Bilgisayarıma bişey olmuş mudur?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
After effects deydim öyle çok zorliycak bisey yapmadim sadece video kırpıp müzik koymuştum bi anda kapandi bilgisayar kapandiktan sonra bida kasanin isiklari yandi aciliyodu pc binanın elektriği gitti yanık kokusu falan alamiyorum pc ye bişey mi oldu çok korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tunçmatik akım korumalı prize takılı

After effects deydim öyle çok zorliycak bisey yapmadim sadece video kırpıp müzik koymuştum bi anda kapandi bilgisayar kapandiktan sonra bida kasanin isiklari yandi aciliyodu PC binanın elektriği gitti yanık kokusu falan alamiyorum PC ye bişey mi oldu çok korkuyorum

Şalter atmis olabilir mi ? Pc kapaninca

After effects deydim öyle çok zorliycak bisey yapmadim sadece video kırpıp müzik koymuştum bi anda kapandi bilgisayar kapandiktan sonra bida kasanin isiklari yandi aciliyodu PC binanın elektriği gitti yanık kokusu falan alamiyorum PC ye bişey mi oldu çok korkuyorum

hangi prizi kullanıyorsun link atar mısın? bende almak istiyorum

hangi prizi kullanıyorsun link atar mısın? bende almak istiyorum

Merak etme sende da sistem3 yokmuydu ondaki PSU iyiydi bir şey olmaz
inşallah olmamistir da elektrik gitmeden önce kapandi sonra aciliyodu elektrik gitti falan korktum

takma kafana rahat ol bişey olmaz

işlemci yanmış olamaz dimi after effects de

inşallah olmamistir da elektrik gitmeden önce kapandi sonra aciliyodu elektrik gitti falan korktum
Tahminimce şebekeden binaya fazla elektrik geldi prizin şalteri atti oda pc yi kapatti sonra binanin şalteri atti

Tüm mahallenin gitmiş elektrik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,302
Üyeler
195,592
Son üye
Rastrein
Geri