsun?
İnsanların cinsel yönelimi senin o güzel aklının kalıplaşmış algısına uymuyor diye böyle konuşamazsın.

Ahlak kavramını cidden böyle mi düşünüyorsun ya? KÖPEĞE TECAVÜZ EDİLİRKEN NERDEYDİN
HOCALAR 9-10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDERKEN NERDEYDİN KADINA ŞİDDET EDİLİRKEN NERDEYDİN? AHLAKSIZLIK NEYE GÖRE AHLAKSIZLIK KARISINI DÖVMEK 7-8 TANE KARIN OLMAK AHLAKLILIKSA DİNE GÖRE BÖYLE AHLAK OLMAZ OLSUN AYRICA TÜRKLERİN ÇOĞU MÜSLÜMANDIR TÜRKLER MÜSLÜMAN DEĞİLDİR YANİ GENEL OLARAK DİNİMİZ YOKTUR! BUNU O KAFANA AL DOSTUM!

Türklük ile ne alakası var? Görende sen çok yararlisin ülkeye

Allah Allah.

Herkesin öyle olacağını ne biliyorsun?
İnsanları cinsel yönelimine göre eleştirmek ırkçılığa bile girer.
Ayrıca bunun Türklük ile de bir alakası yoktur.
İsteyen istediğini yapabilir.
Ayrıca ıslah edilmesi gereken kişi SİZSİNİZ.
Bir insanı cinsel yönelimine göre katledemezsiniz.
Bu ülkenin geleceği, ancak sizin gibi anlayışsız insanları bitirmekle gelir.
Ama öldürerek değil, EĞİTEREK.

:sick: 🤮

TÜRKLÜKLE alakası yoktur derken ne ye dayanarak söylüyorsun bunu. Hiç bir zaman atalarımız tarafından kabul edilmemiş bir davranıştır. Yunanlıların ve diger kavimlerin pis adetleridir. Bizim içimiz de çıktıgı vakit imha edilmiştir ki virüs gibi görülmüşlerdir. Binde bir çıkanlara lafım yok sizin zihniyetiniz onların çogalmasını istiyor. Bu sebeble sizin de onlardan farkınız yok. Bu sebeble hem çogalmasını isteyenleri ve hem de o çogalan virüsleri ıslah etmek gerekiyor.

Oğlancı olan büyük bir kesmin olduğu Osmanlı'yı unuttun mu hemen?
LGBT ile Türklüğü nasıl bağdaştırıyorsun?
İnsanların cinsel yönelimi senin o güzel aklının kalıplaşmış algısına uymuyor diye böyle konuşamazsın.
Allahım kafayı yicem bu ne gerizekalılıktır bu ne mallıktır adam türklüğe aykırı diyor kafayi yiyeceğim ya. Seçimde de şey diyodur kesin onu bunu bırak kardeşim bas ampule geç

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,247
Üyeler
191,558
Son üye
TheKoray
Geri