sinifta kalir miyim helpp

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,163
2 haftadir o kadar mutsuzumki. 9. sinifa bu sene geçtim 8. sinif notlarim 95den asagi olmasina ragmen meslege gittim
ilk 4 hafta birsey yapmadik siniflar degisti
tam derslsr basladi sinavlara hazirlanicam derken lanet covid geldi 14 gun karantinadan ciktim 2-3 hafta ders gordum sonra sinavlar basladi
simdi turkcem 18 matematigim 22 diger siyer 15 diger derslerim iyi biraz daha suan ortalamam 45 turkceden proje aldim ama yinede sinifi gecememe korkusu var aklimdan cikmiyor
biraz uzun oldu icimi doktum ama kusura bakmayon

2. Sınavlarda kaldır popoyu çalış. Geçersin.
Bu arada OBP (Orta öğretim başarı puanı) aşırı önemli. Ortalamayı yüksek tutmaya çalış.

Şu an obp önemli gelmez size anlıyorum zaten. Sınav sonuçları geldiğinde önemini anlarsınız.

2 haftadir o kadar mutsuzumki. 9. sinifa bu sene geçtim 8. sinif notlarim 95den asagi olmasina ragmen meslege gittim
ilk 4 hafta birsey yapmadik siniflar degisti
tam derslsr basladi sinavlara hazirlanicam derken lanet covid geldi 14 gun karantinadan ciktim 2-3 hafta ders gordum sonra sinavlar basladi
simdi turkcem 18 matematigim 22 diger siyer 15 diger derslerim iyi biraz daha suan ortalamam 45 turkceden proje aldim ama yinede sinifi gecememe korkusu var aklimdan cikmiyor
biraz uzun oldu icimi doktum ama kusura bakmayon
Geçersin ama sorumlu geçersin, 9. Sınıfta kolay kolay kimse kalmaz

geçersiiiin ben 11. sınıfta 30 ortalamayım şuan ilaçlarımı alamadım aynı senin gibi neredeyse okula gidemedim ve telafi sınavlarına girdiğim için daha zor sorular sordular 2. sınavlarda düzeltip bir de matematikten proje almayı düşünüyorum hocalarda sözlü vericek daha illa sınav notundan yüksek olur kalmazsın bazı derslerden sorumlu geçersin sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri