Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Yanny mi Laurel mı Duyuyorsunuz?

Çok eski olay ama yine karşıma çıktı. Baya şok oldum 15 dakikadır aralıksız yanny duyuyodum bi anda laurel'a dönüştü ve 20 dakika falan sonra hangisini istersem onu duymaya başladım.
  2. BSTXN

Exxen 7 gün ücretsizden sonra para kesiyor mu?

Satın almak için kartta para olması gerekiyor muş şimdi satın alsam 7 gün sonra beğenmezsem iptal edersem para geri gelir mi?
  3. BSTXN

Hangi beat daha iyi?

1 2 1604697963 ABI herşeyi kendime ait 1'in, soundclouddan kaldırılmış şuan çalıntı diye. İnsta link koydum mecbur.
  4. BSTXN

DA-SİSTEM3'ü olanlar bi bakabilir mi?

Benim yaşadığım sıkıntıları yaşıyolar mı merak ediyorum ondan konu açıyorum sisteme sahip olanlar lütfen özelden mesaj atabilir veya buraya yazabilir mi? (Özellikle r5 3600'lü olanlar bakarsa sevinirim.) https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem3-itopyaya-goenderiyim-mi.172504/#post-1707345
  5. BSTXN

Konu yükseltme butonu olmadan nası uplıycam konuyu?

kendi mesajımın altına mesaj yazınca uplamıyo diye biliyorum ne yaparak konumu uplarım çözüm bulamıyorum konuya
  6. BSTXN

CS:GO Bu ayar nedir? açıyım mı kapatayım mı?

Use Uber Shaders yazan bölüm
  7. BSTXN

CS:GO En iyi oynatan orta ayarlar hangisi?

ayarları düşürünce drop yer miyim bilmiyorum da bana oynayışımı iyileştircek grafikleri çöp yapmıycak orta grafik ayarlarını atar mısınız? ne neyi değiştiriyo anlamadığım için.
  8. BSTXN

Kaspersky ağ saldırısı engellendi?

Ekran kartının driverını sildim ddudan güvenli moddayken sonra pcyi yeniden başlattım bu bildirim geldi 3 dakika önce yazıyodu, ad olarak: Scan.Generic.PortScan yazıyodu. bu ne oluyo şimdi burda ip adresi yazıyo bide ne yapmam gerekiyo 1602750047 Up Up
  9. BSTXN

Beat nasıl olmuş? (demo)

https://soundcloud.com/faruk-bostan-848410681/drill/s-XQtS5eIhNPW
  10. BSTXN

Bilgisayarıma bişey olmuş mudur?

After effects deydim öyle çok zorliycak bisey yapmadim sadece video kırpıp müzik koymuştum bi anda kapandi bilgisayar kapandiktan sonra bida kasanin isiklari yandi aciliyodu pc binanın elektriği gitti yanık kokusu falan alamiyorum pc ye bişey mi oldu çok korkuyorum 1601893090 Tunçmatik akım...
  11. BSTXN

Arkadaşıma teknobiyotikten gelen kasa .d ?

kasanın fanı cpu fanı oraya denk geldiği için dönmüyomuş, bunu montajlarken hiç mi düşünmemişler? nası böyle gönderebiliyolar
  12. BSTXN

Çözüldü - Bu uygulamanın ne olduğunu biliyor musunuz?

en alttaki uygulama korsan vs. bişey indirmedim pc de sadece şunlar var: görev yöneticisindeki başlangıç kısımda gözükmüyo bu çince mi artık bilmiyorum uygulama, ayarlarda gördüm, başlangıçta açılmasi aktifti kapattım, bişey olur mu?
  13. BSTXN

Csgo güvenilir modda başlatılmıyo?

Önceki sorunumu çözmek için msi afterburn dan değerlere bakmam gerekiyodu bunun için trusted modu kapıyıp giriyodum. Şimdi sorunu düzelttim cs girecem bu seferde bununla karşılaştım: trusted modu kapamak için başlatma seçeneklerine yazdığım kodu sildim oyun dosyalarını doğrula dedim yine...
  14. BSTXN

İmzamdaki PC ile 2k21 de kaç fps alırım ultrada?

Soru yukarıda.
  15. BSTXN

Bu priz akım korumalı mıdır?

değilse bana trendyoldan 70 lirs civarina 5-6 lı akım korumalı priz önerir misiniz?
  16. BSTXN

Buldum-Da sistem 3 kargo geldi RGB kontrolcuyu bulamıyorum

Evine gelen var mı bi kutunun içine mş koymuşlar bulamadım sizde nerde çıktı
  17. BSTXN

Furmark ve prime95 test başlatırkenki ayarlar

Bi programa bakıyım diye şuanki pc ye indirdim, başlatırken ayarlar falan çıktı napcam nasıl başlatcam anlamadım ,bi kaç saate da sistem 3 üm gelcek windowsu driverları kurup direk stress testi yapıcam, o başlarındaki ayarları değiştirmem lazım mı yoksa direk next next diyip başlatıyım mı...
  18. BSTXN

Bunu bilgisayara wifi alıcısı olarak kullanabilir miyim?

Da sistem 3 e wifi alıcısı lazım ,evde bundan var sinyal güçlendirici olarak kullanıyoruz evde ,odama alıp kabloyla bilgisayara bağlasam, hem telefonlardan sinyal güçlendirici olarak hem bilgisayarda interneti kullanabilir miyim?
  19. BSTXN

Ups kargo durumu gözükmüyo.

sonra düzelir mi?
  20. BSTXN

DA SISTEM 3 kargo gelince yapılcaklar

Sistem kargoya verilmiş sabah gelmesini bekliyorum. Kargocu gelince kutuda göçük vs. varsa ne demem lazım? Kutusunda sıkıntı yoksa direk içerye alıp video çekerek kutuları açıyım mı?
Top Bottom