Arama sonuçları: *

1. M

Bu uyarı bir tek bana mı mantıksız geliyor?

Arkadaşın konusuyla alakalı 2-3 ufak sorum oldu, isterse yanıtlamayabilir tabii ancak birisi beni bildirmiş, moderatör/yönetici bunu haklı bularak bana uyarı vermiş. Sorduğum soru konuya cevap olmasa da alakasız saçma sapan bir şey değildi. Bu bir tek bana mı saçma geliyor?
  2. M

Bu şekilde İngilizce öğrenilir mi?

Diziyi İngilizce altyazı ve İngilizce dublaj ile izliyorum. Daha başlangıç seviyesindeyim, takıldığım yerleri ChatGPT'ye soruyorum sağ taraftaki gibi. Bu şekilde verimli öğrenebilir miyim?
  3. M

YouTube'da müzik videoları kaç Kbps?

MP3 Olarak indirme yapıyorum. YouTube en fazla kaç Kbps destekliyor? Kaç Kbps ideal seçim olur?
  4. M

100 TL Dijital İstanbulkart Bakiyemi Takaslamak İstiyorum (50 TL)

Baştan söyleyeyim ilk ben atacağım, güven problemi olmasın. Daha Daha uygulamasından 100 TL kazandım ama İstanbul kartım yok ve kampanyadan kazandığım için normal banka kartıma da atamıyorum. 50 TL'ye isteyen varsa verebilirim. Kötü bir niyetim yok, zaten ilk ben atacağım.
  5. M

İngilizce için uygulama

Duolingo tarzı fakat daha kelime öğrenme ağırlıklı bir uygulama var mı? Öğrendiğim kelimeleri bir tarafa, öğrenemedim kelimeleri diğer tarafa ayrıcak ve benim görebileceğim tarzda.
  6. M

Bu şarkının adını bilen var mı?

1708732824 Buldum, "Softcore"muş.
  7. M

Bedava 1 ay Exxen üyeliği

Nescafe'nin NeApp uygulamasını indirip Kod bölümüne FIRSAT10 yazarak 10 puan kazanacaksınız. Sonrasında hediyeler kısmından 10 Puana 1 aylık Exxeni alıp, Exxen de promosyon kodu olarak kullanıcaksınız. Devam eden Exxen üyeliğiniz varsa kullanmıyorsunuz.
  8. M

Bilgisayarcı sattığım ekran kartını bozdu, parayı geri istiyor.

Arkadaşlar iyi günler. 1 Hafta kadar önce 2.El bir sistem aldık. Sonrasında ekran kartında aşırı ısınma ve FPS drop olduğunu fark ettik. Bunun üzerine ekran kartını satıp yeni bir tane almaya karar verdik. Bugünde bir bilgisayarcıya gittim. Adama şunları dedim birebir "Ekran kartı ısınıyor, 80...
  9. M

ChatGPT ile İngilizce geliştirmek için tavsiyeleriniz var mı?

İngilizce altyazılı film izlerken bilmediğim kelimeleri öğrenmek için resimdeki gibi bir yol izlemeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Veya önerebileceğiniz başka yöntemler var mı?
  10. M

[Anket] Hangi Partiye Oy Vereceksiniz?

İsterseniz nedenini yazabilirsiniz.
  11. M

Yakın zamanda PS5 alabilen var mı?

Geçtiğimiz 1-2 ay içerisinde Vatan, Mediamarkt gibi normal fiyatından satan yerlerden PS5 alan oldu mu?
  12. M

[Rehber] Player Auctions'ta hesaplarınızı Dolar karşılığı satma

İlk öncelikle en altta yazdığım ''Son Sözler ve Dikkat Edilmesi Gerekenler'' Kısmını okumanızı istiyorum, orayı okuduktan sonra buradan başlayabilirsiniz :) Satış Kategorileri Sitede satış yapabileceğiniz 4 farklı kategori bulunuyor. 1-Oyun içi para birimi; Örnek vermek gerekirse Fifa'daki...
  13. M

Oyun hesabı satmanın vergisi var mı?

600-1000 Dolar arası bir satış yapacağım. Parayı banka hesabıma aktaracağım, bunun için vergi vermem gerekir mi?
  14. M

Anket doldurarak para kazanmak (Offersbux)

Eğer günde 1-2 saat anket dolduracak kadar vaktiniz varsa yaklaşık 1-2 dolar civarı kazanabilirsiniz. Siteden kolayca para çekebilmemiz için site sahibi ödeme yöntemi olarak Papara'da eklemiş. Ben 2 günde yaklaşık 2 dolar kazandım ve Payeer üzerinden çektim, normalde Papara ile çekecektim fakat...
  15. M

İngilizce'de kelimenin kaç anlamı öğrenilmeli ?

Çoğu kelimenin 1 veya 2 anlamı oluyor ama bazı kelimelerde 5-6 anlama kadar çıkıyor,bunlardan kaçı öğrenilmeli ? İngilizce bilen birisi veya konu hakkında bilgi sahibi birisi beni aydınlatırsa sevinirim :) Örnek : settle – yerleşmek, karar vermek, tayin etmek, halletmek, anlaşmak, ödemek
  16. M

Gramer çalışmadan ingilizce ögrenilir mi?

Sormak istediğim şey şu,ben bugüne kadar gramer çalışmadım fakat fazla uzun olmayan cümleleri düzgün bir şekilde yazabiliyorum,sadece kelime öğrenip okuma pratiği yaparak ingilizce ögrenilebilir mi?
  17. M

İngilizce geliştirmek

Hepinize merhaba,en azından oyunlardaki hikayeyi öğrenebiliecek kadar ingilizce öğrenmek istiyorum önerileriniz nelerdir? Bu arada hiç anlamıyorum değil basit cümleleri anlıyabiliyorum.
Geri