Arama sonuçları: *

1. MSI aşığıyimm

netflix hesap profil oluşturma sınırı

paketlerde kaç profil oluşturabiliyoruz hepsinde 5 tane mi?
  2. MSI aşığıyimm

Öğle arasinda okuldan gidersem tam gun mu yazilirim

Devamsizligim 9 bugun meslek dersi var o yuzden tam gun yapiyoruz ogle arasinda kacarsam tam gun mu yazilirim yarim gun mu? Ozursuz devamsizlik 10 olursa kaliyor muyum yoksa 10.5 mu olmasi gerekiyor Tesekkurler
  3. MSI aşığıyimm

2. el kategorisinde valorant random hesap satabilir miyim

2. el kategorisinde valorant random hesap satabilir miyim? yasak mıdır kuralları vs. okudum bir şey göremedim satanda yoktu ama bilemedim bilen var mıdır acaba?
  4. MSI aşığıyimm

bilgisayarıma bir şey indi

ödeme yaparken bi anda böyle bir şey indi nedir bu
  5. MSI aşığıyimm

Netflix 5 kişilik yer isteyen gelsin

Netflix aldım aile olanından 5 kişilik yer var ilk yazan 5 kişiye özelden profillerini vereceğim yasak değildir umarım paylaşmak istedim
  6. MSI aşığıyimm

Karantinam ne zaman bitiyor?

Kafam çok karıştı 1.5 hafta önce sınıf 1 hafta karantinaya alındı karantinanin bitmesine 3 gün kala kardeşim pozitif çıktı şuan 5. Gunumdeyim kardeşim pozitif çıktığından beri şimdi benim karantinam ne zaman bitiyor?
  7. MSI aşığıyimm

Spotify Premium Aile Planı

spotify premium açtım aile planı 5 kişi boş yerim var https://www.spotify.com/tr/family/join/invite/Bz79Z9Y7YByYZ81/ 12 Eylül Mah., Arazi Sok., Güneş Petrol Yanı, No:14, Emek, 76000 Iğdır Merkez/Iğdır, Turkey girebilirsiniz umarım link atrmak yasak değildir
  8. MSI aşığıyimm

sinifta kalir miyim helpp

2 haftadir o kadar mutsuzumki. 9. sinifa bu sene geçtim 8. sinif notlarim 95den asagi olmasina ragmen meslege gittim ilk 4 hafta birsey yapmadik siniflar degisti tam derslsr basladi sinavlara hazirlanicam derken lanet covid geldi 14 gun karantinadan ciktim 2-3 hafta ders gordum sonra sinavlar...
  9. MSI aşığıyimm

Baskasinin Telefonunu İzleme

bir telefonunu izlemem lazim onemli bir olay var. o anlamadan nasil yapabilirim yazdigi mesajlari gorecegim (yakin akrabam)
  10. MSI aşığıyimm

İnstagram Veya Mail hesabımı Nasıl Geri Alabilirim.

merhaba 4 yıl önce instagram hesabımın şifresini ve mail adresimi kaybettim şuan sadece insta hesabımın ismini ve mail adresimi biliyorum nasıl geri alabilirim bunlardan birinifacebook hesabıma bağlı insta hesabım ama hata veriyor onada giremiyorum
  11. MSI aşığıyimm

Lise Bölüm Tavsiyesi

Liseye yeni geçtim ama aklımda bir bölüm yok tavsiyede bulunabilir misiniz Okulumdaki Bölümler Bilişim Teknolojileri Alanı Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri İtfaiyecililektronik Teknolojisi Alanı Plastik Teknolojisi Alanı Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Metalürji MAKİNE TEKNOLOJİSİ...
  12. MSI aşığıyimm

kedim hasta ne yapmalıyım?

9 aylık bir kızım var 7 aylıkken sahiplendirmek zorunda kaldık geri aldık 1 hastalandığı için hafta önce eskiden hep beni ısırırdı 2 kere monitörü ısırıp kırmıştı çok oyuncuydu ama 1 haftadır oyun bile oynamıyor normalde taranmayı hiç sevmez şimdi taranmak istiyor günde 18 saatten fazla uyuyor...
Top Bottom