Eşcinselliğe bakış açınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?

Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Alkolikler e olan görüşüm gibi sabah insanları rahatsız etmesinler gece onların olsun

insanları rahatsız etmeden istediklerini yapsınlar

Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.

kimseye rahatsızlık vermediklere sürece sorun yok

Tabi ki saygı duyuyorum fakat ön yargısı olanlarıda anlayabiliyorum. Eşcinselliği ***** Kerimcan Durmaz'dan gördü tüm Türkiye. Tüm eşcinselleri kadın gibi giyinen, makyaj yapan, garip hareketli kişiler sanıyor. Fakat öyle değil.

herkesin gözüne sokulmadıkça kendi içlerinde olduğu sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat işe dini açıdan bakarsak bu şeyin büyük bir oranının hastalık değil seçim olduğu belli ALLAH kadın için erkeği erkek için kadını yaratmış

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri