Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Arkadaşlar elimdeki kitapları ne yapmam lazım

Arkadaşlar elimde aşırı sayıda çözülmüş test kitabi var bunları nasıl satabilirim?
  2. theAhm3t

Hisse senedi alma ve satma

Arkadaşlar ilk defa hisse senedi alacağım ve hangisini alacağımı ne zaman satacağımı bilmiyorum. Bu işin içinde olanlar beni bilgilendirebilir mi?
  3. theAhm3t

Eski bir oyun vardı bulamıyorum

Anlık aklıma geldi eski bir oyun vardı işte şöyle izah edeyim apartmanlarda pepsi yazıları vardı ve apartmanların balkonlarında damlarında futbol oyuncuları vardı topları birbirine atıyordu çok eğlenceliydi, Hatırlayan çıkacak mı?
  4. theAhm3t

En sevdiğiniz dizi ve filmler neler?

Bunu izlemeden ölme diyeceğiniz dizi\filimler neler? Bir kaç örnek verebilirisiniz.
  5. theAhm3t

Agalar kız mevzusu bi el attın.

Agalar beni eskiden seven bir kız arkadaşım ile tekrar konuşmaya başladık ve ben bilmeden öküzlük etmişim kıza, öküzlük ettiğim kısım hızlı anlatıyorum beni seviyormuş ama benim haberim yoktu sonra ben de o zamanlar hormonların verdiği yetki ile çoğu kızla flört ettim ve kız üzülmüş baya geçti...
  6. theAhm3t

Mount & Blade II: Bannerlord halen alınır mı ?

Arkadaşlar soru başlıkta bugün indirimin son günü. 180tl değer mi fikirlerinizi bekliyorum
  7. theAhm3t

Yeni Yıl için diledikleriniz neler?

Arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz diledikleriniz neler, ne yapmak istiyorsunuz, neyi başarmak nerelere seyahat etmek yani gönlünüzden ne geçiyor merak ettim Benim gönlümden geçen güzel bir üniversite kazanmak hepsi bu Her şey gönlünüzce olsun
  8. theAhm3t

Arkadaşlar beni hacklemeye çalışıyorlar

Arkadaşlar ablam benim pcye girmeye çalışıyor kendi pcsinden kendisi pc mühendisliği okuyor, ve siber güvenlik kurslarına gidiyor pcyi nasıl koruyabilirim
  9. theAhm3t

Yılbaşı için hediye önerisi?

Yılbaşın da anneme hediye alacam maks bütçem 500 tl oda maks Önerilerinize açığım
  10. theAhm3t

Klasik gitar önerisi

Arkadaşlar aslında hayalim bir piyano sahibi olmakta ama bu şartlarda piyano alamam, onun için ucuz yollu bir gitar almak istiyorum önerilerini bekliyorum.
  11. theAhm3t

Agalar buna benzer şarkı biliyor musunuz ?

Soru başlıkta buna benzer şarkılar biliyor musunuz? https://open.spotify.com/intl-tr/track/2FEWcWHnDmGD6WSqpW4VYu?si=3edfdf216a684119
  12. theAhm3t

agalar benim sistem kaç tl eder

kasadan başlayayım kasa game power war cry güç kaynagı sertıfıkası : 80+ bronz ve kasasının sıfır hali 1930 tl ekran kartı : xfx5700xt 8gb fiyatını bulamadım işlemci : ryzen 5 3600 6 core procosser 4.0 ghz 3360 tl ram : team force 16*2 3200 mhz sıfırı 1970 tl anakart : asus tuf b450m pro...
  13. theAhm3t

Amazon Prime'a Yanlış E-Posta Girdim

arkadaşlar ben bu ay amozon prime aldım ve onun içindekı oyunları tek tek hesap kurarak alıyorum ve su an hesap bılgılerıme bakarken e postamın bır harfı yanlış yanı eksık yazmışım ve kurarkende fark etmedın ve ben actıgımda çıft dogrulamayıda etkınleştırmıstım cıft dogrulamayı kapatmaya...
  14. theAhm3t

nickimi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz

başlıktaki gibi
  15. theAhm3t

Dolar düştü amma da 3 fiyatı arttı

da 3 neden fiyatı 200 tl artti https://www.itopya.com/da-sistem3-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-geforce-espor-pc/ nedeni ne
  16. theAhm3t

beyler dolar uçuyor bilgisayar hayali yalan oldu gidiyor

beyler dolar uçuyor bilgisayar hayali yalan oldu gidiyor düşünceleriniz ne şu an dolar 7.55 😕
Top Bottom